Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde bestilt kørsel til vores bryllup, fantastisk service fra start til slut. Afhentning på adressen til kirken, videre kørsel til bryllupsbilleder. Sluttede kørslen af ved destinationen for fest... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kørslen og servicen er helt i top. Brugte XL Limousine inden galla, og der var ikke en finger at sætte på hele turen. Liomen var ren og pæn, Chaufføren var høflig og nydelig klædt samt servicen va... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super dejlig dag, sød chauffør som var med til at gøre min fars 70 års fødselsdag helt speciel. Han agerede ovenikøbet fotograf. Vi kan på det varmeste anbefale xl limo ♥️ en oplevelse ud og det sædva... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Limousineservice

Geschreven door het bedrijf

Limousine kørsel på 1. klasse for alle. Bryllup, konfirmation, barnedåb, polterabend, VIP, firmaarrangementer. En luksusoplevelse udover det sædvanlige.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Bryllupskørsel

Havde bestilt kørsel til vores bryllup, fantastisk service fra start til slut.
Afhentning på adressen til kirken, videre kørsel til bryllupsbilleder.
Sluttede kørslen af ved destinationen for festen.
Undervejs fri champagne - til at dulme nerverne lidt 😁 og til at skåle på efter vielsen.
Kan klart anbefale jer til at stå for Bryllupskørsel.

23 augustus 2025

Hej
Vi takker for de rosende ord, og videre bringer dem til vores fantastiske chauffører.

Kan klart anbefales

XL-Limo og Chauffør Jesper var med til at gøre vores bryllupskørsel helt speciel d. 16.08.2025.
Kan Klart anbefales.

16 augustus 2025

Antwoord van XL Limo

Vi takker for de rosende ord, og sender dem videre til vores fantastiske chauffører.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super dejlig dag, sød chauffør som var med til at gøre min fars 70 års fødselsdag helt speciel. Han agerede ovenikøbet fotograf. Vi kan på det varmeste anbefale xl limo ♥️ en oplevelse ud og det sædvanlige 👌

13 juli 2025

Vi takker for de rosende ord.
Vi prøver altid at gøre vores bedste, og er meget stolt når vi får sådan en anmeldelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Afholdte min søns konfirmation i…

Afholdte min søns konfirmation i lørdags, hvor han blev overrasket med limousine kørsel fra kirken og til restauranten, hvor festen skulle afholdes. En fantastisk betjening, lige fra bestilling og kørsel. Vores chauffør, Kennet var så sød med fuld uniform og det hele. Kom til tiden og var med på billeder også før og efter. Prisen var absolut også iorden. Var en stor oplevelse og anbefaler 100 stjerner til XL Limo Næstved.

24 mei 2025

Hej LG

Vi takker for de rosende ord, og lader dem gå videre til vores fantastiske chauffører.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kørslen og servicen er virkelig god. Det var nemt at få kontakt til dem hele tiden, så man kunne få svaret på sine spørgmål og få alle detaljerne på plads. Derudover var limousinen rigtig fin, og chaufføren var venlig og serviceminded.
En klar anbefaling her fra.

9 mei 2025

Hej Ida

Vi takker mange gange for de rosende ord, og lader dem gå videre til vores fantastiske chauffører.

Fantastisk

Fantastisk oplevelse. Alt fungerede, booking, mine ændringer, fantastisk chauffør - høflig, ordentlig service… Kun ros herfra.

3 mei 2025

Hej Kitt

Vi takker mange gange, og lader roserne gå videre til vores fantastiske Chauffører.

Booket til bryllupskørsel.

Booket til bryllupskørsel.
Helt som det skulle være! Meget behjælpelige ved foto.

10 augustus 2024

Antwoord van XL Limo

Vi takker for de flotte ord, og ja vi forsøger altid at gøre vores bedste, så vi er glade for at det lykkes.
Vi lader naturligvis de rosende ord gå videre til vores fantastiske chauffører.

Uforglemmelig Oplevelse

I forbindelse med min klasses dimission, så ville man nok mene det var et lidt mere alternativt valg at gøre sig brug af en limousine end en studentervogn.

Men det valg fortryder ingen af os:

På selve dagen ankom chaufføren, Dennis, lige til den aftalte tidspunkt. Dejlig serviceminded og imødekommende, så sørgede han for at vi manglede intet til vores tur, og forklarede kort og præcist om alt omkring limoen, så man ikke var i tvivl om hvordan man skulle forholde sig. Med fed humor oven i, så er det en chauffør vi klart ville mene, er den bedste vi kunne have ønskede os.

Selve limoen havde en masse drikkevarer til os, god plads, behagelig temperatur (en venlighed af Dennis) og en fantastisk musik anlæg der var lige til at styre og afspille vores playliste i.

Vi kan klart anbefale XL LIMO, og de skal især give stor ros til Dennis, som var helt klar til at give et par 3g'er en super fed dag!

28 juni 2024

Hej

Vi takker for de rosende ord, og sætter en stor ære i at alt skal fungere, både vores limousiner og vores service.
Vi lader naturligvis de rosende ord gå videre til vores fantaktiske chauffør.

Virkelig god service

Vi havde booket en limo igennem XL limo i forbindelse med vores bryllup 18/05-2024. Det var nemt at bestille og kundeservicen var god ved spørgsmål.
På dagen kom limoen i god tid og chaufføren Brian var meget serviceminded, venlig og god humor.
Der har masser af drikkevarer.
Vi kan absolut anbefale jer til andre.

18 mei 2024

Hej Isabella

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde en god oplevelse med alt i tip…

Vi havde en god oplevelse med alt i tip top service og Ian ikke sætte en finger på deres service, og mega god kundeservice fra start til slut

11 mei 2024

Hej Michael

Vi takker for de rosende ord, og sender dem videre til vores fantastiske chauffør.

Helt igennem fantastisk oplevelse

Helt igennem fantastisk oplevelse. Fantastisk service, fantastisk chauffør. Og chaufføren gjorde oplevelsen helt uforglemmelig. Jeg vil helt klart anbefale dem til andre, og benytte dem igen hvis lejligheden byder sig.

10 februari 2024

Hej Hejdi

Fantastisk chauffør og service

Fantastisk chauffør og service! Fed oplevelse, tak!

13 januari 2024

Antwoord van XL Limo

Vi takker for de rosende ord, og lader dem gå videre til vores fantastiske chauffør.

Fantastisk oplevelse

Vi holdte konfirmation d. 7 maj 2023 i Vejle, havde en fantastisk oplevelse med chaufføren, var meget professionel, rolig samt meget venlig og imødekommende, og i en flot uniform, så alt var perfekt.
Det aftalte tidpunkt og sted var helt præcist, og chaufføren stod pænt ved siden af bilen og ventede på os.
Limousinen var virkelig flot både indvendig og udvendig, og med alt det der følger med sådan en.
Vi har kun positive ting at sige om XL-LIMO og vil helt klart anbefale dem.

7 mei 2023

Vi takker for de rosende ord.
Vi prøver altid at give den bedste service, så det er dejligt at høre at i har haft en god oplevelse med XL LIMO.

En meget god oplevelse

Vi havde bestilt en limo til min datters konfirmation. Plads til 8 personer så alle fætre og kusiner kunne få denne oplevelse sammen. Meget servicemindet chauffør. Den beste oplevelse. Vil helt sikkert booke dem igen når min anden datter skal konfirmeres.

5 mei 2023

XL Limo er super professionelle

En stor tak for XL Limo for kørsel til vores datters bryllup i lørdags 😊👍
De unge mennesker havde en pragtfuld oplevelse og en super dag. XL Limo var med til at gøre deres dag helt perfekt. Chaufføren Dennis var helt igennem professionel og det samme er XL Limo. De ved hvad de taler om fra start til slut af et arrangement. Stor tak til Michael som var vores kontakt og han var god til at spørge ind til hvad vi ville have, så det hele forløb præcis som det skulle.

22 oktober 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde en super dejlig oplevelse med…

Vi havde en super dejlig oplevelse med XL limo fra start til slut.
Vi bookede i god tid og har kun oplevet hurtig og professionel service i al kommunikation vi har haft. På selve dagen for brylluppet ankom limousinen som aftalt - faktisk 10 min. før og da vi selv var klar før tid, kørte vi en lille ekstra tur. Brian vores chauffør var super sød og meget hjælpsom hele dagen, og han var med til at gøre det til en rigtig dejlig oplevelse for både os og vores børn. Vi manglede ikke noget på noget tidspunkt og kan kun give vores varmeste anbefaling til XL Limo.

15 oktober 2022

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sidste uge fik jeg en idé

Sidste uge fik jeg en idé -
Knægtene skulle overraskes på en almindelig lørdag efter håndbold, de havde længe ønsket en limousine tur og ophold på Tivoli hotel. Så hvorfor ikke slå to fluer med et smæk.

Fantastisk hurtig service via mail, på under en time var alt klaret, aftalt og betalt. - (En søndag aften)
Vi havde aftalt kørsel fra Vordingborg til KBH. Møde tid kl. 12 og chaufføren stod klar og ventede i god tid før.

Fantastisk service fra chaufføren af, imøde kommende, rolig og afslappende -- ham skal I være stolte af XL Limo

Tak for en perfekt oplevelse, ikke sidste gang, vi kontakter jer.

4 september 2022

Antwoord van XL Limo

Vi takker for de rosende ord, og lader naturligvis rosen gå videre til vores fantastiske chauffører.

Transport fra Vordingborg til Kastrup Lufthavn

Efter vielse om formiddagen den 18. September 2021 skulle vi transporteres fra Vordingborg til Kastrup Lufthavn CPH.
Dennis (chaufføren) mødte op til tiden og var helt klar til opgaven.
Alt klappede og Dennis sørgede for vi havde en fed tur.
Derfor anbefaler vi klart xl limo. Det er pengene værd.
Flemming Johansen

19 oktober 2021

Antwoord van XL Limo

Vi takker for den fine anmeldelse, og vider bringer roserne til vores fantastiske chauffører.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse - bedste chauffør!

XL Limo reklamerer med "TRANSPORT PÅ 1. KLASSE" på deres hjemmeside - og det er LIGE hvad det ér!

Tusinde mange gange tak for en rigtig god oplevelse på vores bryllupsdag fredag d. 3 september 2021. Limousinen var ren og smuk og vores køretur var helt igennem perfekt. Jeg kørte som brud sammen med mine to brudepiger fra Greve og til Herthadalen, hvor jeg skulle giftes - Chaufføren ved navn Jesper, gjorde turen helt uforglemmelig. Stor ros til ham - han var meget venlig, hjælpsom og havde hele tiden tanke for at vi havde det godt og hyggede os.

Efter vielsen kørte Jesper os (brudeparret) ud til forskellige lokationer for at få taget billeder. Igen meget smilende, tålmodig og hjælpsom. Vi blev så glade for Jesper, at vi da også måtte have nogle billeder sammen med ham :-)

Vi er ikke i tvivl om hvem vi kontakter næste gang, vi skal ud og køre i fin limo. XL Limo har vores varmeste anbefalinger.

8 oktober 2021

Antwoord van XL Limo

Vi takker for de flotte ord, og lader rosen gå videre til vores fantastiske chauffører.

Lees meer over geverifieerde reviews.