Ik heb nog nooit een abelemend opgezegd wat een oplichters ze blijven maar geld van men rekening halen ga er nu echt werk van maken.

je kan hun incasso terugvorderen via je online baking. zo krijg je je geld meteen terug. mensen misleiden is illegaal. ik raad iedereen aan deze criminelen te melden aan ACM (Autoriteit Consum... Toon meer

Let goed op dat je opzegt direct bij het bedrijf of bij de stichting. Ikzelf ben er in gestonken omdat ik dacht dat ik met de stichting direct van doen had. Groot was mijn verbazing, dat er na eni... Toon meer

Ze zorgen dat ze bovenaan Google staan,dat zodra je iets wil opzeggen dat het lijkt je gewoon het via het bedrijf doen Toen ik mijn bank moest invullen kreeg ik argwaan en heb de site weggeklikt M... Toon meer

1,3

Zeer slecht

Oplichters

29 januari 2026

Niet in zee gaan met Xpendy

Let goed op dat je opzegt direct bij het bedrijf of bij de stichting.
Groot was mijn verbazing, dat er na enige storneringen € 69,95 (incl. € 40,00 aanmaningskosten) afgeschreven werd en daarna nog 2,5 jaar € 4,95 per maand.
In totaal heb ik € 214,00 afgerekend voor één simpele opzegging van een jaarlijkse bijdrage van € 50,00. Dan had ik de kosten van Expendy liever aan de stichting gegeven.
Pas op voor dat stelletje oplichters.

12 oktober 2025

Wederom een berichtje van deze beruchte…

Wederom een berichtje van deze beruchte club, nu weer met de vraag "wij hebben al een tijdje niets meer van u gehoord"???????? Logisch want ik heb al diverse keren aangegeven dat mevr. van Dijk is overleden dus hierbij de tip graaf haar op en stel haar de vraag persoonlijk.

21 juli 2025

Ik wou bij anwb opzeggen kom ik op deze…

Ik wou bij anwb opzeggen kom ik op deze site terecht ik vulde mijn gegevens in maar heb naderhand via anwb al opgezegd nu krijg ik een email van xpendi dat er een betalen van 30 euro vanaf gaat voor iets wat ik helemaal niet wou ik dacht dit was gratis

22 augustus 2023

Scam en oplichting

Scam en oplichting. Zij proberen nog steeds. Zelfs na de annulering van mijn account geld van mijn bankrekening af te schrijven. Gelukkig heb ik ze geblokeerd

31 oktober 2022

HULP

Dames en heren,
Ik wil graag weten hoe ik deze mensen te pakken krijg.
Ze pakken elke maand geld van mijn zus en heb niets gevonden over hun.
Wie heeft het meegemaakt? Zo ja, ik hoor het graag van jullie

18 april 2023

Afzetters

Afzetters. Mijn vrouw heeft per ongeluk via een linkje of spam dit bedrijf gebruikt om iets op te zeggen. Als ik vervolgens een mail waarom dit zo duur is krijg ik gelijk antwoord. Mail daarop direct op hetzelfde tijdstip nog een bericht om het op te zeggen en gebruik te maken van herroepingsrecht krijg ik er geen antwoord op. Belachelijk bedrijf...

1 februari 2023

Niet gratis

Niet gratis
Xpendy is niet gratis en dat wordt onvoldoende kenbaar gemaakt. Had ik dit geweten, had ik er geen gebruik van gemaakt.

19 december 2022

Dit is wat je MOET weten over Xpendy

Dit is wat je MOET weten over Xpendy, en dit soort oplichters:
Ze zetten zich zodanig op een zoekmachine dat je denkt met het bedrijf te maken hebt waar je iets wil opzeggen, en voor je er erg in hebt klik je op "opzeggen bevestigen"en zit je aan kosten vast. Dit overkomt ontzettend veel mensen. Ook die dagelijks op internet bezig zijn.
Je krijgt vervolgens heel moeilijk contact (de eerste 30 uur zijn voor Xpendy crusiaal om onbereikbaar te zijn want dan zit je er aan vast) dus als je al in de gaten hebt dat je via een listige truc geld afhandig bent gemaakt is het niet meer terug te draaien.
Als je niet betaald lopen de kosten alleen maar op. Deze dubieuze bedrijfjes zin al eerder door "Kassa"onder de loep genomen maar ze trekken zich er niets van aan en gaan gewoon door.
Het regent klachten maar ze reageren alleen met een standaard brief waarin staat dat dit allemaal onzin is.
U BENT GEWAARSCHUWD!!!

28 december 2022

Pure oplichterij

Pure oplichterij. Ze halen gewoon €30 van je rekening. Als je een abonnement wilt opzeggen, stuur zelf een email naar het bedrijf van je abonnement. Met xpendy gooi je je geld regelrecht de prullenbak in. Wat een schande!

26 december 2022

Oplichters en geldkloppers

Oplichters en geldkloppers. Mijn kind koos voor Xpendy omdat hij dacht dat de beste manier was om het goede doel - dat hij met zijn zakgeld bekostigde- op te zeggen.
Vervolgens schreef Xpendy prompt 29,95 van zijn rekening voor een aangetekend brief én 4,95 voor het zogenaamde maandelijkse Xpendy lidmaatschap. Dit lidmaatschap gaat door tot je je lidmaatschap opzegt.

Voor het opzeggen van een lidmaatschap is een aangetekende brief echter praktisch NOOIT nodig. Bovendien kost een aangetekende brief via Post NL maar 9 euro. Schandalig klotebedrijf.

21 december 2022

Oplichters!

Oplichters, mensen (op leeftijd) die een abonnement op willen zeggen worden naar deze site gedirigeerd. Je hebt niet in de gaten dat het opzeggen 30 euro! kost!!
Zag de mail binnenkomen (voordeel van bewind) en direct opgezegd. Toch het geld afschrijven en mailen dat je niet op tijd was met annuleren. Op naar de dreigingen met de deurwaarder....
U bent gewaarschuwd!

7 december 2022

Oplichterij

Oplichterij.
Het is verschrikkelijk je word behandeld als een kleuter, er is niemand die je fatsoenlijk te woord staat. Als je een mailtje stuurt antwoorden ze na een dag. En je word ook nog eens opgelicht, de voorwaarden zijn alles behalve duidelijk. Je denkt dat je iets opzegt maar heb niet eens in de gaten dat hier kosten aan verbonden zijn. Het is verschrikkelijk en ik denk nog dat ik goed vanaf ben gekomen met €30. Ik zou iedereen willen adviseren om niet met dit bedrijf in zee te gaan.

29 november 2022

Vreselijk bedrijf

Vreselijk bedrijf! Vraag 30 euro voor een opzegging van Cliniclowns, terwijl je dit rechtstreeks gewoon gratis kunt doen. Op de website doen ze zich ook voor alsof het Cliniclowns is. Als je vervolgens aangeeft dit helemaal niet te willen krijg je een standaard anoniem antwoord waar je niets mee kunt. Gewoon storneren dus!

En niet intrappen ;) !!!

1 november 2022

Op hun website is geheel onduidelijk…

Op hun website is geheel onduidelijk wat de kosten zijn. Schrijven wel doodleuk direct 28 euro af voor een opzegbrief zonder dat je hun toestemming geeft. Ik had de betaling geretourneerd maar dat vinden ze niet leuk....
Boeven zijn het.

19 oktober 2022

POLITIE

Klacht ingediend bij de politie. Zij melden dat ik niet de enige was. Blijven melden mensen!! Pak de boeven aan

12 oktober 2022

Vertrouw deze site niet..

Vertrouw deze site niet..

Heb een abonnement lopen op iets.
Nu wilde ik deze stop zetten en kwam op xpendy. Na akkoord te zijn gegaan kreeg ik een bevestiging dat ze het gingen regelen na 1 dag Vertrouwde ik het niet en las veel negatieve reacties de brief was onderweg via buitenland???
Ik ging terug naar me bank en kon het geld teruggestorten.

Als de brief aangekomen zou zijn en me abonnement daadwerkelijk stop was gezet dan had ik het geld vooralsnog naar xpendy gestort maar!!! Er is nooit iets aangekomen en me abonnement gaat door.

Heb nu zelf uiteindelijk stop gezet maar loopt nog paar maanden door.

Nu mail ik xpendy dat er nooit iets bekend is bij mij abonnement maar hun zeggen dat ze het niet kunnen annuleren.
Totaal geen contactpersoon of telefoon nr bekend. Heb gezegt dat ik zelf me abonnement stop gezet na weken nadat ik hun benaderd heb en nu zeggen ze jij hebt zelf stop gezet dus is het niet onze schuld. Nee expendy dit heb ik gedaan omdat jullie niet doen wat ik wil of gelukt is en vertrouw deze site niet . En ze geven zelf op hun site aan . niet goed geld terug dus bij deze

Vertrouw dit niet geef een telefoon nummer dan ben ik jullie wel ..

Trap er niet in

26 september 2022

Ik wilde parfumado opzeggen,

Ik wilde parfumado opzeggen,
Wilde naar de site van parfumado, kreeg linkje parfumado/opzeggen, (dat kan kostenloos bij parfumado)
ik klikte daarop, en kwam gelijk bij Xpendy, ik kon geen kant meer op, kreeg gelijk mail dat ze parfumado voor mij gingen opzeggen,
En vervolgens halen voor deze actie 29,95 van mijn bankrekening, natuurlijk heb ik dat gestorneerd, ik hou mijn rekening in de gaten, want ik betaal geen cent.
Ik heb ze niets gevraagd halen geld van mijn bank, hoe komen dan toch aan mijn gegevens,
Heb met parfumado gebeld, over hoe dit kan, parfumado weet dat dit gebeurd en ze zeggen dat ze Xpendy er niet tussen uit kunnen krijgen,
Hier hoef ik toch niet de dupe van te worden…

2 september 2022

Is dit jouw bedrijf?