Ik had een bureau-onderlegger nodig en een papierbak. Nergens iets naar mijn zin kunnen vinden bij de reguliere winkels. Dan maar even op internet gezocht. Daar kwam ik Xtreme Office tegen, waar ik... Toon meer
Artikel was op voorraad volgens de site. 2 werkdagen later had ik het produkt in mijn bezit. Ik moet wel zeggen dat ik z`n verpakking nog nergens gezien heb. Mijn bestelling zat in de doos vastgem... Toon meer
Voor mij de eerste keer bij Xtreme office. Alleen dvd+rw gekocht, omdat ze overal elders duurder waren. Snelle levering, wat willen we nog meer. Ik zal deze website zeker vaker bezoeken.
De bestelling wordt zowel per mail als m.b.t. de levering zelf uitstekend afgehandeld. Degene die de aflevering deed was erg klantvriendelijk en correct. Goede zaken gedaan dus...
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Xtreme Office is een internet groothandel voor de slimme inkoper. Onze klantenservice is dagelijks voor u bereikbaar per telefoon of per email. Wij hopen u snel in onze webwinkel te kunnen verwelkomen!
Columbusweg 33, 5928 LA, Venlo, Nederland
- 0900-2255987363
- info@xtremeoffice.nl
- xtremeoffice.nl
Fijne site om te bestellen
Fijne site om te bestellen. Artikel in goede verpakking binnen 2 dagen geleverd!
Zalige website met zéér scherp…
Zalige website met zéér scherp geprijsde artikelen en bovendien heerlijk snelle levering, dikke aanrader!
Zeer slechte service
Na 2 jaar en enkele keren klagen, heb ik nog steeds geld tegoed van een product dat ik teruggestuurd heb.
Levering binnen 1 of 2 dagen mooi niet!!!!
Ik vind het een misleidende reclame die men niet waar maakt op het moment dat er wordt gezegd dat de levering binnen 1/2 dagen zal geschieden.
Ik heb 15 december een aantal artikelen besteld en nu 24 december nog niet geleverd gekregen. Ook heb ik geen bericht ontvangen waarom ik de bestelling nog niet binnen heb.
Ik heb zelf contact via email met de klantenservice gezocht, telefonisch is dit af te raden het kost veel geld en je krijgt niemand aan de lijn telkens begint de telefoonbeantwoorder van dit bedrijf opnieuw.
Mijn slogan is dan ook een geinformeerd mens is over het algemeen een te vreden mens en hier laat dit bedrijf behoorlijke steken vallen.
Bestelling nog altijd (8 dagen) niet ontvangen
Zeer laag. Behalve dat ik mijn bestelling niet gekregen heb, heb ik ook geen antwoord op mijn e-mail gehad. Mocht de bestelling vandaag binnenkomen, dan verandert mijn oordeel in middelmatig.
Dramatisch slechte service !
Bestelling is betaald ... en Een week later nog niet binen . medewerksters geven vage antwoorden of bellen niet , zoals afgesproken terug ... Wij willen NU ons geld terug
Eens mmar nooit weer met dit bedrijf !!
Snel en Goed
Van begin tot einde verliep alles probleemloos en snel
prima afhandeling van bestelling, wel een tamelijk grote verpakking!
heel goed afgehandeld
Zeeeeeeeer slecht
Uiteindelijk krijg ik een bericht dat het toch niet geleverd gaat worden. Ik zal zeker voor jullie Xtreme en Viking anti reclame maken en ervoor zorgen dat de bedrijven waarvoor ik mede verantwoordelijk ben voor oa. inkoop niet bij jullie gaan bestellen.
Jullie zijn nu black listed!
Als mijn geld niet binnen 1 week maximaal geretouneerd is zal ik overwegen andere stappen te ondernemen. De kosten hieruit voortvloeiend zullen worden verhaald op jullie!
Prettige winkel online
Snel en goede levering. Netjes en goed beschermend verpakt. Dozen zouden voor sommige producten iets kleiner kunnen. (milieuvriendelijker)
Mijn bestelling kwam sneller dan ik had verwacht en was prima in orde!
Slechtste bedrijf waar ik ooit heb besteld!
Voor klantenservice een 1
Voor het bestelde product zelf ook een 1
Ik ben al 7 dagen bezig om reactie te krijgen van dit bedrijf, het item dat mij toegestuurd is, is overduidelijk al eens eerder retour gedaan het is beschadigd en incompleet!
Mijn mails worden niet beantwoord en telefonisch valt er niemand te bereiken.
Inspreken van de voicemail met mijn telefoonnummer had ook geen zin.
Ik bestel veel en vaak online maar dit is me nog nooit overkomen... Ergste nog is dat t over 4 dagen kerst is, of ik dit cadeau nog kan vervangen vraag ik me af....
Ps die ene ster is omdat ik er geen 0 aan kon klikken!
snel geregeld, aantrekkelijke prijs
Prima geregeld, geen toestanden, alleen wel een erg grote verpakking voor 3 kabeltjes, er had ook een tafeltje in bouwpakket in de doos gepast.
Maar alles is goed aan gekomen.
Prima! :)
Aan te bevelen. Volgende keer zal ik weer bij jullie bestellen. Snelle levering.
snelle levering!
een makkelijke en snelle manier van bestellen.
helemaal super
Heb nu echt mijn internet kantoorartikelen winkel gevonden.
Snel en correct. Een aanrader.
Waardeloze service
Op 7 december 2011 een bestelling geplaatst bij Xtremeoffice en op deze datum is ook het verschuldigde bedrag door hen geincasseerd.
Het artikel zou na 1 of 2 werkdagen bezorgd worden, maar het is nu 16 december 2011 en ik heb nog steeds niets ontvangen. Ook een e-mail naar Xtremeoffice had geen gevolgactie. Kortom een xtreem waardeloze service en deze website kan op de nominatie geplaatst worden voor de koude douche van het programma Radar.
uitstekend. Prima service
Misschien handig dat je gelijk een afhaal punt kan aangeven bij het niet kunnen aannemen aan de deur. Scheelt tijd en geld
Positieve ervaring