Blijkt dat je kleding uit China krijgt
Blijkt dat je kleding uit China krijgt. Er wordt niet gereageerd op mailtjes, je kunt 3 tot 4 wk wachten op je bestelling .
Helaas verkeerde kleur van bestelling binnen gekomen.
Maar op een prettige manier het probleem opgelost, en geld terug gekregen!
Heel erg blij met mijn bestelling voor Valentijn!!! Lingerie set heeft een goeie kwaliteit en de chocolade pakket was ook echt heel leuk.
Superblij met mijn Valentijns pakket kan niet wachten totdat ik hem aan mijn man kan geven! Snelle levering, ik bestel zeker nog een keer bij Jasmijn shop
De kwaliteit van de producten op deze website heeft me echt positief verrast. Ik ben erg tevreden met de duurzaamheid en het vakmanschap van de items die ik heb gekocht. Het is duidelijk dat er veel aandacht is besteed aan het leveren van hoogwaardige producten. Ik kan deze website zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar kwaliteitsproducten! 🌟 bedankt Yasmijnshop.
Onlangs heb ik een bestelling geplaatst bij Jasmijnshop en ik moet zeggen dat mijn ervaring buitengewoon positief was. Deze webshop biedt een indrukwekkende selectie producten tegen zeer betaalbare prijzen.
Wat me meteen opviel, was de overzichtelijke website en eenvoudige navigatie, waardoor het winkelen een plezierige ervaring was. De bestelprocedure was snel en moeiteloos, en mijn pakketje arriveerde binnen de beloofde tijd.
De producten zelf overtroffen mijn verwachtingen, vooral gezien de vriendelijke prijskaartjes. Of je nu op zoek bent naar mode-items, accessoires of huisdecoratie, Jasmijnshop lijkt voor elk wat wils te hebben zonder de portemonnee te belasten.
De klantenservice was ook zeer responsief en behulpzaam toen ik een vraag had. Al met al is Jasmijnshop een verborgen parel voor degenen die op zoek zijn naar kwaliteitsproducten tegen betaalbare prijzen. Een aanrader voor iedereen die waarde hecht aan een goede deal zonder concessies te doen aan de kwaliteit!
Ik heb 2 dagen terug een geschenk hart besteld en deze kwam de volgende dag al binnen. Ik twijfelde eest want zag nog geen revieuws online. Erg goedkoop voor wat ik heb gekregen en ik ben erg erg blij mee!