4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren waard!

Ik had problemen met de pasvorm van een giletje en een broek. Er zaten plooien, die bij eenzelfde broek in een andere kleur niet aanwezig waren. Idem bij het giletje.
Er werd meteen adequaat gereageerd. Aan de hand van foto's van mij, werd mij gelijk gegeven.
Ik mocht alles terugsturen en zou mijn geld terugkrijgen.
Bij het terugsturen ging er wat mis. Ook nu werd er weer supersnel op gehandeld.
Kortom: fijne en snelle communicatie, snelle en juiste afhandeling van mijn klacht.
Ik plaats eigenlijk nooit reviews, maar Ydence verdient deze 5 sterren!
Lydia Nipius

8 januari 2026
Logo ydence.com

Antwoord van ydence.com

Lieve Lydia,

Dank je wel voor je mooie review en het delen van je ervaring.
Wat vervelend dat je in eerste instantie problemen had met de pasvorm, maar fijn om te horen dat we dit samen snel en goed hebben kunnen oplossen.

Dat je normaal geen reviews schrijft en nu toch de moeite hebt genomen, waarderen we enorm. Dank je wel voor het vertrouwen en de 5 sterren ✨
Hopelijk mogen we je snel weer blij maken met een Ydence-item!

Liefs,
Team Ydence

Helemaal top

Helemaal top! Mooie kwaliteit en voelt altijd als een cadeautje om uit te pakken.
Sommige stukken heb ik al jaren in mijn kast en krijg er nog altijd complimenten over.

29 april 2025

Leuk merk

Leuke kleding en veel sets! Super snel verzonden ook.

24 april 2025

Dieven bij terugsturen 4x zoveel en je moet verzekeren

Koop altijd ydence in de winkel en is altijd oke. Nu iets in uitverkoop gekocht via website maar past niet. Wil het terugsturen en moet niet gewoon 10 euro betalen 6.70!voor verzenden en 2’95 voor garantie terugbetaling. Hoe verzin je het. ( plus verzendkosten 2,95, snap verschil niet tussen bedragen dat terzijde) dus bijna meer kosten dan het item. Hele slechte zaak en voelt als oplichting. 4 x zoveel als bezorgkosten. Denk dat ze hopen dat mensen het dan maar houden. Doe ik dus ook mijn buurvrouw zal er erg blij mee zijn. Die gun ik het dan meer. Ik ben klant af van ydence ook isla bonita heeft deze praktijken. Slechte zaak.

1 februari 2025
Logo ydence.com

Antwoord van ydence.com

Hoi!

Dankjewel voor je bericht. We vinden het heel vervelend om te horen dat je niet tevreden bent, en we leggen het graag even uit.

Bestellingen boven de €50 verzenden we gratis. Voor bestellingen onder de €50 rekenen we €2,95 verzendkosten. Je kunt je wellicht voorstellen dat deze kosten voor verzending in de praktijk veel hoger liggen.

Een pakket retour sturen, is voor rekening van de klant en kost gemiddeld vanaf €6,70 – dat is het tarief wat de vervoerder rechtstreeks doorrekent aan de klant. Hier verdienen wij zelf niets aan.

Helaas zijn de kosten van vervoerders het afgelopen jaar flink gestegen, iets waar wij zelf ook mee te maken hebben en waar we helaas weinig invloed op hebben.

De €2,95 voor ‘garantie op terugbetaling’ is een extra service die je kunt kiezen als je je retourzending verzekerd wilt versturen, maar dit is helemaal optioneel. Je hoeft het dus niet verplicht aan te vinken als je dat niet wilt en is in principe ook niet nodig. Sommige klanten vinden het fijn om hun pakket verzekerd te hebben. Maar uiteraard krijg je áltijd het geld terug!

We snappen heel goed dat dit, zeker bij een kleinere bestelling, als veel kan voelen. Daarom zijn we druk bezig om te kijken naar goedkopere alternatieven en willen we klanten binnenkort ook de mogelijkheid geven om hun eigen retourvervoerder te kiezen.

Was iets niet duidelijk of kies je liever voor een andere manier om je pakket terug te sturen, dan mag je uiteraard altijd bellen - we denken graag met je mee!

Liefs,
Lara van Team Ydence

Zeer vriendelijk en snelle…

Zeer vriendelijk en snelle klantenservice! Ik bestel hier eigenlijk al jaren, de kleding is van mooie kwaliteit. Ik had iets verkeerd gewassen en ondanks dat ze het niet hoefde te vergoeden, hebben ze een nieuw artikel toegestuurd.

20 november 2024