Gode, dygtige instruktører, og masser af forskellige yoga-sessions at vælge imellem. Har givet mig stor glæde ved at dyrke yoga. Tusind tak for det :-)
Bedrijf heeft geantwoord
_Von meinem Revolut Karte wurde 1Cent abgebucht und sofort wieder zurueckerstatet und dann am den nexten Tag Abo 49 Euro abgebucht obwohl ich es gar nicht bewust bestellt habe. Offensichtlich war es d... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi er et lidt ældre ægtepar, som er blevet rigtig glade for yoga, efter at vi for nogle år siden stiftede bekendtskab med YogaStream. Der er virkelig mange rigtig flotte videoer med meget dygtige und... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Yoga stream er et enorm kompetent sted. Veluddannet mennesker der beretter om yogaens verden. Hele paletten omkring hvad der er vigtigt i en praksis, alt fra stressforløb, til funktionalitet. Opfyl... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
YogaStream er et online univers, som giver dig mulighed for at dyrke yoga med nogle af landets dygtigste yogalærere hvor og når, det passer dig. Så er du godt på vej mod et sundere, stærkere og smidigere dig. På YogaStream finder du over 2000 yoga- og meditationsvideoer af forskellig varighed, stilart, fokus og niveau - og der kommer hele tiden nye videoer til. Det giver dig mulighed for at skræddersy din praksis, så den passer præcis til dine behov. Når du opretter dig som bruger på YogaStream, får du altid de første 30 dage gratis. Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab igen, så der er ingen forpligtelser. Efter den gratis prøveperiode overgår du til normalt medlemskab - 129,-/md.
Storesand 10, 8680, Ry, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Du kan altid ret nemt finde yoga videoer til lige det behov du har på et givet tidspunkt. Professionelle undervisere - nemt at finde yndlingsundervisere! Nemt at planlægge og følge op på dine aktiviteter

Antwoord van YogaStream
Det er en super god app, med massere af forskellige stilarter inden for yoga🙏 Jeg kan kun anbefale den herfra.

Antwoord van YogaStream
Der er et stort udvalg af forskellige yogaforløb, hvor jeg især har været glade for dem, der max tager 15-30 min. Der er til ethvert behov, hvor jeg med succes har haft glæde af forløbene til ondt i ryggen/kontorkrop, gravid/efterfødselsvideoer og børneyoga.

Antwoord van YogaStream
Der er meget at vælge imellem og dygtige instruktører.

YogaStream er fantastisk
Der er videoer til lige det man trænger til, den varighed man trænger til og mega dygtige lærere. Man kan gemme favoritter og se sin historik
Jeg har været medlem i mange år og det blir ved med at være den bedste yogaplatform for mig

Antwoord van YogaStream
Yogastream fungerer fint, det er dygtige instruktører og gode forløb.. eneste lille minus er at hvis man bruger det dagligt kommer man hurtigt til at ramme de samme videoer og forløb igen og igen, og det kan blive lidt uinspirerende

Antwoord van YogaStream
Yogastream er et fedt koncept. Jeg kan dyrke yoga (al slags), når det passer mig, og helt uden publikum (hvilket nogle gang er meget godt😂). Platformen er nem at finde rundt i. Og “min side” funktionalitet super god, med godt overblik, kalender og “like” funktion.
Udvalget er enormt stort både indenfor stilarter og undervisere. Jeg bruger ind imellem de Challenges, der bliver lagt op, men mest af alt holder jeg mig til mine favoritundervisere:)

Antwoord van YogaStream
Så nemt at navigere rundt, og der kommer hele tiden nye forløb på

Antwoord van YogaStream
Meget tilfreds bruger af YogaStream igennem mere end 1 år - fordi jeg kan lave min praksis lige DER hvor jeg er, lige DER hvor jeg har tid og lige DEN yoga (type) jeg har lyst til - eller ‘brug’ for - også afhængigt af instruktører.
DEJLIGT med selection af fokus områder, yogatype og praksislængde.

Antwoord van YogaStream
Det er så fedt at jeg bare kan lave yoga lige når det passer ind i min dag. Videoer af forskellig længde, så jeg kan bruge den tid der passer.

Antwoord van YogaStream
Jeg har været glad for alle de videoer jeg har set. Jeg har også brugt mange af børne-yoga videoerne med min datter der er 5 år. Et stort hit.
Der er også god kundeservice. Jeg kan varmt anbefale YogaStream.

Antwoord van YogaStream
Rigtig mange gode videoer med yoga og meditationer på alle niveauer. Gode underviser og rigtig gode forklaringer.

Antwoord van YogaStream
YogaStream er et genialt koncept!! Der er yogapraksis i flere sværhedsgrader. Og uanset hvilken alder eller form man er i, findes der en praksis man kan bruge eller har brug for.. Døgnet rundt.. Hvilket er fantastisk. Så hvor end man er og hvornår, er der altid mulighed for at forkæle sig selv med noget omsorg og nærvær i form af yoga.. Namaste.. 🙏

Antwoord van YogaStream
Jeg elsker at jeg kan få undervisning lige når det passer og præcis den tid der passer mig. Jeg bruger det rigtigt meget også efter et år.
Både til at vågne, holde min form og til afstress.
Det eneste der mangler er flere videoer med mindre snak, eller at man kunne søge på det.
Hvis det var der fik de fem stjerner

Antwoord van YogaStream
Mange muligheder for både lette, svære, hurtige, længere sessioner/øvelser.
Afveksling med flere yogalærer.
Kort sagt - dækker alt du har brug for🙏🏻

Antwoord van YogaStream
I tre år har jeg regelmæssigt forkælet mig selv med yoga fra YogaStream. Super dygtige undervisere og meget nemt at følge med i øvelser. Der er nye yoga stilarter, lærere og klasser. Meget prof hjemmeside og nemt at finde lige det der passer til mig. Hyggeligt med live yoga også. YogaStream har hjulpet mig fysisk og givet overskud i hektiske stunder. Tusind tak🙏

Antwoord van YogaStream
YogaStream er en genial platform som favner mange yoga stilarter, meditation samt træning. Jeg har været enormt glad for at skulle benytte mig af YogaStream og finde det frem lige når det passer ind.
De har dygtige og kreative instruktører som guider en rigtig godt gennem træningen. Jeg vil give YogaStream min bedste anbefalning.

Antwoord van YogaStream
Lees meer over geverifieerde reviews.