De beste supplementen voor je hond. Zonder poespas, mét Krillolie. Maar wel yom yom yommi. Om je pootjes bij af te likken en goed voor het welzijn. Aan al onze supplementen hebben wij krillolie toegevoegd. En dat is niet voor niets. Krillolie is de next-generation omega-3 die het welzijn van je hond op een natuurlijke manier ondersteunt. In tegenstelling tot gewone visolie is krillolie beter opneembaar door het lichaam van je hond. Het bevat van nature krachtige antioxidanten en essentiële omega-3-vetzuren (EPA & DHA) die bijdragen aan soepele gewrichten, een gezonde huid en een levendige uitstraling.

4,4

Uitstekend

Heel blij met dit merk!

Wij gebruiken nu de producten van Yommi voor onze hond Loyd, zijn erg tevreden. De producten zien er verzorgd en professioneel uit, en belangrijker: ze doen wat ze beloven. Onze hond accepteert ze makkelijk en we merken duidelijk verschil in zijn huid en algehele welzijn.

De communicatie en levering verlopen soepel. Alles voelt betrouwbaar en met zorg, wat als hondeneigenaar een prettig gevoel geeft. Je merkt dat dit merk echt is ontwikkeld met het welzijn van honden in gedachten.

Zeker een aanrader voor baasjes die hun hond net dat beetje extra willen geven! 🐶💚

15 december 2025

Zeer tevreden

Mijn bestelling de volgende dag al ontvangen. Gelijk begonnen met de less stress supplementen ivm komende O&N. Deze supplementen zijn als beloningen voor onze hond, dus dat is erg fijn! Ben echt zeer tevreden en begin binnenkort ook met de Happy Tummy.

16 december 2025

Eindelijk iets dat echt werkt voor mijn hond

Ik bestel niet vaak bij nieuwe merken, maar Yommi heeft mij echt positief verrast. Mijn hond verdient het beste, en dat is precies wat deze producten bieden. Vanaf het moment dat ik de verpakking opende, merkte ik al dat dit kwaliteit was. Mijn hond normaal echt kieskeurig was meteen verkocht.
Wat me vooral opvalt is hoeveel prettiger hij zich voelt; vrolijker, actiever en zijn vacht glanst meer.
Ik gun elke hond dit effect. Daarom raad ik Yommi aan iedereen aan die twijfelt. Het is het absoluut waard!”

11 december 2025

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring…

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met Yommi. De website is overzichtelijk, de producten zijn duidelijk uitgelegd en de levering was snel. Mijn hond reageert goed op de supplementen en ik merk echt verschil. Fijn dat er natuurlijke ingrediënten worden gebruikt. Ik bestel hier zeker vaker!

6 december 2025

Dit is nou leuk online shoppen

Dit is nou leuk online shoppen! Het merk is fantastisch en spreekt mij heel erg aan.

Ik heb een bestelling geplaatst gelijk toen ik zag dat ze live zijn gegaan en ik heb mijn producten nu al ontvangen! De honingzalf ruikt heerlijk en mijn hondje is er zelf ook erg blij mee :)

Echt aan te raden!!

10 december 2025

Ik gebruik nu al ruim een week de…

Ik gebruik nu al ruim een week de snacks van Yommi, mijn viervoeter is er dol op. Natuurlijke producten is een vereiste. Ik ervaarde een snelle levering van mijn producten.

9 december 2025