1. Kledingwinkel

A clothing brand founded by Entrepreneurial Students based in Belgium. We want to inspire people that with faith and persistence they can achieve what they want! We might seem like YOUNG & 'inexperienced' teenagers to most adults but we will prove we can create VALUE too. It's your call YOUNGSTERS, join our community and chase those dreams!

2,7

Slecht

bedrieg den boel

heb bestelling geplaatst op 30/3/2020....

daar we deze niet ontvingen heb ik een remboursering gevraagd. ik kreeg als antwoord dat we een tegoed bon konden krijgen. niettegenstaande staat dit anders vermeld in hun verkoopsvoorwaarden. 'indien de goederen niet verstuurd werden, kan je een terugbetaling vragen'.

we wachten nu bijna 1 jaar op ofwel de bestelling, ofwel de bon, ofwel de terugbetaling. ik denk een klacht neer te leggen bij economische zaken... want blijkbaar blijven ze maar mensen bedotten....

18 februari 2021

Trap niet in de val. Besteld sinds 24 november 2020…

Bestelling op 24 november 2020 geplaatst naar aanleiding van de black friday actie: 'bij aankoop van een hoodie, gratis t-shirt'. De hoodie stond bij het plaatsen van de bestelling eveneens in promotie. Twee vliegen in één klap, dacht ik. Helaas was dit het begin van een heel ander verhaal.
Een paar uur na het plaatsen van m'n bestelling kreeg ik een mail waarin me verteld werd dat de actie rond de gratis t-shirt niet van toepassing was en foutief in het inkoopsysteem van de website stond. Om een lang verhaal en veel heen en weer gemail kort te houden, heb ik uiteindelijk mijn gelijk gekregen en zouden ze het t-shirt mee opsturen. Dit leek mij dan ook logisch aangezien ik tot enkele dagen (!) na het plaatsen van mijn bestelling, nog steeds dezelfde actie op de website/inkoopsysteem zag staan (en de korting ook verrekend werd in het winkelmandje).
Sindsdien viel de communicatie langzaam weg. De bestelling werd niet verzonden omdat in eerste instantie de productie nog moest beginnen. Ik zou alles krijgen binnen de 7 dagen werd nog geantwoord, maar niks te zien. De website is in die tijd een paar keer offline gehaald ook, maar m'n order staat nog steeds tot op dit moment van schrijven, als confirmed. Mailen heeft momenteel geen zin meer, berichten sturen op instagram is eveneens hopeloos. Boze reacties op een openbaar bericht worden verwijderd of er wordt gereageerd om een mail te sturen, waarop je ofwel geen, ofwel een vaag antwoord krijgt. Op die manier blijven deze mensen je gewoon aan het lijntje houden.
Ik kom van de situatie waarbij ze mij een jaar geleden vroegen om ambassadeur te worden en ze te promoten (ben er toen niet op ingegaan), tot nu waarbij een bende studenten gewoon andere studenten en jongeren in de val lokt. Ik heb nog nooit een slechte review geschreven, maar deze zaak is ronduit zielig en een belediging naar de lokale handelaars die wel eerlijk en oprecht zijn. Trap niet in de huidige actie op Facebook want er wordt momenteel massaal geadverteerd met de woorden: "vandaag besteld, vandaag verzonden".
Oh ja en bellen zorgt alleen voor hoge voicemail rekeningen!

7 februari 2021

25 november een shirt besteld voor mijn…

25 november een shirt besteld voor mijn dochter die in het ziekenhuis werkt. Netjes betaald en nu nog steeds niks binnen. Twee mails gestuurd en geen reactie. Heel jammer dat mensen misbruik maken van Corona om geld te verdienen. Heel verdrietig dit

27 december 2020

Overzichtelijke site en ik begrijp de…

Overzichtelijke site en ik begrijp de negatieve reviews niet.
Het was niet binnen een dag geleverd maar wat verwacht je nou deze tijd? Na een kleine week had ik netjes mijn spullen ontvangen. Ik zou hier zeker weer shoppen.

23 december 2020

Topkledij!

Ik heb zelf een hoodie van Youngvalueco en ben er zeer tevreden van. Mooie trui, kwaliteitsvol. Aangenaam om te dragen.

23 juli 2020

Klacht

Ik heb in april een t-shirt besteld, deze is nooit toegekomen. Ik ben niet de enige gedupeerde zoals ik lees op Facebook. Er zijn heel veel klachten. Ik heb deze zaak overgemaakt voor verder onderzoek.

5 juli 2020

Ik lees veel goede dingen over hen. Jammer van mijn ervaring

Ik lees veel goede dingen over hen. Ik vind het jammer dat het bij mij niet goed is verlopen. Ik kocht op 20 maart een t-shirt. Op 8 april heb ik een berichtje gestuurd om te vragen wanneer hij verzonden zou worden. Toen kreeg ik een mailtje terug dat het t-shirt uitverkocht was en dat het aangevuld moest worden. Ik heb op 20 mei een mailtje gestuurd dat ik graag mijn bestelling wilde annuleren. Nooit meer iets van hen gehoord. Erg jammer

26 mei 2020
Reviews in alle talen tonen. (21 reviews)