Top sportkleding
De sportleggings zitten heerlijk. Ze vallen hoog en schijnen niet door. Daarnaast staan ze ook nog mooi. Top sportkleding dus!
Your Awareness is een sportkledingmerk die kleding ontwikkelt waarin jij optimaal kan presteren. Ons doel is ervoor zorgen dat jij je zeker voelt in onze kleding in de sportschool en werkt voor een betere versie van jezelf. We luisteren altijd naar de feedback van onze klanten om de kleding en onze service te verbeteren. We willen graag weten hoe jouw ervaring is met Your Awareness en onze producten. The best is yet to come …
Kwikstaartweg 6, 2623GA, Delft, Nederland
Dol op mijn mooie nieuwe legging van YA. Fijne stof, mooie kleur en draagt heel comfortabel.
Fijne sportkleding! Zowel de tops als broeken zitten goed en sluiten mooi aan.
Super mooie legging met goede kwaliteit. Zeker een aanrader!!🥰😍
Sinds kort heb ik Ya Wear ontdekt. Zowel mijn vriend en ik zijn fan! Hij van de t-shirts en de seawaters en ik vooral van de leggings! De leggings maken me zelfverzekerd doordat ze mooi aangesloten zitten en niet doorschijnen (ook echt niet tijdens het sporten)! Deze leggings sluiten, niet alleen bij mijn benen, maar ook bij mijn taille mooi aan.
Een dikke aanrader als je het ons vraagt!
Mooie kwaliteit stof, die in veel verschillende kleuren komen. Ik heb zelf 2 setjes. Enorm blij met m’n aankoop.
Mooie stof en goede kwaliteit! Legging zit heerlijk. Ik zou dit jonge bedrijf zeker aanraden!
De perfecte sportlegging zoeken, is best een uitdaging. Maar met de YA wear leggings geef ik zelfverzekerd mijn booty klasjes en weet ik zeker dat mijn legging niet doorschijnt. Ik ken het merkje nog maar net, maar ik ben fan!
Ik ga dit merk veel vaker bestellen en het iedereen in mijn les aanraden!
Super fijne stof, die mooi aansluit op het lichaam.
Fijne stof!
Hele fijne sportkleding en heeft een goeie prijs-kwaliteitverhouding!! En het zit heerlijk
Super fijne sportkleding & een goeie prijs-kwaliteitverhouding! Heel tevreden over mijn aankoop.
Ik heb altijd moeite met sportkleding vinden welke echt mooi rondom mijn lichaam zit. Sinds kort train ik in de truien en ik vind het heerlijk. Zeker een aanrader!
Sportshirt, hoodie en joggingbroek gekocht!
Snelle service en zit erg goed!
Al meerdere keren aangehad en stof blijft goed, zeker een aanrader!
Your Awareness een nieuw, origineel en super fijn sportmerk naar mijn mening. De kleding zit goed en is fijn van stof! Het is een aanrader!