Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig flot og godt arbejde. Min mor bestilte Your Garden til, at få fældet et meget stort og gammelt egetræ. Christoffer og Emil var på opgaven som de klare på aller bedste måde. Træet stod på en... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jakob og Your Garden får kæmpe anbefaling fra os. Vi benyttede dem til haveanlæg og belægninger ved vores nye hus i Tjørring, Herning. God rådgivning og sparring og alle medarbejdere, som vi har stift... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har haft fornøjelsen, af at få vores drøm om en ny indkørsel til at gå i opfyldelse med hjælp fra Your Garden. Vi har oplevet et fantastisk samarbejde med Jakob og hans professionelle team, - l... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Ordering was easy. Delivered by Yodel undamaged as promised. Bulbs in separate packages in a cardboard box but no planting instructions provided? Referred me to their website that basically gave gener... Toon meer

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

4,8

Alle reviews

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god oplevelse med Jakob og Your…

Super god oplevelse med Jakob og Your Garden. De skulle fælde et enormt bøgetræ, som blev klaret professionelt, hurtigt og levede helt op til forventningerne. Opgaven bestod af både fældning, rodfræsning, oprydning og bortskaffelse. Der blev brugt både kran, lift, rodfræser og motorsave

27 februari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det som gjorde det til en kanongod…

Det som gjorde det til en kanongod oplevelse for os at vælge Your Garden, var at der har været god kommunikation hele vejen igennem med hele teamet som skulle udføre de forskellige opgaver. Super serviceminded, Meget professionelt og dygtige folk som har været på opgaverne med at lægge fliser og anlægge græsplæne. Vi har været trygge gennem hele processen. Vi er meget imponerede over deres effektivitet og håndtering gennem hele forløbet. Vi kan varmt anbefale at vælge Your Garden, vi ville til hver en tid vælge dem igen.

2 oktober 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fremragende haveprojekt med Your Garden!

Vi er utroligt tilfredse med Your Garden og det komplette haveprojekt, de har udført for os. Hele processen, fra start til slut, var en fornøjelse. Teamet var professionelt, kreativt og punktligt. De leverede et fantastisk resultat med en fin indkørsel, træterrasse, træer og en græsplæne m.m.
Kan varmt anbefale Your Garden!

21 september 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Yourgarden har lavet min drømmehave

Yourgarden har lavet min drømmehave. Jeg har fået den flotteste træterrasse og den grønneste græsplæne. Tak.

5 juli 2022

Antwoord van Your Garden

Tusind tak for jeres flotte 5-stjernede anmeldelser. Vi sætter stor pris på, at I tager jer tid til at dele jeres oplevelse med os. Jeres positive feedback betyder rigtig meget og motiverer os til fortsat at levere den bedste service og kvalitet.

Godt samarbejde

Vi har fået belægningssten, træterrasse samt anlægning af græsplæne. Vi har haft et rigtig godt forløb og følt der har været god kommunikation + service har været i top. Det er nogle gode, flittige gutter der knokler i alt vind og vejr. Vi benytter gerne YourGarden igen! Stor anbefaling fra os. 😁

16 juni 2023

Hej Ditte.

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, at du er tilfreds både med resultatet og med den service vi har leveret.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

You Garden are fantastic!

You Garden are fantastic, definitely a company you can trust for getting plants. I placed an order and it appeared like one plant was not coming (they were a bare root purchase) You Garden were just fantastic! They were fully prepared to give me another plant until I had to contact them again as it had started to grow! Samantha Freeman was just fantastic and so polite. I wish more companies had customer service colleagues just like her….

27 april 2023

Hej Kenneth

Positiv oplevelse af Your Garden

Har fået Your Garden til bl.a. at fælde et træ samt fået trukket en række større stammer og rødder op i forhave og baghave.

Er meget tilfreds med den rådgivning som de gav inden projektet startede samt det arbejde som de har udført i forhave og baghave.

Vil helt sikkert bruge dem igen til fremtidige større haveprojekter, da de er pålidelige og har stor know-how.

15 maart 2023

Fældning af træ.

Aftalte fældning uden bortskaffelse, så forventede kun dette.
Arbejdet blev udført hurtigt, træet opskåret, sorteret og området efterladt opryddet. Virkeligt flot arbejde.
De bedste anbefalinger herfra.

8 maart 2023

Godt arbejde af Your Garden

Veldisponeret indretning af natur læhegn, flot afsluttet selvom vejret drillede lidt. Ihærdige håndværkere med sans for et godt arbejde. God forståelse af hved kundens ønske er.

29 januari 2023

Hej Rune.

Mange tak for din flotte anmeldelse og de mange stjerner✨. Det betyder meget for os at læse, at du er tilfreds både med resultatet og med den service vi har leveret.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig tilfredse med vores nye indkørsel

Virkelig tilfredse med vores nyanlagte indkørsel mm.
Høj kvalitet, professionel udførsel. Åben kommunikation og man blev hele tiden holdt opdateret i processen.
5 stjerner og de bedste anbefalinger herfra!

31 oktober 2022

Hej Henrik.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fik udført et stort og flot terrasse…

Vi fik udført et stort og flot terrasse i træ af Yourgarden.
Der var god og tydelig kommunikation hele vejen igennem, og fantastisk god service.
Vi er yderst tilfreds og vil til enhver tid anbefale dem.
Tak for hjælpen

30 november 2022

Hej Laura.

Mange tak for din flotte anmeldelse og de mange stjerner✨. Det betyder meget for os, at du er tilfreds både med resultatet og med den service vi har leveret.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Højt serviceniveau og i trygge hænder.

Vi er meget tilfreds med Your Garden, der fældede 2 træer i vores have. Forinden var der en god information om processen og ydelsen blev foretaget hurtigt efter bestilling. Your Garden skar træet op, så det blev klar til salg og gav vejledning i, hvordan vi hurtigt kunne afhænde brændet. Vi vil klart anbefale Your Garden. Meget flinke medarbejdere og ejer.

21 november 2022

Hej Lone.

Nybyg

Nybyg
Jeg kontaktede YourGarden for at få lagt belægning til vores nye hus, og få gjort klar til, og sået, græs.
Klargørelsen og lægning af belægning er blevet udført som vi ønskede, og selv med de tilpasninger vi var nødt til at lave undervejs, kom vi i mål som vi ønskede.
Selv naboen fik lidt assistance og vejledning undervejs, og fik ordnet deres drilske hjørne :)

Gik endelig YourGarden et kald hvis du skal hjælp med belægning eller have

21 november 2022

Hej Claus.

Rigtig godt arbejde

Rigtig godt arbejde. Alle aftaler overholdt. Især tak til Jeff og Ronni for hurtigt arbejde og højt humør.

29 november 2021

Hej Marie.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Utroværdig

Hold overhoved ikke vores aftale. Har den frækhed STADIG at bruge billeder fra vores have TIL TRODS for vi har bedt Your Garden fjerne dem, da vi på INGEN måde kan eller vil sige god for dem. Der er ikke givet tilladelse til dette Var yderst utilfreds med det arbejde de udførte!!! Usæriøs og upålidelig!!

8 januari 2017

Hej Charlotte.
Vi ved jo godt begge to hvem der tabte i retten, det gjord du, så det er klart du ikke er tilfreds.
Vi mener os du er en Useriøs og upålidelig kunde derfor gik vi rettes vej.