YourpaintingworldReviews

TrustScore 3 uit 5

2,9

Snelle levering en een mooi product. Heb er meerdere besteld. Voldoende verf en alles in goede kwaliteit

Iets meer dan een week geleden mijn pakketje ontvangen (schilderen op nummer van eigen foto). Kwaliteit goed, maar helaas staat maar een gedeelte van de afbeelding erop. Heb een aantal keer gemaild en... Toon meer

Oplichters. Ik weet vrij zeker dat de positieve beoordelingen door de onderneming zelf worden geplaatst. Producten worden bij AliExpress besteld en voor een veelvoud in NL verkocht. Levertijd van meer... Toon meer

2 grote schilderijen besteld via Klarna, 6 weken moeten wachten, verf uitgedroogd. Nu krijg ik factuur van een incasso bureau omdat ik niet te vreden was. Ze hebben contact opgenomen en moet zelfs de... Toon meer

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering. Compleet. Alles netjes aangekomen.
Doek zonder kreukels ontvangen. Bijgeleverde verf was voldoende en dekte goed.
Al met al een goede schilderervaring gehad.
Kan het anderen aanbevelen.
ook al heb je geen schildertalent, toch kun je een opvallend mooi schilderij maken. Superleuk.

30 december 2020

Jammer

Ik heb bijna een maand mogen wachten totdat het toekwam. Het komt dan ook van China. Ik was superenthousiast toen ik er eindelijk aan kon beginnen. Enorm leuk om te doen! Maar helaas lijkt het nergens op. Ik had een zelfgekozen foto genomen en deze was waarschijnlijk te moeilijk om om te zetten naar de cijfers... Graag had ik dit op voorhand geweten zodat ik een andere foto kon nemen. Heel teleurstellend

26 december 2020

Ontspannend en verslavend!

Een vriendin raadde mij schilderen op nummer aan. Ik dacht dat ik daar het geduld niet voor zou hebben. Nou het is super ontspannend en verslavend! Vooral als je het resultaat ziet, wil je door blijven gaan. Ik ben ook zeer tevreden over de service van deze website. Bedankt!

25 december 2020

Erg leuk maar geen 30 euro waard

Volgens mij is dit dropship wat betekent dat het in China gemaakt en verstuurd wordt. Als je dit gaat kopen houd er dan rekening mee dat het vrij lang kan duren voordat je het binnen hebt.

Toen mijn pakket aankwam had ik echt geen idee wat het was totdat ik het opende, ook echt een soort van aliexpress pakket.

Je krijgt er verf bij en sommige kleuren zien er prima uit op het canvas, anderen iets minder en je blijft het cijfer zien bij de lichtere kleuren. Bij alle kleuren zie je overal nog wel witte stukjes van het canvas op, dat is ook wel jammer.

Ook krijg je er drie kwasten bij: een grote, middel en een kleine. Bij de kleine pieken alle haartjes een andere kant op waardoor je de kleine nummers weliswaar altijd verknalt wat erg jammer is. Wilde naar de action voor een nieuwe kleine kwast, maar er is lockdown.

Verder gaat de verf best wel lang mee en is het wel een leuke bezigheid.

21 december 2020

Troep uit China

5 weken gewacht op mijn bestelling. Het komt rechtstreeks uit China en had ik net zo goed bij ali express kunnen bestellen voor 10 keer minder. Hoge prijzen voor de kwaliteit die je krijgt.

19 december 2020

Erg leuke hobby!

Uitgebreid assortiment met een mooi aanbod. Fijne materialen. Mooie verf en een mooi schilderdoek! Erg leuke hobby. Ideaal dat alles in 1 pakket zit zodat je meteen kunt beginnen.

18 december 2020

Portret

Ik heb portret van mijn zoon geschilderd. Het is echt zo mooi geworden

17 december 2020

Niet kopen, slechte kwaliteit!!

Let op lieve mensen, ze kopen hun spullen goedkoop in China en laten het naar je toe zenden. De kwaliteit is er dus ook naar, maar je betaald de volle mep.
Het schilderij lijkt in de verste verte niet op de foto op hun site. Op facebook plaatsen ze nepberichten van tevreden klanten.

Koop hier niet!!!
En mensen van paint your world: wees aub even wat eerlijker over de producten die jullie verkopen.

13 december 2020

Dit bedrijf doet aan dropshipping

Dit bedrijf doet aan dropshipping. Dat betekent dat zij de schilderijen niet op voorraad hebben maar deze bestellen bij een site als AliExpress voor de helft van de prijs en op jouw adres leveren. Ik raad dus af om hier te kopen, simpelweg omdat je te veel betaald. Kwaliteit en levering was overigens prima, maar dat had ook via AliExpress gekund.

12 december 2020

Hier zou ik niet kopen.

De site is slechts een leuke cover voor eigenlijk het ver-/doorkopen van AlieExpress rotzooi. Ben benieuwd naar de kwaliteit wanneer het eindelijk eens geleverd wordt (levertijd minstens 3 weken).

11 december 2020

Erg teleurgesteld, want het zijn oplichters

Nadat de verzending ondertussen 10 dagen duurt heb ik even mijn schilderij, waar ik zo naar verheugde, getrackt. Er staat dat die vanuit China, Shenzhen is verzonden. Toen dacht ik: Ooh vandaar dat het zo lang duurt. Ik heb zulke dingen vaker gezien, dus ik pakte Aliexpress erbij en ja hoor, daar staan alle schilderijen die deze oplichters aanbieden voor de helft van de prijs!! Retourneren kan dus niet, omdat ze aangeven dat dit alleen mag mits het product niet overeenkomt met het product op hun webshop en dan moet je zelf ook nog de retourkosten betalen.

Ik zou het nog ergens begrijpen als ze een snelle levering zouden aanbieden, maar dit wordt letterlijk rechtstreeks vanuit China verzonden dus je kan het gewoon zelf uit China bestellen en gratis laten bezorgen. Zij bieden echt helemaal geen extra service aan vergeleken met de Chinese webshops, maar wel veel hogere prijzen, dus ik vind dat ze oplichters zijn. Ook nog zo mooi dat er staat dat het afgeprijsd is van 40 euro naar 20. Laat me niet lachen...

10 december 2020

Als je maanden op je geld wil wachten…

Als je maanden op je geld wil wachten doordat ze een foutieve product omschrijving publiceren, en als je oefen loos geduld hebt, door beloftes die er gemaakt worden om het geld terug te betalen, dan moet je bestellen, als je je energie in iets leukers wil steken, is mijn advies, bestel ergens anders.

Gouden pluim!

Zeer tevreden over de service, kwaliteit en snelheid! Goed materiaal, keuze genoeg qua doeken en echt super service! Ben al bezig aan een 3e doek en heb er dan nog 2 te gaan!! Yourpaintingworld verdient wat mij betreft echt een gouden pluim op gebied van klantenservice!

Leuke hobby

Moest wel ff wachten, maar dat is het ook zeker waard.
Heb zelf foto schilderij, maar iedereen vind ze super goed gemaakt

prima service bij Your…

Ik heb een bestelling gedaan bij Your painting world, daar was een misverstandje, mijn mail daarover werd heel snel en netjes beantwoord. Van de verkeerde bestelling kreeg ik meteen mijn geld terug.
Een andere bestelling werd heel snel en keurig verpakt afgeleverd! Mooi opgerold geleverd en niet in vieren gevouwen! Blij mee!