YourpaintingworldReviews

TrustScore 3 uit 5

2,9

Snelle levering en een mooi product. Heb er meerdere besteld. Voldoende verf en alles in goede kwaliteit

Iets meer dan een week geleden mijn pakketje ontvangen (schilderen op nummer van eigen foto). Kwaliteit goed, maar helaas staat maar een gedeelte van de afbeelding erop. Heb een aantal keer gemaild en... Toon meer

Oplichters. Ik weet vrij zeker dat de positieve beoordelingen door de onderneming zelf worden geplaatst. Producten worden bij AliExpress besteld en voor een veelvoud in NL verkocht. Levertijd van meer... Toon meer

2 grote schilderijen besteld via Klarna, 6 weken moeten wachten, verf uitgedroogd. Nu krijg ik factuur van een incasso bureau omdat ik niet te vreden was. Ze hebben contact opgenomen en moet zelfs de... Toon meer

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Topsite

Dit is de meest geweldige hobby ,en de leuksts site voor je paintings .Snelle service en altijd leuke nieuwe aanbiedingen. Heb er al een paar gemaakt .

7 mei 2021

Vindt de kleuren niet heel mooi gekozen…

Vindt de kleuren niet heel mooi gekozen bij de foto die ik had opgestuurd. Heb het idee dat de nummering niet klopt.
En de kwasten die ik besteld had, vind ik ook niet geweldig. Haartjes steken alle kanten op.

3 mei 2021

Schitterende nieuwe hobby van me…

Schitterende nieuwe hobby van me geworden, ik kan ze zelf inlijsten ,aangezien ik timmerman ben,wordt er zo lekker rustig van,als sommige mensen de verf te dun vinden,is mijn advies,gewoon een keer eroverheen!ik hoop deze hobby nog lang te kunnen doen,het enigste wat ik ga uitproberen om ze in te spuiten, on buiten neer te kunnen hangen, die spuitbus moet ik nog kopen,, ben benieuwd of dit ook gaat lukken! Verder vindt ik de la vering netjes, en mocht men betere kwasten willen,ik heb met de kwasten geen probleem, mochten de haren uit elkaar gaan staan,schuur papiertje groen heen en de losse haar eraf halen,veel plezier iedereen,,,gr ton sluijs uit gouda l

1 mei 2021

Bestellingen via AliExpress en Wish

De morgen in huis schilderijen worden inderdaad snel geleverd. Nu heb ik ook een DIY frame er bij gekocht (magnetisch) maar duurt de levering wat langer. Ik zag een eens dat dit vanuit China wordt geleverd. Nu zie ik op AliExpress en Wish precies het zelfde product staan voor maar €8 inclusief snelle levering (10 dagen). Hier zijn overigens ook alle schilderijen op te vinden. Dus ik zeg in vervolg lekker daar bestellen, scheelt je meer dan de helft van de prijs en wachten op je bestelling moet je toch!

24 april 2021

Ik ben zeer tevreden

Ik heb al meerdere doeken bestelt en deze werden steeds snel bezorgd, zij doen wat ze beloven. Ik ben blij met Your painting world , zij hebben een grote keus en vaak met leuke kortingen .En mocht je een probleem hebben en je mailt, dan word je snel en correct geholpen.

20 april 2021

Slechte service

Er zou op 13 April een schilderij geleverd worden maar niets ontvangen.
Bij het vorige schilderij kwam ik veel zwarte verf tekort, na 3 mail en beloftes om het na te sturen niets ontvangen.
Dus veel beloftes maar geen daden.

15 april 2021

Geen contact ondanks herhaaldelijke pogingen

Helaas krijg ik ondanks diverse pogingen geen contact met ze. Ze reageren niet op mijn mails. Een telefoonnummer is nergens te vinden.
Ik heb een bestelling geplaatst en betaald, echter niets ontvangen. Ook geen bevestiging. Wel is te zien dat de betaling aan hen is gedaan. De bestelling is meer dan 10 dagen geleden gedaan.

8 april 2021
Logo Yourpaintingworld

Antwoord van Yourpaintingworld

Hoi Sadra, wat vervelend! Wat is het ordernummer? Dan kijk ik graag met je mee. Je mag het ook mailen naar: info@yourpaintingworld met onderwerp: Trustpilot.

Alvast bedankt!

Slecht

Slecht, na bestelling en betaling niets ontvangen. Ook geen reactie gehad op verschillende malen email bericht.

7 april 2021
Logo Yourpaintingworld

Antwoord van Yourpaintingworld

Hoi, wat vervelend! Wat is het ordernummer? Dan kijk ik graag met je mee. Je mag het ook mailen naar: info@yourpaintingworld met onderwerp: Trustpilot.

Alvast bedankt!

Yourpaintingworld een aanrader voor je bestellingen!

Tot nu toe heb ik 4 bestellingen gedaan en ik moet zeggen dat alles netjes geleverd is geworden en dat er voldoende verf en kwastje bij de levering zitten. Super tevreden over de prijs en kwaliteit. Tips voor verbetering? 1. De levertijd is erg lang. Zeker wanneer je wat extra kwastjes besteld. Wellicht een mogelijkheid om een voorraadje in Nederland hiervan aan te houden? 2. De kortingscode voor een volgende bestelling werkt telkens niet. Hiervoor moet je bellen met de klantenservice. Een zeer vriendelijke klantenservice met de juiste oplossing. De korting wordt na het bestellen netjes teruggestort. Al met al zeker een aanrader voor je bestellingen.

26 maart 2021

Prima kwaliteit prijs verhouding

Prima kwaliteit prijs verhouding. Voldoende verf, extra middelmaatje kwast had fijn geweest en toelichting hoe het beste te schilderen ook. Voor het eerst is het best lastig in te schatten hoe je de grijze lijntjes laat verdwijnen. Info over bestelling is oké.

23 maart 2021

Al bijna 3 schilderijen klaar!! Super!

Al bijna 3 schilderijen klaar. Super leuk! Bij de laatste bestelling was ik een foto vergeten in te sturen. Ze hebben me er zelf op geattendeerd en uiteindelijk alsnog een foto gestuurd en mijn bestelling kwam even later zoals beloofd. Ik raad iedereen deze site aan. En ook deze hobby. Leuk om te doen! Leuke resultaten!

22 maart 2021

Helaas geen goede ervaring

Helaas geen goede ervaring. Bestelling is al 3 maand onderweg, na diverse mails en beloftes ben ik bang dat ik mijn geld kwijt ben. Er word wekelijks belooft dat pakje onderweg is, dat ik de koop niet kan anuleren omdat het gaat om een eigen foto. Bij andere bedrijven kreeg ik track en trace code, bij ypw niet. Ook bij andere bedrijven keurig binnen in beloofde tijd. Ik heb gehoord dat het via wish of ali expres komt. Dit bedrijf verdiend er dus ook nog eens aan. Nooit bestelken dus! Waardeloos!

19 maart 2021