Your Plant-Based Coach Reviews 27

4,6

Er werd goed geluisterd, goede adviezen gegeven en een confronterende kijk in de spiegel. Volop tijd benutten en een fijne betrokken houding. Zeker de mails en teksten op social media houden mij bij... Toon meer

Nu een paar coachingsgesprekken gehad en tot nu toe erg tevreden. Goede tips en leuke artikelen om makkelijk door te lezen

1. Fitness- en voedingsservice

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

De coaches van Your Plant-Based Coach helpen je bij het behalen van je doelen en het creëren van een leuk en zinvol leven met een gezonde en duurzame leefstijl.

4,6

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Spiegels

Volop tijd benutten en een fijne betrokken houding. Zeker de mails en teksten op social media houden mij bij de les. Een aanrader!

21 september 2020

Hoe kom je fris de Ramadan door?

Ik wil Mark erg bedanken voor zijn inzichten en tips om dagelijks meer energie te hebben tijdens de Ramadan. Tijdens de Ramadan is mijn slaapritme verstoord en nu ik deze tips en tricks heb toegepast haal ik veel meer uit mijn dag.

Ik wens Mark veel succes met het coachen van de topsporters voor de Olympische Spelen volgend jaar!

10 mei 2020

Antwoord van Your Plant-Based Coach

Bedankt voor je review Karim. Fijn dat de tips je hebben geholpen!

Een waardevolle investering.

Dat het proces van veranderen niet altijd fijn is, soms confronterend en pijnlijk zelfs, is helemaal waar. Maar Mark zorgt voor een veilige setting. Hij luistert zonder oordeel, is geduldig en tegelijk legt hij wel met veel respect de vinger op de zere plek.

Na de eerste gesprekken kan ik nu al zeggen dat ik dankbaar ben voor deze investering in mezelf, wat een waardevol traject. Je slaap is zo belangrijk en als iemand dat onderkent en je kan helpen in het proces naar beter slapen (en dus ook persoonlijke ontwikkeling) dan is het Mark.

10 mei 2020

Antwoord van Your Plant-Based Coach

Bedankt voor je review Marieke.

Supergaaf om te lezen hoeveel impact slechts een aantal coachingsgesprekken al hebben gehad en we zijn heel benieuwd welke mooie veranderingen er nog meer gaan plaatsvinden! ;) Succes!

Mark als slaapcoach? Ik zeg doen!...

Mark heeft voor TalentEmpowerment (TE) een webinar verzorgd over slaap. Als slaapexpert baseert Mark zijn inzichten op de wetenschap maar maakt hij met behulp van zijn eigen ervaring de switch naar de praktijk. Met praktische tips en inzichten heeft Mark de sporters van TE weten te helpen om hun slaap te optimaliseren. Heb jij ooit een slaapcoach nodig? Dan zou ik Mark graag aanbevelen!

27 april 2020

Bereik je doel met " your plant based coach"

Dankzij mijn "your plant based coach" heb ik mijn doel kunnen realiseren. Ik ben 18 kilo afgevallen voor mijn trouwdag. Ik ging van confectie maat 62 naar 59.
Ik voel me nu ook fitter, gezonder en vooral ben ik blij met mezelf als ik in de spiegel kijk.
Ik heb mijn einddoel nog niet gehaald, maar dat gaat me zeker lukken als ik me aan dit programma houd.
Dus ik raad "your plant based coach" zeker aan, als je je levenstijl wilt aanpassen en daarbij een gezond resultaat wilt behalen.

6 april 2020

Antwoord van Your Plant-Based Coach

Hoi Rene. Bedankt voor de mooie review man! Echt gaaf om te horen dat je inmiddels al 18 (!) kilo kwijt bent en vooral dat je 'happy' bent met waar je nu staat en dat je fitter en gezonder voelt. Dat is uiteindelijk voor je het voor doet! - Leon

Een traject voor elk individu, geen dertien in een dozijn formule.

Als je ondersteuning zoekt bij een gebalanceerde plantaardige levensstijl dan ben je bij Mark en Leon op de juiste plek. Geen kant en klare oplossing maar een traject waarbij je goed naar jezelf leert kijken en bij de basis begint om van daaruit te veranderen / weer op te bouwen. De persoonlijke begeleiding en de online documenten hebben mij gebracht waar ik naar op zoek was en vandaag de dag nog steeds veel profijt van heb. Persoonlijk ben ik elke dag dankbaar voor hetgeen ik van Leon geleerd heb 🙏🏻.

26 maart 2020

Antwoord van Your Plant-Based Coach

Bedankt voor je mooie interview Jessica en veel succes verder!

De hulp van YPBC heb ik als erg kundig…

De hulp van Leon heb ik als erg kundig en vriendelijk ervaren. Alle adviezen werden onderbouwd. Er werd duidelijk tijd en aandacht aan de beantwoording besteed. Hier had ik behoefte aan, omdat ik iemand ben die alleen iets doe als het logisch is. Onze gesprekken duurde vaak langer dan gepland, omdat we beide bleven kletsen. Het was dus ook heel gezellig!

17 maart 2020

Antwoord van Your Plant-Based Coach

Bedankt voor je reactie Sam! Soms bleven we inderdaad iets te lang kletsen, haha...
Maar wel goed dat je dat vermeldt, want hierr besteden we ook veel aandacht aan, omdat het superbelangrijk is om een goede klik te hebben met je coach! :)

Basis voor plant-based cycling hier gelegd

Mark hielp me op weg met het opstarten van een plantaardig 'dieet' ifv mijn sport. Hij gaf me enkele belangrijke basisinzichten en richtlijnen om mijn voeding zo goed mogelijk op mijn sport af te stemmen. In het begin was een gesprek plannen niet altijd even eenvoudig, maar hierin vonden wij na een 2-tal weken zeker een weg! Mark is steeds bereid samen met je te zoeken en gaf me ook inspiratie om crossfit met mijn fietsen te combineren. Hoewel ik zelf eerder alleen mijn weg ben gaan zoeken, vind ik 'your plant-based coach' een zeer waardevolle investering en zou ik het iedereen die zich wil verdiepen in een plantaardig dieet willen aanraden!

8 maart 2020

Hun coaching gaf mij een richting tot…

Hun coaching gaf mij een richting tot mijn doel!
Ik heb een half jaar lang coaching gehad om mijn doel van de Chicago Marathon te halen op basis van plantbased voeding. Door een goed gebalanceerd plantbased maaltijdplan en de juiste coaching in sport, lukte het mij om de marathon uit te lopen en er enorm van te genieten!

7 maart 2020

Resultaat gericht

coaching in mijn voeding en slaap, met wisselende diensten en nachtdiensten was het moeilijk mijn doelen te behalen. Ben nu fitter en energieker ondanks de diensten en weet nu mijn doelen te behalen.

11 februari 2020

Top coaching!!

Ik liep al een tijdje rond met darmklachten en stress en ben toen met Mark in contact gekomen. Mark heeft mij 3 maanden gecoacht en heeft mijn darmen een stuk rustiger gemaakt. Vooral stress heeft hier grote invloed op en doordat Mark je heel erg helpt om aan je mindset te werken, wordt de stress minder, maar dus ook je darmen rustiger. Ik heb ook veel geleerd over voeding en weet nu wat ik op een dag kan eten en dat het allemaal niet zo moeilijk is, wat we wel vaak denken. Ik ben erg blij met de coaching van Mark, hij reageert snel op mailtjes en neemt vaak de tijd om even met je te bellen. Fijn dat Mark zo aan je mindset werkt, want dat is misschien wel het allerbelangrijkste! Ook met sport heeft hij me gecoacht en fijn dat ik alles wat rustiger aan kon doen, in plaats van me helemaal uit te putten in de sportschool (want ik dacht altijd dat dat goed was). Maar als je veel stress hebt, is het niet goed om je lichaam helemaal uit te putten, werkt averechts. Thanks Mark voor de goede en fijne coaching!

3 februari 2020

Aandacht en antwoorden op mijn vragen

Ondanks mijn schildklierproblemen toch de stap gemaakt. Het valt niet allemaal mee om de overstap te maken maar met de aandacht/tijd van Mark en Leon en antwoorden op al mijn vragen gaat het steeds beter. Ook de regelmatige motivatie mailtjes zijn fijn om te krijgen. Ik kan de heren zeker aanbevelen.

31 januari 2020

De weg naar meer vitaliteit en bewustzijn

Leon van YourPlantBasedCoach is een super coach; professioneel en écht betrokken. Met als doel mensen de tools te geven om zelf hun algehele welzijn te verbeteren. Dit gaat veel verder dan voeding en training alleen. Ik heb veel kennis opgedaan via Leon; kennis die mijn vitaliteit drastisch verbeterd heeft. Ik gun iedereen die meer kwaliteit van leven wil ervaren zo'n coach die een stuk van de reis met je oploopt.😁

Goede begeleiding

Fijn bedrijf!
Mark is een fijne coach, behulpzaam met allerlei tips die specifiek voor jou zijn.
Zeer persoonlijk, die er ook voor gaat om jou je optimale resultaat te laten behalen.
Ja, ik raad Yourplantbasedcoach zeker aan.

31 januari 2020

Inmiddels al een tijdje in het…

Inmiddels al een tijdje in het coachingstraject bij Leon. Wat heb ik veel geleerd in deze tijd en ik ben erg blij met stappen die ik heb weten te zetten met de altijd behulpzame en goede tips en adviezen op het gebied zowel lifestyle als voeding. Voorlopig ga ik er nog mooi meer door en kijken waar ik nog aan kan werken en waar ik nog in kan groeien.

24 januari 2020

Masker af....

11 december 2017, de dag die in mijn geheugen staat gegrift. Ik zat die dag namelijk compleet uitgeput bij de huisarts en ik vertrok weer met slaappillen en een verwijzing naar een psycholoog richting kantoor om te werken.

Not knowing what to do.....

Diezelfde dag had ik een gesprek met twee heel bijzondere personen. Ik mag van mezelf zeggen dat ik een relatief open persoon ben, maar zo open als tijdens dat gesprek ben ik niet vaak geweest.

Als ik erop terugkijk was dit het gesprek waardoor mijn masker afviel. Ik kon niet langer alles weglachen of afdoen met een grapje. Op de fiets terug naar opnieuw kantoor wist ik wel wat me te doen stond. Ik moest voor mezelf gaan zorgen.

Door hulp te vragen en te accepteren kwam ik bij Leon en daarmee ook bij YPBC terecht. Tijdens vele gesprekken zijn we stap voor stap mijn patronen en niet helpende gedachtes in kaart gaan brengen. Het luisterend oor van Leon, zijn vooral praktische tips, maar ook kritische blik en gelukkig een gevoel voor humor, hebben geleid tot grote veranderingen.

Inmiddels ben ik vele kilo's lichter, maar dat is (wat mij betreft) niet mijn grootste prestatie. Nee, het grootste resultaat van het coachingstraject is dat ik eindelijk voor mezelf zorg, maar bovenal van mezelf hou. Niet langer dat masker, maar gewoon "the real me". En ik kan je vertellen dat die persoon soms helemaal niet leuk is en dat ze een vreselijke "pain in the ##s" kan zijn voor haar omgeving. Maar ze is wel de persoon die de touwtjes van haar leven in handen heeft genomen.

22 januari 2020

Antwoord van Your Plant-Based Coach

Bedankt voor je review Marijke.
Je bent een topper en absoluut een waanzinnig mooie inspiratie bron voor heel veel anderen!!