Snelle levering, goeie klanten service. Zal dit zeker nog aanraden aan andere!!!

Antwoord van YourSim
Welkom bij YourSim! Je bent bij ons aan het juiste adres voor alles over SIM gaming, streaming, VR en nog veel meer. Als we je ergens mee kunnen helpen, horen we dat graag!
Weverij 48, 8401PJ, Gorredijk, Nederland

Antwoord van YourSim
Aan het einde van het jaar nog een DriveHub besteld voor de Xbox Series X. Snel geleverd en goed verpakt! Aan te raden voor je sim racing spullen.

Antwoord van YourSim
Ik heb mijn bestelling afgehaald en ben prima ontvangen.
De cronus zen hori mini combi heeft yoursim voor een zeer scherpe prijs te koop.
De service welke word aangeboden is ook meer dan goed te noemen (als er problemen zijn of je begrijpt iets niet bel me op dan help ik je graag)

Top bedrijf!
Het heeft wel even geduurt tot dat ik durfde te bestellen, dacht eerst dat het misschien wel een nep site was(door de lage prijzen), maar na contact te hebben gehad met de eigenaar toch maar het gokje gewaagd, en ja hoor de volgende dag alles netjes binnen.
Ondanks dat ze mijn artikel niet op voorraad hadden kreeg ik een berichtje toen het binnen was
Eenmaal bestelt was het heel snel en netjes geleverd
Dus al met al nette services

Antwoord van YourSim
Laatst een aantal producten gekocht en ze kwamen allemaal snel en tegelijk binnen. Geen op of aanmerkingen over de diensten.

Antwoord van YourSim
Vriendelijk, en verstand van de producten die er worden verkocht. Goede service mocht je ergens tegen aanlopen.

Antwoord van YourSim
Net een Sony PlayStation 3D Pulse opgehaald en alles is werkt naar behoren. Het is een redelijk jong bedrijf waardoor er wat wantrouwen ontstond, maar ik kan uit ervaring zeggen dat mijn aankoop goed is verlopen. De communicatie via mail en telefoon is goed verlopen, succes met je bedrijf!

Antwoord van YourSim
Ik ben ontzettend fijn geholpen door Roelof! Hij heeft mij heel vriendelijk te woord gestaan bood mij zelfs wat drinken aan en heedt mij gematst met een schitterende prijs! Ik hou de site vaker in de gaten. Groetjes trotste eigenaar van een ps5 op launchday en meer dan tevreden klant!