Lees wat reviewers zeggen
Skulle bruge 4 billetter til en koncert men der var kun 3 tilbage, så jeg skrev til kundeservice om det var muligt at komme på en venteliste. De svarede meget hurtigt tilbage at de havde frigivet 1 e... Toon meer
Helt igennem fantastisk service, og et overskueligt samt brugerventligt system Yourticket har. Som festarrangør for 400-500 mennesker pr. fest har Yourticket alt jeg skal bruge - og hvis der er et... Toon meer
Købte/betalte 4 billetter til mc udstilling d 22/2. Har ikke fået billetterne. Prøvet at skrive til dem, men ikke hørt noget. Prøver med denne anmeldelse at se om de så regerer. De var meget hurt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Et online billet,- og medlemssystem, som siden 2016 har solgt billetter til alle typer af arrangementer. Vi er et top moderne billetsystem som arbejder med API implementering til vores brugers hjemmesider, så deres gæster kan blive hos arrangøren. Arrangører kan på få minutter nemt og hurtigt, selv oprette deres arrangementer, hvor de efterfølgende nemt og hurtigt kan følge med i deres salg. Vi opdaterer jævnligt vores features, i sammenråd med vores arrangører.
Contactgegevens
Guldsmedgade 29, 8000, Aarhus C, Denemarken
- info@yourticket.dk
- yourticket.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Mensen keken ook naar
Stick to the email service
The email service was swift and OK, but I cannot recommend the ticket mailing service. I bought tickets for a birthday present, so I chose the 'send tickets by mail' option and payed for this extra service expecting to receive 'autentic' looking tickets. After almost 2 weeks i got a black/white print out on ordinary printer paper of the color document that I had already received as an email attachment. Next time I'll stick to the email service.

Antwoord van YourTicket.dk
Hjælpsom ærlig
Troværdig virksomhed.
Jeg fik ved en fejl lavet en bestilling på mange flere billetter, end jeg skulle bruge. Straks fik jeg en meget venlig tilbagemelding om, at pengene ville komme retur til mig. Det kalder jeg fin service, jeg kan kun anbefale at handle hos YourTicket. Leif Frederiksen Nykøbing F.
Super fin service
Super fin service - de giver ikke lige op - jeg kunne ikke åbne billetter på min mobil - yourticket gik ind i en større undersøgelse af problemet, og det viste sig, at det var mig ,der havde havde lavet fejl i indtastning af min mail-adresse. Flot klaret og korrespondancen mellem os foregik i fin- fin tone.
Super service med tilbagebetaling
Super service med tilbagebetaling efter fejlbestilling af Kristian Lilholt billetter til forkert dato *****
Tager ikke ansvar for at være mellem…
Tager ikke ansvar for at være mellem mand af arrangør og kunde. Du får intet hjælp udover at blive henvist til arrangøren

Antwoord van YourTicket.dk
Good and quick service
Super godt
Super godt, var så uheldig at miste min mail med billetter.
Men fik straks dem sendt igen😄
Brugervenligt system og fantastisk service
Som festarrangør for 400-500 mennesker pr. fest har Yourticket alt jeg skal bruge - og hvis der er et ønske til flere features i app eller på hjemmeside, bliver foreslagene taget seriøst og ønskerne efterkommet. Jeg vil til hver en tid anbefale Yourticket til andre arrangører.
Man finder ikke et bedre, nemmere og mere professionelt samarbejde, og vores gæster synes godt om systemet. Fem stjerner herfra.
super service som gør det meget nemt at …
super service som gør det meget nemt at være arrangør...tak for det!
Dit is Trustpilot