Gun je lichaam de juiste ondersteuning en ontdek de kracht van een maatwerk hoofdkussen.
Yourzzz is een merk van United Comfort Industries B.V. Met met méér dan 30 jaar ervaring op het gebied van maatwerk hoofdkussens, noemen wij ons niet voor niets "The Pillow People". Yourzzz is hét kussen dat jij zelf op maat maakt, ontwikkeld door fysiotherapeuten en slaapexperts. Met ons uniek algoritme bereken jij eenvoudig de perfecte maat van jouw kussen op basis van je slaaphouding, matrashardheid, lengte en gewicht. Neem het kussen 100 dagen op proef en ontdek de kracht van een maatwerk hoofdkussen!
Bij het bepalen van jouw perfecte maat kussen houden we rekening met je postuur, slaaphouding en de hardheid van je matras. Op basis van deze waarden krijg je een advies over de hoeveelheid vlokken die je uit je kussen moet halen om deze precies op jouw maat af te stellen. Niet "zomaar met wat handjes schuim eruit halen", maar gebaseerd op data en onze ervaring met meer dan 350.000 verkochte maatwerk hoofdkussens wereldwijd.
Een hoofdkussen wat je zelf thuis op maat maakt, dát is Yourzzz:
- Ontwikkeld door fysiotherapeuten en slaapexperts
- Volledig personaliseerbaar in hoogte en stevigheid
- Ergonomisch design geschikt voor zij-, rug- en buikslapers
- Wasbare sloop gemaakt van duurzaam en comfortabel Tencel
- Incl. handige reistas