2,0

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Ongelofelijk slecht bedrijf

Ongelofelijk slecht bedrijf! Huur hier niet!!!! Je moet verplicht een jaar huren, verplicht 500€ aanbetaling betalen als een soort birg dat je huurt. Bedrag zou binnen 2 weken worden teruggestort is na maand nog niet binnen.
Ijskast WIFI en verwarminng doen t niet. Wasmachine wordt voor de deur afgeleverd. Plinten liggen los in de kamer. Kamer binnen een maand vol schimmel. Schandalig!

1 maart 2026

Zeer teleurstellende ervaring met deze verhuurder.

Ik heb hier twee jaar lang een woning gehuurd en helaas was het een aaneenschakeling van frustraties. De communicatie was ronduit slecht: berichten werden vaak genegeerd of pas na lange tijd beantwoord. Wanneer er contact was, was de toon onvriendelijk en weinig behulpzaam.

De woning zelf zat vol gebreken, waarvan sommige zelfs gevaarlijk waren of gezondheidsrisico’s met zich meebrachten. Ondanks herhaalde meldingen werden problemen structureel genegeerd of half opgelost. Daarnaast werd er regelmatig gehandeld in strijd met de wet- en regelgeving voor verhuur. Als huurder sta je met lege handen.

Ik zou deze verhuurder absoluut niet aanraden. Spijtig dat er zo onprofessioneel met mensen wordt omgegaan.

25 juni 2024

Na 2 jaar van dit bedrijf Youspace

Na 2 jaar van dit bedrijf Youspace gehuurd te hebben niet mijn deposit terug gekregen onder het mom van allerlei smoesjes. Het appartement in goede staat achter gelaten, maar toch van alles bereken. Een touw trekkerij. Ik heb gevraagd dit bedrijf mijn deposit terug te betalen maar dat is tot op heden niet gebeurd.
Don’t rent any home from this company as they will rip you off from your deposit. Very bad and dishonest service.

21 mei 2025

1,5 maand gewacht op geld terug

Begin Januari hebben we een appartement bezichtigd. Vervolgens een maand niks van ze gehoord nadat we hadden aangegeven dat we interesse hadden en documenten hadden opgestuurd.
Begin februari kregen we in een keer een mailtje dat we waren geselecteerd waren voor het appartement en dat we €500 moesten overmaken. Na 2 weken nog steeds niks van ze gehoord. Meerdere keren gebeld waarna tegen ons werd gezegd dat we moesten mailen. 2x gedaan en 2x geen reactie. Vervolgens na nog een keer zelf bellen te horen gekregen dat we het niet waren geworden.
Na een week hoopte we ons geld wel terug te krijgen, maar nee. Dit heeft uiteindelijk na 4-5 telefoontjes+mailen (waar we steeds geen reactie op kregen), ongeveer anderhalve maand geduurd.

17 maart 2025

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf.

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf.
Komen afspraken niet of namelijks na, zijn slecht bereikbaar.
Reparatie worden niet uitgevoerd.
Hierdoor hebben we 10 dagen in de kou gezeten.

13 december 2023

Prima service

Snel geholpen met maar 1 belletje. Vriendelijke mensen ook! Zeker een aanrader.

20 oktober 2023
Toon reviews in alle talen. (11 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken