Heb 12 weken geleden slippers besteld, track &trace nr ontvangen, toen was pakketje zoek. Ging terug worden opgestuurd, t&t nr kunnen ze mij niet bezorgen. Spijtig genoeg zijn slippers 12 weken ge... Toon meer
27 augustus 2023 wat besteld . Nu nog niks ontvangen. Ik heb vervoersbedrijf gemaild die hadden alleen informatie gekregen van Youtique. Tig mails gedaan naar Youtique en toen ik met mail kwam over j... Toon meer
Alles ging mis, product komt niet overeen met wat men aanbiedt, bagger kwaliteit. Terugsturen wordt onmogelijk gemaakt (men zegt steeds een bijlage mee te sturen om een retourlabel te kunnen printen,... Toon meer
Dit zijn smerige gore oplichters, bestel hier niets!!! Je krijgt rotzooi doorgestuurd uit China, en zodra je wilt retourneren zijn ze nergens meer te bekennen. Reageren op mail nadat je ze 29 keer h... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
1 ster is eigenlijk nog te weinig voor…
1 ster is eigenlijk nog te weinig voor deze oplichters!!!!
Wat een waardeloos bedrijf..
Ruim 70 euro achter de wagen en geen artikelen ontvangen..
Track en trace staat al 1.5 maand op onderweg..
NOOIT IETS BESTELLEN BIJ DEZE OPLICHTERS!!!
Troep en slechte levering.
Troep en slechte levering.
Maten kloppen niet nadat het eindelijk geleverd is na 2e zending die wederom meer dan een maand op zich liet wachten.
Koop niet bij deze webshop, onbetrouwbaar en rommel.
Oplichters
Na 40 dagen "in transit" toch maar even gevraagd waar mijn pakket blijft. Blijkt wonderbaarlijk verloren te zijn gegaan! Aangezien ze niet aan terugbetalen doen, zou er een nieuw pakket opgestuurd worden. Nu alweer een paar weken verder heb ik nog niet eens een track & trace ontvangen en dus geen idee of er nog iets komt, want ze reageren niet meer op mijn e-mails. Riekt naar pure diefstal. Misschien toch maar aangifte doen..
een nul sterren bedrijf
jammer dat ik geen nul sterren kan geven 1 ster verdienen ze niet. heb op 12 juni berstelling geplaatst. duurde een antal weken. berichtje gestuurd waar mijn bestelling bleef. Kreeg antwoord sorry je pakketje is kwijtgeraakt. je krijgt een nieuwe opgestuurd. Alleen moest ik mijn adres nog een keer doorgeven dat het wel klopte. Ik geantwoord hoef het niet meer zomer is al aan de gang eer ik het heb is het herfst. Geen antwoord meer. Ben toen begonnen met klarna. omdat ik bijna moest betalen en ik ga niet betalen voor iets wat ik niet heb ontvangen. Ze gingen er achteraan en binnen een week bestelling ontvangen. Alle shirtjes te klein dus retour. Bericht gestuurd naar youtique hoe ik kan retourneren. Nooit geen antwoord gehad. Nu is klarna bezig met een onderzoek. Hoop snel wat te horen. Heb ze alle mails gegeven. Maar ga nooit in zee met youtique.
Goed voor verjaardagsverhalen
Ik zou zo graag 0 sterren willen geven. De ene ster is dan misschien goed omdat het wel een leuk verhaal geeft om te vertellen op verjaardagen.
Kleding besteld (gelukkig Klarna). Pakket komt niet aan, gemaild dat ik mijn pakket ook niet meer wil ontvangen(na lezen van reviews) Chyara van Youtique mailt: ohja, ik zie dat het kwijt is. We sturen een nieuwe. Ik zeg: nee bedankt. Herroepingsrecht. Chyara zegt: we sturen toch een nieuwe, ik zeg nee dank. Betaling op on hold bij klarna. Verhaal uitgelegd aan Klarna. Paar dagen later: Tom van youtique. Goed nieuws pakketje is onderweg 😂.
Ik hang een brief op de deur: bezorger niet dit pakket afleveren.. kom thuis. Ligt het in de brievenbus🙈 besef je, dat dit een korte broek en een polo is, die door de brievenbus past.
Toch geopend, gewoon voor te lachen. De kleur groen die het zou moeten zijn omschrijf ik als grijze spinaziekak. De stof is een nieuw soort fabrikaat,denk dat het nog geen naam heeft. Ik zou het blrrrrur noemen. Geen idee, klinkt wel lekker.
Nu mailt Tom (nadat ik drie keer heb gemaild voor het retour proces). Dat hij heeft gezien dat ik wil retourneren😂 gast ik wilde het niet eens ontvangen!
Nu wil hij Foto’s van het pakketje.
Wat een lachertje dit ‘bedrijf’
Shirt besteld
Shirt besteld, ruim 6 weken op gewacht! kwaliteit en pasvorm komen niet overeen met de beschrijving. Wil gebruik maken van mijn retourrecht. Conform instructie website mail verstuurd met het verzoek een retouradres te ontvangen! Krijg echter geen enkele reactie terug! Al meerdere mails verstuurd!
Er is geen retourprocedure aanwezig
Er is geen retourprocedure. Wanneer je er om vraagt zoals aangeven dan wordt er geprobeerd om je iets extra's te verkopen.
Oplichters zijn het!!
Oplichters zijn het!!
Ik zou een pakketje ontvangen deze is nooit aangekomen en als je dan erover gaat doorvragen dan komt er ineens na ongeveer een week een zogenaamde bezorg/ontvangst bevestiging in de mail,, wel vreemd dat de bezorger hier niet is geweest terugkijkend op mijn camera's. Na dit gemeld te hebben wordt er gewoon keer op keer de zelfde mail gestuurd tot er helemaal geen gehoor meer komt.
Slechte producten en super Slechte…
Slechte producten en super Slechte service.
Oplichting
In juni een shirt (blouse) besteld. Helaas hebben we toen de recensies niet gelezen.... Na weken wachten en tig mailtjes eindelijk het pakketje ontvangen. Was totaal niet wat het had moeten zijn. Maar geen retouradres erbij. Dus weer gemaild. Krijgen we een mailtje terug dat ze ons het geweldige aanbod doen om na bijbetaling een ander shirt (de juiste maat beloven ze) toegestuurd te krijgen. Aangegeven dat we geen belangstelling hebben, maar we hebben nog altijd geen retouradres. Na weer een mail moesten we foto's sturen of het pakket wel in aanmerking komt voor een retourzending en nu moeten we weer een reactie afwachten (wat soms al twee weken duurt). Het shirt is nog altijd net zo ingepakt als dat we het hebben ontvangen en ligt al weken klaar om te versturen. Maar zonder adres is dat erg lastig. Dit wordt aangifte doen en onze rechtsbijstand erop zetten om het geld (inclusief verzendkosten, want ze maken hun beloftes niet waar) terug te krijgen. Wat een oplichters..... Een ster is zelfs een ster teveel.
Bestelling 2 cargobroeken
Een bestelling gedaan van 2 cargo broeken die er op de site heel gaaf uitzagen.
Na bijna 2 maand nog geen levering. Achteraan gemaild, na 3 mail eindelijk reactie dat het vervelend was dat pakket nog niet was aangekomen. Er werd een nieuwe bestelling gedaan. Deze bestelling wel binnen 2 weken ontvangen. Echter totaal niet de kwaliteit van wat er op de site wordt aangeboden. Per mail aangegeven dat ik de broeken retour wilde doen voor refund geld. Moest foto's sturen van pakket etc en kreeg een retouradres. Pakket netjes verstuurd en afgeleverd te zien in de dhl app. Echter geen geld retour. Achteraan gemaild geen gehoor. Ik ga een gepeperde mail sturen en aangifte doen!!
Oplichters !!
Bedrijf is bezig de klanten op te lichten door of slecht/niet te leveren (6-7 weken moeten wachten) en ook nog eens verschrikkelijk moeilijk te doen over terugstorten van geld. Ze doen net of retourpakket niet is aangekomen terwijl ik aan alle voorwaarden heb voldaan. Ik moest eerst foto’s sturen van wat ik retour wilde sturen en daarna kreeg ik pas het adres waar dit naar toe moest. Telefonisch geen nummer bekend waar je naartoe kan bellen. Ik ga nu aangifte doen en heb ook een melding gedaan bij de ACM over dit “bedrijf”. Het is eigenlijk deze 1 ster niet eens waard.
Update 14aug
Na een gepeperde mail, dreigen met aangifte en deze review eindelijk mijn geld terug. Jammer dat ‘t zo moet maar schijnbaar nodig helaas.
De review blijft staan omdat de ervaring gewoon erg slecht is.
Besteld en betaald, niets geleverd.
21-6-2023 Besteld en betaald, na regelmatige reclamaties op 10-8-2023 niets ontvangen. Nep firma.
Slechte ervaring op alle fronten. Bestelling komt uit China en doet er
Bestelling komt uit China en doet er meer dan zes weken over om aan te komen. Maat XL is absoluut te klein- zelfs te klein voor iemand met S maat. Geen linnen zoals besteld, maar katoen. Heel slechte stof en naaiwerk. Producten komen in het geheel niet overeen met foto’s op website van youtique.
Oplichters...
Broeken besteld via advertentie op Facebook.
Stof leek nergens op. Dus contact gezocht en retour gestuurd.
Nooit meer wat van gehoord.
Geld weg.
Oplichters zijn het.
2 broeken besteld
2 broeken besteld. Leek nergens op. Retour aangevraagd. Ik wilde het retour brengen omdat ik op 5 km afstand woon. Dat kon niet.....
Nu is het pakket al 6 weken onderweg en nooit ontvangen. Bijzonder. Alsof ze bewust niet tekenen voor ontvangst? Geld dus niet terug gehad omdat ze geen pakket hebben ontvangen.
Oplichters zijn het!
Besteld, betaald, niet ontvangen, geen contact mogelijk met leverancier mogelijk.
Wat ging er mis?
Eigenlijk alles wat je van een leverancier mag verwachten.
Als klant bestelde ik keurig vooraf via IDeal en kreeg een orderbevestiging met een geschatte levertijd van 9-15 werkdagen.
Inmiddels, een maand later, heb ik nog altijd geen product ontvangen en kom ik op geen enkele manier in contact.
Geen telefoonnummer op de website en mails blijven onbeantwoord waardoor ik niet weet waar ik aan toe ben.
Had ik maar vooraf wat meer research gedaan, want dan had ik waarschijnlijk al niet besteld.
Mega kansloos..
Mega kansloos..
Je mag het geld in je reet steken hoop dat je er blij mee bent.
Mensen pure oplichting dit..
Omdat een ster moet geven en anders…
Omdat een ster moet geven en anders geen review mag geven dus 1 ster. Helaas heb ik niet eerder hier gekeken naar review want wat een ellendig dropship bedrijf is dit! Spullen kwijt, geen reactie meer op vragen, gewoon ellende!! Wees gewaarschuwd mensen…
2 bestellingen gedaan, na lange tijd ontvangen.
2 bestellingen gedaan, beide nog niet ontvangen. Wacht al 3 maanden. Beloven iedere keer dat het goed komt maar begin hier toch sterk aan te twijfelen.
Alles na lange tijd en diverse keren contact gezocht toch ontvangen.
Toevallig heel snel naar deze review.