3,1

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Vanavond grote tegenvaller

Zoals zo vaak gingen we vanavond (13-09-2025) ook weer eten bij YuMe in Assen. De tent was goed gevuld en we kregen onze plaats toegewezen. Daarna werd het drama. 18.05 uur de eerste bestelling gedaan qua drankjes welke we na meer dan een half uur kregen. Meteen daarna de eerste bestellingen gedaan. Om 19.05 kregen we de eerste zaken op tafel gezet. We hadden gelukkig al door dat het niet lekker liep en hebben zo rond 18.30 al de 2e bestelling gedaan. Ondertussen naar de gastheer van de avond gelopen en gevraagd wat er aan de hand was. Er waren wat problemen ivm onervaren personeel. Hij zou er voor zorgen dat er binnen 10 minuten zaken op tafel zouden gaan. Inmiddels zagen we steeds meer mensen verhaal halen bij de gastheer, één groot drama. Na drie gangen hebben we maar de toetjes besteld. Na de toetjes kwam men nog met sushi aanlopen uit eerdere bestellingen. We hebben ze maar weer mee laten nemen, we waren klaar met deze avond. Met de afrekening nogmaals aangegeven dat het een zéér slechte avond was welke totaal niet voldeed aan de verwachtingen die we normaal gezien wél krijgen bij YuMe. Helaas, botte pech. Aangegeven dat de recensie niet goed zou zijn en dan nóg zeggen dat ze dat jammer vinden. YuMe, vanavond hebben jullie een héle slechte beurt gemaakt met jullie optreden. Dit was ook te merken aan de rij met betalende klanten voor mij, iedereen vond het vanavond slecht. Het eten was goed, de sfeer was goed maar de service was ver beneden peil en daardoor ook de prijs/kwaliteit verhouding. De maaltijd niet kunnen volbrengen maar wel volop moeten betalen.

13 september 2025

Wat een achteruitgang en inbeschoft

Het personeel is zeer onbeschoft aan de telefoon , je geeft aan dat je meer dan 1,5 uur op je eten wacht en dan geven ze aan dat thuisbezorgd niet goed werkt qua aangeven van de tijd en we daar niet naar moeten kijken als je dan aangeeft dat ze dan niet met hun moeten samenwerken krijg je als antwoord : Omdat jij dat zegt doen we dat vanaf morgen niet meer

We hebben al jaren bij hun regelmatig afgenomen maar sinds de nieuwe eigenaar is het hard achteruit gegaan en personeel is onbeschoft

22 mei 2025

Yume alles word "vers" gemaakt

Yume alles word "vers" gemaakt . En toch heb ik de hele dag met een dood zieke vriend op bed gelegen wij hebben hier 26.06.2023 hier gegeten alles was heerlijk mijn vriend klaagt over wat buikpijn erna niks van aangetrokken.
Sochtends hoge koorts en zweten plus enorm aan de diaree.
Heerlijk die "verse " producten.
Dit was de 103 euro zeker niet waard een hele middag op het toilet zitten .

26 juni 2023

Geweldige ervaring

Op een drukke dag met zijn 2tjes gegeten, lekker eten, goeie kwaliteit, goeie service, alleen waren de problemen met hun systeem die ze op dat moment evenaarde jammer. Maar onze ervaring heeft er niet aan ondergedaan.

27 oktober 2016

Is dit jouw bedrijf?