Bedrieglijk en geen geld terug na bewijs retour
Begin augustus heb ik twee tassen Retour gestuurd. Ze hebben vooraf een fout gemaakt dat een van ze al retour is gestuurd en kreeg daarvan geld terug. Ik ben eerlijk geweest dat het niet klopt en dat ik beiden tassen terug ga sturen en ik dan mijn geld krijg van de tweede tas. Ze gaven aan dat het geen probleem is moest ze beiden in de doos zetten. Na weken merk ik dat ik geen geld terug krijg van de andere tas. Ik heb gezien dat ze de retour beiden hebben ontvangen. Maar niet mijn geld heb ontvangen en ze gebeld en ze zagen ook dat ze het hebben. Ondanks dat gaven ze mij aan een rechtsverklaring in te vullen ook al was het hun fout dat het niet klopt en kreeg ik mijn geld maar niet. Het is nu 2 maanden en ik heb mijn geld niet gekregen. Ik heb foto's gestuurd van bewijzen dat ik geen geld van hun heb ontvangen ook al zeggen ze dag ze het wel hebben gestuurd maar heb bewijs dat het niet klopt en vraag al meerdere malen mijn geld terug. Ze zijn telefonisch niet bereikbaar om je te helpen omdat ze meeste Agents zijn vraag me niet waarom en mail reageren ze niet op mijn verzoek en ik ben eerlijk geweest en krijg mijn geld niet terug. Tot heden hebben ze het nog steeds niet gestuurd. Ik kan er niets aan doen omdat ik via ideal heb betaald. Ik raad jullie aan dat niet meer te doen en laat jullie zien wie ze zijn. Bedrieglijk en niet klantenvriendelijk en stelen je geld.