2,4

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,4

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beslist geen ster waardig

Beslist geen ster waardig. 4 weken geleden Schoenen besteld en had gelijk spijt. Maar alle communicatie middelen zijn uitgeschakeld. Het mail adres op de site bestaat niet.
Telefoonnummer is er niet.
geen schoenen en geld kwijt.
zeer boos!!!!!

24 juni 2024

Scam!!!

Scam!!!

Niet eens het product ontvangen kreeg een brief met daarin een merry Christmas kaartje.

7 juni 2024

Waardeloos

Waardeloos. Afbeelding op de site lijkt in de verste verte niet op wat je in huis krijgt. En retourneren kan, maar dan mag je daar wel zelf even 30 euro betalen. Snel overslaan dit bedrijf.

19 april 2024

Clickbait misleiding en vervalsen van reclame !

Beste,
Vandaag 2 van de 3 broeken ontvangen die ik bij jullie besteld heb. Hier
bij enige feedback over jullie product. Het gaat hier helemaal niet over
performance Edge jogers die jullie aanbieden. Dit is op een minst gezegd
bedrieglijke reklame die jullie gebruiken om dan merkloze broeken
rechtstreeks vanuit China te leveren.
Hierbij zal ik jullie een slechte recensie geven. Voor bedrieglijke
praktijken. Retourneren en geld terug vorderen zal ik niet doen omwille van
het me nog meer tijd en moeite zal kosten
Mvg
Van een niet tevreden klant.!

15 april 2024

Vandaag 3 coltruien ontvangen

Vandaag 3 coltruien ontvangen. Erg mooi heel blij mee had eigenlijk nog een kleur moeten bestellen voor dat geld en de korting zeer tevreden.

Groet,
Frank

30 januari 2024

Schandalig

Mijn Dean trui die warm en uit een stuk van een leuke stof wol leek voorzien. . .

Kwam toe als een print ...
Precies of de trui geprint is geweest.
En dit voor 50euro.
Deze chineze brol is nog geen 1€ waard.

Via email kreeg ik wel antwoord terug dat ze zelf niet opgezet zijn met wat ik kreeg.
En dat ik mn geld terug krijg.

Amateurs ...

26 januari 2024

3 coltruien besteld

3 coltruien besteld, ondanks de kerstdrukte kwamen deze toch nog redelijk snel binnen. Zitten heerlijk en stof voelt erg prettig aan. Ben netjes iedere keer per e-mail op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling. Hou jullie webshop in de gaten, wellicht kom ik in de toekomst nog iets leuks tegen.
Ga zo door, groetjes van Herman

17 december 2023

Scambedrijf.

Scambedrijf.

Kleding komt niet overeen met afbeelding, echt niet, hele goede photoshopper.

Retourneren kan niet als het in de Sale is, en ieder artikel is uiteraard in de Sale.

Retourneren betaal je zelf en kost veel geld omdat het na 3 weken uit China aankomt, dus reken even uit.

Ruilen kan vast, maar je wil hier niets ruilen, echt niet.

Zalano.mode
Zalano-amsterdam

Tip: gooi je gewilde artikel eerst even door Google afbeeldingen.

10 januari 2024

Trui besteld bij Zalano

Trui besteld bij Zalano, geen ZalanDo, waardoor ik even in de war was omdat ik het bedrijf niet kende.
Trui kwam helaas kapot aan. Via mailadres klantenservice snel en adequaat geholpen door Rogier en wordt het aankoop bedrag terug gestort. Goede service en de volgende keer hopelijk geen probleem bij aankoop.

6 januari 2024

Leuk pak bij ze gekocht

Leuk pak bij ze gekocht. Ook super aardige klanten service toen ik het wilde ruilen. Kreeg paar opties. Ik koos voor een andere maat en gekregen. Moets er wel iets langer wachten dan de eerste bestelling. Maar goed was de moeite waard.

22 december 2023

Geen Nederlandse shop?

Er staan nog geen reviews van dit bedrijf op trustpilot. Op hun website wordt verwezen naar trustpilot met een gemiddelde rating van 4.5? Er is ook nergens een adres in Nederland terug te vinden van dit bedrijf, er staat nochtans wel een foto van hun etalage op de website. Allemaal wel wat verdacht. Fake webshop?

8 december 2023
Reviews in alle talen tonen. (13 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken