Zalon by Zalando | Belgium Reviews 6

TrustScore 3 uit 5

3,2

1. Winkelen en mode

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Een persoonlijke stijladviseur voor jezelf ✓ Online, vanuit huis besteld ✓ Gratis levering en retours ✓ Zalon BE

3,2

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Dit heeft me boos gemaakt!

Dit heeft me boos gemaakt. Ik bestel een zalon box. Eerste verzendig met alle kleren waren goed! Ik heb hier drie artikelen van bij gehouden en ze direct betaald. Alles wat ik niet wouw heb ik direct terug verzonden! Hierna gaven ze me een optie voor een ander jasje. Ik ga hier mee akkoord en sturen ze me een jasje door. Op 28 APRIL 2022 staat er in de track and trace dat de post de informatie over de zending heeft ontvangen. Nu is het één maand verder 1 JUNI 2022 en er is nog steeds geen update. Krijg ik een mail binnen dat ik een boete moet betalen omdat ik het jasje nog steeds niet betaald heb. Schandalig dit! Een boete betalen plus 40 euro voor een jasje dat ik nooit heb binnen gekregen?
Ze hebben mij echt teleurgesteld.

1 juni 2022

Overzicht Reviews Over Trustpilot

Zalando verwerkte een retour verzending van Zalon. Waardoor ik nu een incassobureau aan mijn been heb. Ik bestelde een verrassingsbox bij zalon waar een broek inzat. Ik retourneerde de box van zalon met de broek. Via zalando kocht ik de broek aan. Ik betaalde deze. Vandaag belde ik naar het incassobureau, zalon en zalando meerdere malen. Nu lijkt het erop dat ik geen oplossing geboden krijg maar dat er enkel meer en meer fouten van zalando naar boven komen. Zo is mijn retourzending van zalon opgeschreven bij zalando, is mijn betaling van aankoop zalando verloren gegaan en doorgeschoven naar een andere bestelling? Waardoor ik van een andere bestelling een creditnota mocht ontvangen? En nu vraagt zalando om de broek opnieuw te betalen (omdat ze van een andere bestelling hebben terug betaald?) naast dit zit ik nog met het incassobureau dat onterecht aangeschreven is. Want de broek is geretourneerd geweest... Wat een zootje daar.

12 april 2021

Ik ben fan!

Ik heb al twee keer een zeer goed ervaring gehad met Zalon en de stylist Bram. Beide keren was het een feest om de doos uit te pakken en alles te ontdekken. Al de kleren waren ook binnen budget. Gelukkig waren er een aantal dingen te klein, anders had ik het echt moeilijk gehad om te kiezen.
Alles was mooi uitgepakt met mooie linten rond. De packaging is echt top!

Als ik vanaf nu nog iets nodig heb, ga ik via Zalon!

4 januari 2018
Reviews in alle talen tonen. (6 reviews)