Zamodo

Alles komt uit china wat je voor 9 euro koopt verkopen ze voor 35 euro ongelooflijk voel me zwaar belazerd ... slechte kwaliteit bestel via ali express voor minder en dezelfde slechte kwaliteit .. di... Toon meer

In augustus schoenen besteld voor mijn bruiloftsfeest, nog steeds niet ontvangen en ben 30 sept getrouwd.... waardeloos! Had op facebook een opmerking geplaatst bij hun advertentie, maar die werd ver... Toon meer

Het bedrijf stuurt mij een verkeerde maat schoen en ik moet de verzendkosten betalen???? Gekkigheid. Gooi het nog liever weg dan hun verder te spekken

Vest besteld

Vest besteld, zeker 6 weken moeten wachten, krijg je iets wat er totaal niet op lijkt en zwart is grijs en de geur is niet te harden... hoe is het mogelijk, stuur je een mail krijg je gelijk een mail terug met de gegevens waar het naar retour moet (China) mooi opgelicht dus, duur lesje geleerd, geen vest en geld weg... 1x en nooit weer

Zeer slecht

Zeer slecht. Leveren totaal niet wat ze zeggen aan te bieden. Product lijkt er nog niet op. Vervolgens dure onkosten om retour te moeten verzenden naar China. NIET HIER BESTELLEN.

Hier niet bestellen!

Bezorgtijd is erg lang en het product dat je uiteindelijk krijgt lijkt in de verste verte niet op de foto van het product dat je hebt besteld. Maatvoering klopt niet, kleur is al verschoten, materiaal is ongeschikt voor vest, alles is van de slechtste kwaliteit! Weggegooid geld!

Had een vest besteld

Had een vest besteld, leek zo mooi en warm, vandaag eindelijk na 6wkn wachten binnengekomen, yes dacht ik, bij het uitpakken, verpakking was al kapot, geur was niet te harde, kwaliteit wol, fck is gewoon naaigaren, maat klopte ook al niet en zwart was grijs, mail gestuurd maar na het lezen hier ben ik bang dat ik een lesje fluiten moet gaan leren. Bestel hier nooit meer.( geen ster waardig maar moest 1 ster geven om hier te mogen schrijven) OPLICHTERS EERSTE KLAS !!!

27 oktober 2020

Nog geen ster waardig

Nog geen ster waardig. Had een mooi vest besteld en toen ik hem kreeg schrok ik gewoon van hoe hij stonk en hoe hij eruit zag. Leek compleet niet op t plaatje. Terug sturen kost rond de €25 euro 😱. Als compensatie krijgt ik nu 30% retour gestort als ik t al krijg. Zeer slechte service. Dit was eenmalig maar nooit weer. Snap niet dat dit bedrijf nog bestaat.

27 oktober 2020

Nooit bestellen

Nooit bestellen! Grootste oplichters! Een jas betaald en aangekregen trok op niks zo lelijk geen kwaliteit en niet zoals op de foto’s dan heb ik terug gestuurd op eigen kosten de verzendkosten en nu krijg ik mijn geld niet terug omdat ze niet weten of het is aangekomen in China! Wat een oplichters zijn het!!!!!

Zeer slecht

Zeer slecht, nog geen 1 ster waardig.
Plaatjes zien er mooier uit dan in het echt.
Heb een vest besteld, maar de maat en kleur klopt al niet en de geur ervan in niet te harden. Nog niet te spreken over de kwaliteit ervan. Bah!

26 oktober 2020

Zeer slechte stinkende kwaliteit vest…

Zeer slechte stinkende kwaliteit vest ontvangen na een maand wachten. Slechte Chinese kwaliteit. Retourzenden vertrouw ik niet. Zonde van mijn geld. Slecht contact te krijgen met de medewerkers.
Niets hier bestellen...

OPLICHTING

Niets bestellen hier, is zamado.nl, maar je krijgt chinese rommel, die echt niets waard is, retourneren moet op eigen kosten naar China gestuurd worden, terwijl er een nederlandse afz. op staat. Voel me opgelicht en krijg ook geen respons meer !

24 oktober 2020

Bestel hier niets

Na meer dan een maand wachten eindelijk mijn vest in huis. Komt inderdaad uit China. Het lijkt in het niets op wat ik heb besteld. Verschrikkelijk! Zeer triest dat er mensen zijn die over de rug van anderen geld verdienen en er blijkbaar niet mee zitten. Advies: bestel hier niets!

23 oktober 2020

Zamodo verkoopt niet wat er vermeld…

Zamodo verkoopt niet wat er vermeld staat, echt oplichting. Heb voor tuniek 35,99 euro betaald met gouden afwerking, kreeg tuniek met bruine afwerking.
Zeer lang moete' wachten, bleek het met Ali xpres te komen.
Grote vergissing en niet tevreden

23 oktober 2020

Ik heb bij zamodo een teddy coat…

Ik heb bij zamodo een teddy coat besteld en ik kreeg letterlijk een badjas, DONT TRUST THIS WEBSITE! Slechte kwaliteit en je krijgt gewoon niet wat er op de foto's word aangegeven ERG TRIEST EN JAMMER VAN JE GELD

22 oktober 2020

Waardeloos

Vest besteld, dat wat je ziet op site komt totaal niet overeen met wat je thuis krijg. Daarbij duurt het 3mnd voor je het in huis hebt omdat het uit China komt. Waardeloos bedrijf die niet eerlijk is naar de consument toe.. DUS PAS OP HET IS PURE OPLICHTERIJ

21 oktober 2020

Bestel hier nooit!

Niet ontvangen wat zichtbaar was op de foto, was echt totaal iets anders...
Retour sturen kost je zo’n €30,-
Reageren niet op emails... Geen betrouwbare partij.

20 oktober 2020

4 juni schoenen besteld en betaald

4 juni schoenen besteld en betaald, vele mails en 5 maanden verder nog steeds niets! Had ik ze maar eerder gegoogeld. Waardeloos. 40 euro foetsie ben er verdrietig van. Gewoon crimineel deze activiteiten.

18 oktober 2020

Zamodo - oplichters verborgen achter een website

Het lijkt of je iets in NL besteld maar er komt na bijna 2 maanden een pakketje iets uit China wat totaal niet lijkt op wat je besteld hebt. Retourneren kan alleen als je het naar China retour stuurt, verzendkosten voor eigen rekening !! Dan moet je ook nog twee verschillende formulieren invullen die nergens op slaan. Pure oplichting dit !!

16 oktober 2020

Waardeloze firma verkoopt China…

Waardeloze firma verkoopt China producten die niet aan de kwaliteit voldoen!
Elk product wat zij aanbieden is van zeer slechte kwaliteit. En als je terug stuurt moet het het via trac en tracé en retour naar China kost= 29,30. Denk goed na om bij deze firma te kopen Het is rotzooi!!

16 oktober 2020