Alles komt uit china wat je voor 9 euro koopt verkopen ze voor 35 euro ongelooflijk voel me zwaar belazerd ... slechte kwaliteit bestel via ali express voor minder en dezelfde slechte kwaliteit .. di... Toon meer
Zamodo
Had een vest besteld, leek zo mooi en warm, vandaag eindelijk na 6wkn wachten binnengekomen, yes dacht ik, bij het uitpakken, verpakking was al kapot, geur was niet te harde, kwaliteit wol, fck is gew... Toon meer
In augustus schoenen besteld voor mijn bruiloftsfeest, nog steeds niet ontvangen en ben 30 sept getrouwd.... waardeloos! Had op facebook een opmerking geplaatst bij hun advertentie, maar die werd ver... Toon meer
Het bedrijf stuurt mij een verkeerde maat schoen en ik moet de verzendkosten betalen???? Gekkigheid. Gooi het nog liever weg dan hun verder te spekken
Mensen keken ook naar
Het gaat hier om oplichters
Het gaat hier om oplichters. Ik heb 200 aan kleding besteld en niets ontvangen. Ik heb opheldering verzocht via de e-mail maar er wordt niet gereageerd.
Super zeeer slecht
Super zeeer slecht. Bestelde een mooie teddy jas en kreeg een lelijke badjas
Zamoda oplichting
Oplichting. Besteld betaald en NIETS gekregen. Sinds juni. Het is nu midden september. Kan dus niet over de kwaliteit oordelen. ZAMODA NIET DOEN
OPLICHTERS ZIJN HET!!
Waarschuwing, trap er niet in!!!
Een gewaarschuwd mens telt voor 3!!! Trap er niet in, op de foto’s lijkt het heel wat maar het is troep!! Koop het dan zelf rechtstreeks via AliExpress of Wish als je het wilt proberen voor een paar Euro maar laat deze oplichters hier niet rijk van worden!! Retourneren kan niet, dan moet je het zelf terugsturen naar HONG Kong en kost het verzenden voor een klein pakketje al snel min €60,-.
Als ik deze reviews eerst had gelezen was ik er niet in getrapt dus doe je voordeel hiermee! Bestel hier niets, daar krijg je spijt van!!!
LET Op!! alles is hier vanALI Express
LET OP!!! ALLE SPULLEN OP DEZE SITE ZIJN TE VERKRIJGEN BIJ ALI EXPRESS!!,
Koop hier niet!!!
Koop hier niet!!!! Na weken wachten komt er een totaal andere jas binnen. Op de pagina is het zoeken hoe je deze kan retourneren en uiteindelijk moet de has terug naar China. Jas weggeven. Op zich was de ontvangen jas mooi maar totaal niet de jas zoals besteld.
Een tof jurkje op de website gezien en…
Een tof jurkje op de website gezien en dus besteld bij bezorging 4 weken later lijkt het alles behalve wat op de website staat. Wat een bagger kwaliteit, slechte communicatie en alles behalve na verwachting. Zeker niet de moeite waard om hier ooit iets te bestellen, is het echt niet waard! En er dan ook nog serieus geld voor vragen, mensen zijn gek!
2 jurkjes besteld bij Zamodo
2 jurkjes besteld bij Zamodo. De jurkjes vielen niet zoals op de foto! Wilde het terugsturen, maar dit is voor eigen rekening. Je betaald dus bijna € 25,- voor het Retour sturen! Belachelijk! Daardoor heb ik besloten de jurkjes te houden, anders was ik soieso de helft van mijn geld kwijt! Heel slecht dit!
brol van kledij
brol van kledij, lijkt niet op de foto.
maten kloppen niet..
echt de grootste rommel, weg gesmeten geld
Vreselijk
Vreselijk, je betaalt 65 euro voor twee items die uit China blijken te komen en daar bij Ali voor een tientje te koop zijn. Ondertussen maanden wachten voordat het aankomt en als het niet naar tevredenheid is mag je het naar China terugsturen.... voor mij nooit weer Zamodo!! Waardeloze flutkwaliteit.
KOOP HIER NIET!
Na het bestellen van schoenen bij Zamodo, heb ik een anderhalve maand moeten wachten totdat ze binnenkwamen. Daarnaast komt het bestelde product niet overeen met de foto's die ze op de website laten zien.
Achteraf gezien had ik eerst de recensies moeten bekijken van Zamodo voordat ik een aankoop ging doen.. Dom en naïef van me dat ik geloofde dat Nederlandse bedrijven altijd betrouwbaar zijn.
Verschrikkelijke site
Verschrikkelijke site. Kies je voor achteraf betalen, duurt de verzending zo lang dat je alsnog vooraf moet betalen. Wil je de artikelen retourneren, dan moet het naar China gestuurd worden, terwijl dit een Nederlandse site is! Verzend kosten voor terug sturen is voor eigen rekening, minimaal €24,- kost dat!
Nooit ontvangen
Nooit ontvangen! Meerdere malen gevraagd hoe dat kan. Ik wordt niet geholpen.
GEEN SERVICE!!
Had leuke slippers besteld. In mijn track en tracé lees ik dat ze zijn bezorgd. Alleen niet bij mij!! Mail gestuurd dat er staat dat de slippers zijn afgeleverd maar niet bij mij, ook geen notificatie waar dan wel?
Antwoord:
Het spijt ons, maar zodra de goederen zijn verzonden, hebben wij ons deel van het contract uitgevoerd en hebben wij geen invloed op de levering!
De levering is de verantwoordelijkheid van de vervoerder!
we vragen om uw begrip.
IS DIT SERVICE? ZELF UITZOEKEN WAAR EN OF HET IS BEZORGD. NEE DUS. Schandelijk, NOOIT BESTELLEN BIJ DIT BEDRIJF!!!!!!!
oplichters
oplichters zijn het wacht al 3 maanden nog niks gehad
Ik wilde dus een bestelling plaatsen.
Ik wilde dus een bestelling plaatsen.. gelukkig maar eerst de reviews gelezen. Blij dat ik nog niks besteld heb en ik zal het zeer zeker niet gaan doen! Bedankt voor alle reacties !!!
3 maanden geleden sandaaltjes besteld
3 maanden geleden sandaaltjes besteld, ik dacht doe maar 2 maten (43) groter!! Zijn nog te klein...ik heb 41. Terugsturen kan voor eigen rekening.....kost rond de 30 euro.....wat een vieze oplichters! NOOIT BESTELLEN
Heel slecht
Heel slecht. Niets hier bestellen! 3 maanden later de bestelling ontvangen en achteraf als ik het terug wil sturen moet ik de kosten zelf betalen en niet terug sturen naar hun eigen bedrijf maar naar China.
Waar gaat dit over?
Zeer slecht!!
Zeer slecht!!! 35€ betaald voor een paar goedkope zomer schoentjes wat ik 2 maanden later pas heb binnen gekregen. Ik wilde ze terug sturen maar lees dat je de kosten zelf kan betalen... NOOIT hier bestellen.