Zamodo

Alles komt uit china wat je voor 9 euro koopt verkopen ze voor 35 euro ongelooflijk voel me zwaar belazerd ... slechte kwaliteit bestel via ali express voor minder en dezelfde slechte kwaliteit .. di... Toon meer

Had een vest besteld, leek zo mooi en warm, vandaag eindelijk na 6wkn wachten binnengekomen, yes dacht ik, bij het uitpakken, verpakking was al kapot, geur was niet te harde, kwaliteit wol, fck is gew... Toon meer

In augustus schoenen besteld voor mijn bruiloftsfeest, nog steeds niet ontvangen en ben 30 sept getrouwd.... waardeloos! Had op facebook een opmerking geplaatst bij hun advertentie, maar die werd ver... Toon meer

Het bedrijf stuurt mij een verkeerde maat schoen en ik moet de verzendkosten betalen???? Gekkigheid. Gooi het nog liever weg dan hun verder te spekken

Enorm slecht, leugenaars, niet bestellen

Alles hieronder klopt als een bus. Wat ik heb ontvangen leek 0,0 op wat ik had besteld toen ik hen mailde dat ik mijn geld terug wil omdat het product niet voldoet aan de verwachtingen krijg ik het volgende:

Hier staat dat je per post een verklaring moet opsturen waarom je het 'contract' wil verbreken en idd dat de retourkosten voor de koper zijn. En dat is dus helemaal naar China.

Nooit bestellen dus!

Hallo,

om uw herroepingsrecht uit te oefenen, moet u contact met ons opnemen (en dan het email adres waar ik dit naartoe stuurde, support email).

) door middel van een duidelijke verklaring (bijv. een brief of e-mail per post) van uw besluit om dit contract op te zeggen. De herroeping is dan compleet als we de fysieke goederen hebben ontvangen. De kosten voor het terugsturen van de goederen zijn voor rekening van de koper.

Stuur de retourzending naar het volgende adres:

Ontvanger: Tu Hongming

Telefoonnummer: +8617757757961271

Adres: F2, gebouw 8, nr. 89, Siyuan Road, Yidong Industrial Zone, Niansanli Street, Yiwu, Jinhua, Zhejiang Province 322000, China.

Daarnaast dient u na verzending van de goederen het formulier onder de volgende link in te vullen.

Link: een terug gave kosten email adres

Hiermee kondigt u de retourzending vooraf aan en kan de ontvangen goederen zonder dubbelzinnigheden worden toegewezen aan de juiste bestelling. Dit is de enige manier om een snelle terugbetaling te garanderen. Na ontvangst van de retourzending worden wij op de hoogte gesteld van de ontvangst en kunnen wij de terugbetaling uitvoeren.

Om de goederen te retourneren, gelieve alleen gebruik te maken van een verzendmethode met trackingnummer, zodat wij uw retourzending kunnen toewijzen.

Gelieve ook het herroepingsformulier bij het retourpakket te voegen voor een duidelijke opdracht.

Dank u well

21 augustus 2020

Vieze oplichters

Vieze oplichters! Jas besteld en kreeg een bruine gore badjas binnen van een Chinese afzender. 35 euro betaald wat nog geen euro waard is. Ze willen 40 procent van het aankoopbedrag terug betalen wat neerkomt op nog 55% winst van deze oplichters. Alberto stegeman maar eens inschakelen tegen deze oplichters

20 augustus 2020

Ik had een jurk besteld zonder eerst…

Ik had een jurk besteld zonder eerst referenties te lezen. Na het lezen, gelijk mijn bestelling geannuleerd. Binnen de 24 uur die ze aangaven in hun mailbericht.
Netjes binnen een dag mijn geld teruggehad en de bestelling is geannuleerd.

20 augustus 2020

Oplichters

Oplichters! Een jas besteld wat uiteindelijk gewoon een lelijk vest schijnt te zijn. Helaas was het niet mogelijk om de bestelling te annuleren, en nu ik hem wil retourneren krijg ik geen antwoord. NOOIT BESTELLEN

19 augustus 2020

Zeer slecht

Zeer slecht. 2 jurken besteld. Bestelling arriveerde 6-8 weken later en ruilen is geen optie of je moet 30 euro verzendkosten naar China betalen. Kwaliteit is drama. Lelijke stiksels en knopen niet voor Knoopsgaten dus loopt scheef. Van 1 jurk kwam de maat kwam niet overeen. 70 euro armer en niets rijker. Misleidend. Komen Nederlands over (site, modellen, prijzen), maar blijkt dus niet zo te zijn. 1 keer nooit weer!!

19 augustus 2020

VERSCHRIKKELIJK!

Ik bestelde een broek op 4juli. Vandaag eindelijk de broek ontvangen en trekt op niets! Niet vergelijkbaar met op de foto. Ook 3 maten kleiner ontvangen. Slechts 1 woord, SLECHT!

18 augustus 2020

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring, wat enorm balen dat ik hier heb besteld zonder de recensies te controleren. Schoenen besteld voor 35 euro, zouden van leer moeten zijn. Nou, na weken kwam het aan. Gewoon van plastic én lelijk! Totaal niet wat beschreven stond of vergelijkbaar met de foto. Schandalig zien ze eruit. Terugsturen lijkt onmogelijk of ik moet haast hetzelfde bedrag betalen. Waardeloos!

17 augustus 2020

Wat een oplichters zijn dat.

Wat een oplichters zijn dat.
Had een jurkje besteld maar dat was om te huilen .Ondanks de grote problemen om terug te sturen heb ik het toch gedaan.
Maar ook ondanks dat ik het retour gestuurde artikel had aangemeld blijven ze vragen om aan te melden.pff NOOIT MEER GA IK DAAR IETS BESTELLEN.

15 augustus 2020

Echt een hele slechte site!!

Echt een hele slechte site!!!
een bestelling annuleren is niet mogelijk.
Levering duurt veel te lang.
De geleverde producten komen totaal niet overeen met wat aangeboden word.
Kledingmaten kloppen ook totaal niet, slechte kwaliteit, komt van Aliexpress. Retour moet naar China op eigen kosten = 30 euro

15 augustus 2020

Zamodo.nl

Zamodo.nl, kinderschoen ontvangen in plaats maat 43, welke maat het wel is? staat er niet in, waarschijnlijk namen ze een kind ,kom hier met je voet jij hebt toch maat 43. wat een oplichting .

14 augustus 2020

Oplichters

Schoenen besteld, stonden heel mooi op de site. maar wat je ontvangt is om te janken 😠
Heb besteld met AfterPay, krijgen geen cent van mij, en ga ze ook niet retour zenden voor €30,00
Snap niet dat de site nog bestaat
Ga hier wel aangifte van doen, hopelijk gaan andere die opgelicht zijn dat ook doen. Want dit bedrijf moet stoppen

13 augustus 2020

Vandaag na ruim 5 weken wachten dan…

Vandaag na ruim 5 weken wachten dan eindelijk me (lange)vest Binnen gekregen. Wauw wat word je genaaid door ze. Koop/bestel daar nooit wat de afbeeldingen zijn niet de werkelijkheid. Loop nu met een navel vestje wat op de afbeelding stond tot bijna aan de enkels! Joeee dikke doei en dag 35 euro nooit maar dan ook nooooooit meer!!

11 augustus 2020

Iets besteld

Iets besteld, nog steeds niet gekregen zijn 7 weken verder... Schandalig, ik heb me laten vangen. Niet bij kopen.

11 augustus 2020

Dropship bedrijf , levert niet direct uit Nederland zelfs niet europa

Jammer dat er bedrijven zijn doe zo hun geld verdienen, en willen verdienen. Goedkope kleding doorverkopen voor een hoop geld. Dit bestel je ook op Ali expres voor 5 a 10 euro.

Is het verkeerd, moet je het zelf naar Azië sturen , en het was ook verkeerd heb een rode geruite broek besteld , en krijg na 7 weken een grijze broek. Kwaliteit Ali expres. Kan ik net zo goed zelf een broek bestellen van 5 of 10 euro kwaliteit, wat ik niet wil.

Ergens achter in staat het wel omschreven. Dat de levertijd van Azië is en ook retour moet naar Azie.

Zet het dan voorop, dat mensen weten dat het een soort dropship is, en geen directe levering vanuit Nederland.

Echt jammer en triest dat er bedrijven zijn doe zo winst maken op de rug van anderen.

10 augustus 2020

Slechte zaak

ik zou niet bestellen want, heb thuis gehad, linker schoen is scheef en heeft problemen. wou me geld terug, willen ze 20 % alleen maar terug geven 🙄

9 augustus 2020

Helaas ook ik ben erin getrapt

Helaas ook ik ben erin getrapt

Nooit eerder heb ik bij een onbekende webwinkel besteld, maar eens moet de eerste keer zijn maar dan ook meteen de laatste! Ik had een jumpsuit besteld en dat is toch net anders dan op de foto om het maar zacht uit te drukken. Deze jumpsuit koste me 35 euro, maar ik ga hem zeker retourneren al lees hier hier dat dat dus 30 euro kost. Deze oplichters krijgen geen cent van mij! Koop aub nooit iets van deze site, echte pure oplichterij. En ontzettend jammer voor de kleine minder bekende webwinkels die wel hun uiterste best doen, voor deze ondernemers wordt het helaas ook verpest. Ik bestel alleen nog maar bij bekende webwinkels!

8 augustus 2020