Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kjøpte nylig ett dørskilt med Golden Retriever silhuett fra Zanzion. De er kjappe og hjelpsomme med alt men måtte lure på via instagram profilen sin. Da skilte var bestilt fikk jeg god og nøye inf... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Zanzion har gjort det igen. Hvert år køber vi deres julekasse til vores schæferhund, og også i år blev benene slået væk under os, forventningerne var høje, men endnu en gang overgik Zanzion sig selv o... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Elsker Zanzion. De er servicemindet og har et super godt udvalg af lækre ting til hunden, samt flotte skilte og uro. De designer selv mange af tingene. Sascha er fantastisk til at få ideer. Al... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Udover at man altid kan få de lækreste hunde snacks samt plejemidler så designer Sascha også de flotteste hunde skilte samt uroer .. Til jul fik jeg de smukkeste julekugler af mine gravhunde til mit... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Dierenverzorgingswinkel
  2. Grafisch ontwerp

Geschreven door het bedrijf

Zanzion er en lille dansk virksomhed, der elsker dyr og oveni brænder for dekorationer, indretningsmomenter og design. Hos os ligger kvaliteten af vores produkter i topfokus, og denne går vi ikke på kompromis med.

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det er dog de mindste fladfisk jeg…Fladfisk

Det er dog de mindste fladfisk jeg nogensinde har betalt i dyre domme for.
Ville glæde min hund, 3 bidder så var den ene væk
Ikke ligefrem et sted man har lyst til at handle hos igen. :(

30 november 2023
Logo Zanzion

Antwoord van Zanzion

Kære Niels,
Vi beklager du mener de modtaget fladfisk har været små. Vi vælger ikke fiskene selv, men får dem leveret af vores leverandør - og vi kan desværre ikke trylle dem større end de er. :( Vi prøver, når vi får en ordre på fladfisk, at udvælge de største der er i den modtaget pakke fra leverandøren, men vi er dybt afhængige af det vi modtager fra leverandøren.

Markedsprisen på fladfisk (EU fanget og behandlet) er 14-24 kr. Desværre er råvare pt. meget dyre, og det rammer jo også os desværre. Vi kan kun håbe at priserne langsomt falder ned igen - jeg ved at den er faldet på et par råvarer.

Vi giver din anmeldelse om de modtaget fladfisk videre til vores leverandør :) Hvem ved, måske vil de forsøge at få større fladfisk hjem, nu det gav os en direkte dårlig anmeldelse?

Vi er selvfølgelig kede af, at vi kun fortjener 1 stjerne på grund af fladfisk størrelsen, og du ikke ønsker at handle ved os igen. Som sagt producere vi ikke selv vores godbidder/snack/legetøj. Skulle du alligevel få lyst til at prøve igen, og ønsker noget med lang tyggetid, kan vi varmt anbefale oksehovedhud 75 cm, grisehudsrulle 50 cm - og et par andre produkter, alt efter hvad hund du har. :) Du er velkommen til at sende os en mail, hvis du ønsker lidt rådgivning om vores erfaring med lang tyggetid :)

Mange kærlige potedask
Sascha fra Zanzion

Rigtig god oplevelse

Meget kompetent, hjælpsom og hurtig.
Meget stor viden om produkterne. Der bliver svaret hurtigt både på Facebook og Messenger. Har handlet flere gange, og servicen er i top hver gang.

5 november 2023

Super

God, personlig betjening. Der gøres alt for at tilfredsstille kunden.

23 oktober 2023

Meget tilfreds!

Er rigtig tilfreds med den box jeg købte. Her kan man både vælge en med legetøj og snacks, og en kun med snacks. Jeg valgte den sidste og er meget tilfreds!
Den er SÅ meget bedre end Bullerbox!

29 september 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejligt nemt at bestille og få lagt i…

Dejligt nemt at bestille og få lagt i kundekasse til senere levering, så man ikke skal betale porto for hver bestilling.
Og så har de varer som man ikke finder alle steder samt kan bestille custom-made ting
F.eks skilte til postkasse og biler

26 september 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Produkter, kundeservice & hurtig forsendelse i top

Zanzion har jeg købt af flere gange nu, og alle gange har jeg været tilfreds, og det samme med vovse. Produkterne er i god kvalitet til mere end fair penge. Zanzion haves af nogle virkelig søde mennesker, som altid vil hjælpe og har et smil på læben. Sidste ordre kom på under 24 timer.

5 september 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og gode priser!

Jeg køber fast mit hundemad igennem Zanzion. Det er nemt og billigt, og min Luna kræver special foder fordi hun har dårlige led.
Derudover er jeg ret vild med deres potebokse fyldt med lækre godbidder som Luna elsker :D

15 maart 2023
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.