Bedrijfsgegevens

1. Bootonderdelen leverancier

Info over Zeaeye

Geschreven door het bedrijf

Zeaeye ApS er en maritim virksomhed baseret i Danmark. Din sikkerhed til søs er vores største prioritet.

Sikkerhed skal være nemt og tilgængeligt for ALLE

Med maritim sikkerhed mener vi reelt sikkerhed, og ikke bare en app. Vi bygger vores egen hardware og software helt fra bunden, for at sikre dig den bedste kvalitet på vandet. Vi skræddersyr vores løsninger til at passe bedst muligt på dig og dine nærmeste og vi går aldrig på kompromis med sikkerheden. Vores produkter er gode, men med tiden bliver de endnu bedre. Det er vores løfte til dig.

Med kursen sat, byder vi dig velkommen på rejsen.

Traditionel sikkerhed er gammeldags...

Uanset om du er erfaren sejler eller kun lige er begyndt, så er din og dine nærmestes sikkerhed på vandet den vigtigste investering du kan foretage dig. Men de traditionelle løsninger der findes til sejlere i dag, kræver at du, og alle ombord, holder hovedet koldt og tænker klart i selv de mest stressede siturationer.

Det mener vi er gammeldags.

Et produkt til alle typer

Uanset hvordan du færdes på vandet, om du sejler i motorbåd eller sejlbåd, sidder i en kajak eller står på et SUP board, så er Zeaeyes system skabt til dig. For vi tilpasser nemlig vores produkter hver dag, til at matche alle vores medlemmers behov, uanset fartøjstype og erfaring, med det formål at gøre sikkerhed og tracking nemt og tilgængeligt for ALLE.

Har du lyst til at lære mere om Zeaeye produkterne?

Så besøg vores hjemmeside, hvor du finder svar på dine spørgsmål. Vi har samlet en masse informationer, inspiration och gode råd til dig der gerne vil have endnu mere ud af dit Zeaeye system.

zeaeye.com

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Det er det værste

Det er det værste som man kan købe. Jeg havde en. Den holdte strøm i 10 måneder . Fik så af vide at det var en software fejl. Fik ret hurtigt tilsendt en ny, den holdte så ca 4 timer fra modtagelsen. Og nu svare de ikke mere på mail , skrev til dem for 1 uge siden og for 2 dage siden . Ikke noget svar . Problemet er bare at min forsikring igennem sø assurance er jo sat efter at man har den tracker i. Men jeg overvejer at flytte forsikring pga tracker, for når de kan samarbejde med sådan et firma . Så er jeg lidt nervøs for. Hvad der sker hvis de skal dække en skade en dag. Og jeg ved jo også godt at hvis båden bliver stjålet og man betaler forsikring efter at man har tracker i, men den ikke virker . Hvad så

24 april 2026

Spar jeres penge

Dårligt produkt.

Som andre skriver er Zeaeye et dårligt produkt som jeg tvivler på virker i praksis. De kræver penge månedligt for deres tracker...

Det fremstår som om ejerne er uden uddannelse og har startet noget tilfældigt op for at tjene penge på at folk glemmer at de har købt produktet og betaler abonnement.

18 januari 2026

Virkelig elendigt produkt

Virkelig elendigt produkt. Der har ikke været forbindelse til produktet, i snart et år. Jeg har skrevet flere mail’s til dem, men de svarer overhovedet ikke. Og deres telefontid er meget begrænset.

4 oktober 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Har nu i flere år gjort hvad der er…

Har nu i flere år gjort hvad der er muligt for at få Zeaeye til at virke. Har i perioder fået hjælp af support, men den lever sit eget liv. I perioder tror jeg faktisk den er død. Så hvis man tror den vil hjælpe ved uheld/katastrofe, tror jeg desværre man tager fejl.

2 juni 2025

Bliv langt væk fra Zeaeye

Vedrørende utilfredshed med Zeaeye-abonnement og kundeservice

Jeg har modtaget mit Zeaeye-produkt gennem mit forsikringsselskab og har hidtil betalt et årligt abonnement på 948 kr. Ved et tilfælde opdager jeg, at der er lanceret en ny tracker, og at abonnementsprisen er blevet reduceret til lidt over 500 kr. Mit forsikringsselskab kontakter Zeaeye med henblik på at få refunderet differencen, men dette bliver ikke imødekommet. I stedet tilbyder Zeaeye et forlænget abonnement frem til 2027, hvilket jeg ikke er interesseret i – jeg ønsker i stedet en refusion.

Herefter ophører kommunikationen fra Zeaeyes side, og jeg kontakter igen mit forsikringsselskab. Da jeg ønsker at opsige mit abonnement, forsøger jeg at finde information om dette på Zeaeyes hjemmeside. Den anviste fremgangsmåde stemmer dog ikke overens med virkeligheden, og de henviser til abonnementsbetingelser, som ikke er tilgængelige på deres hjemmeside.

Desuden fører et klik på Zeaeyes link via Google til en side kaldet "Onboard", som Zeaeye ikke vil anerkende som officiel. Generelt oplever jeg Zeaeye som et meget utroværdigt firma med en særdeles dårlig kundeservice.

Mit forsikringsselskab er bekendt med problemerne og har derfor valgt at tilbyde samme vilkår uden samarbejde med Zeaeye fremover.

22 mei 2025

Virker ikke

Virker ikke. Har haft boksen flere år og den virker ikke efter hensigten. Kortet vises ikke i appen, turene afsluttes ikke (selv efter over et år), og den kræver konstant strøm. Jeg afmelder mit abonnement, hvis man ellers kunne finde ud af hvordan det så virker.
Falsk sikkerhed og spild af penge.

16 mei 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service

Jeg har gennem de sidste 3 år haft dette produkt.
I går havde jeg en udfordring som jeg sendte en mail omkring.
Allerede samme dag blev jeg kontaktet og vi fik løst problemet.
Tusind tak for god service samt den fine ordning der er lavet med sø assurancen.

7 mei 2025

Er totalt useriøst

Er totalt useriøst, venter mange dage på at blive ringet tilbage til, men nej, produktet virker slet efter at have haft to forskellige produkter, den første den røde derefter en tracker som som slet ikke virkede, det værste er den meget dårlige kundeservice, under alt kritik. Alt sendt retur og slettet.

30 april 2025

Zeaeye

Jeg har haft zeaeye i 3 sæsoner, nøjagtig som andre herinde kun fordi søassurrancen giver rabat når man har boksen monteret.

Min erfaring er, at produktet ikke virker - ganske enkelt, har haft kontakt med forsikringen og fortslt dem at produktet er værdiløst, men så længe jeg sparer mere ved at have den siddende i båden end abb koster, så får den lov at blive siddende

Men fakta er dog at “produktet” virker som
En prototype og slet ikke opfylder det behov forsikringen forventer

28 april 2025

Zeeye appen virker ikke

Zeeye appen virker ikke, kortet vises ikke i appen, jeg sendte en mail til zeaeye med skærmbilleder vedhæftet for nok 14 dage siden, efter en uge fik jeg en mail om jeg ville sende skærmbilleder og har intet hørt siden!
Hjælpe siden i appen virker heller ikke, der står at sitet ikke findes, jeg har aldrig været glad for zeaeye, har det kun fordi forsikringen kræver det, gud ved om de ved at det ikke virker,? Kan være det er familie🤔🤣

10 april 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendig support og et produkt uden egentlig nogen funktion

Elendig support. Har prøvet at opsige mit abonnement. Har skrevet et par gange, ingen svar.. Har ringet derind og de siger de vil sende noget med det samme, og har stadig ikke modtaget noget efter et par dage.

Produktet viser ens position, men går i stå hvis du sejler under ca. 5knob, så du har ikke altid hele historikken. Det kan ikke noget, som din plotter ikke kan.

Hvis du har en nyere smartphone, kan du nødkalde over sattelit, og er derved egentlig bedre stillet en et abonnement her. Hvis du har VHF, AIS så endnu bedre.

Den eneste fordel produktet har er at de har en aftale med Dansk Søassurance. Ellers kan jeg ikke se formålet.

21 augustus 2024

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.