Deze partij is een schande voor eerlijk Nederland. Wat een schaamteloze oplichters waar ik door mijn naïviteit ingetrapt ben. Ze geven geen thuis op mijn emails maar ik bel deze partij elke dag even v... Toon meer

Zijn onbeschofte oplichters die mensen op basis van onwaarheden herhaaldelijk benaderen met leugens tot dat mensen meegaan in hun verhaal en voor duizende euro's, in mijn bekend geval over 8000 euro... Toon meer

Ik was al bij zekerheidsmelder en ben onder valse voorwendselen (dat ik hetzelfde tarief zou behouden) overgestapt van DGB naar HEM. Tijdens de mondelinge overeenkomst werd duidelijk nogmaals bevestig... Toon meer

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,2

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Vervelend

Ik word dagelijks gebeld vaak verschillende telefoonnummers, heb zo vaak gevraagd dat ze mij uit het systeem verwijderden maar gebeurt niet. Sta in bel me niet register maar dat is niks waard. Dit is echt niet normaal, als ik via hun site probeer klachtenformulier in te dienen blokkeert het. Ik blokkeer de nummers die me bellen maar alsnog gaat het direct over naar antwoordapparaat

2 mei 2023

Zeer brutale onbeschofte mensen

Zeer onbeschofte brutale verkoper genaamd jorik van kasbergen en zijn superviser die beweren mij zonder pardon over te kunnen zetten naar hem energie, ik kan tekenen om zogenaamd de tarieven te behouden of ze zetten me over met nieuwe dure tarieven. het aanbod waar ik voor zou tekenen is 5x zo duur, er word gezegd dat dit het standaard contract is en niet voor mij geld dat ik de tarieven behoud. Ik ben niet achterlijk ik zet mijn poot onder de aangebode tarieven... Na weerstand te geven op het verhaal en niet akkoord te gaan met het gegeven overget te worden beweerd men dat ze mijn toestemming niet nodig hebben ik trek hun in twijfel en word uitgescholden en gecanceled. Zeer brutale apen!

Kijk uit!!! oplichters!!!

Vandaag werd ik gebeld door zekerheidsmelder met de mededeling dat zij mij aan mijn huidige contract hadden geholpen. Deze keer zou ik per maand 20,- minder gaan betalen.Ik gaf aan dat ik opzettend bedonderd ben door de organisatie die mij aan m'n huidige contract heeft geholpen ,en dat ik niks ga bevestigen via mail of SMS voordat ik het door mijn boekhouder heb laten na kijken. Ik werd ontzettend dwingend en onbeschoft toegesproken en vervolgens heeft de medewerkers de verbinding verbroken.
Erg verdrietig voor mensen die ter goedertrouw zijn en zich door de mensen over laten halen.

Oplichters!

Oplichters zijn het. De juist antwoorden op onze vragen weet Daan niet te geven en vervolgens verbreekt hij plotseling de verbinding. Pas op !!!!

Vervelend,bijna scheldend,telefoontje…

Vervelend,bijna scheldend,telefoontje met 010 nummer. We moesten overstappen anders hadden we snel geen stroom en gas meer. Wij zijn zo goed u te helpen want ze hadden ons ook in 2020 geholpen. Op de vraag bij wie we nu zitten geen reactie maar of we mail even openen. Na meerdere afkappingen,zelfs gevraagd na het eten terug te bellen werden we uitgescholden dat we niet normaal zijn.

Hufters

Hufters. Liegen, bedriegen, op emotie ingaan. Als ik zo mijn geld moest verdienen leefde ik liever op straat.

1 mei 2023

Dwingen om mail te openen !

Ene Richard aan de lijn gehad die zeer onbeleefd een praatje hield met mij en mij dwong om de mail te openen en op de link te klikken wat ik zeker niet heb gedaan. 'Ik ben geen leugenaar, kom op'' is wat die heeft gezegd. Ik heb per direct aangegeven dat ik dit niet normaal vind en het telefoongesprek hierbij beëindig.

1 mei 2023

Beweren dat ik bij hen een contact heb…

Beweren dat ik bij hen een contact heb afgesloten voor meerdere jaren. Dat is niet gebeurt, of ze hebben dat zonder mijn toestemming gedaan. Ik wordt bijdehand toegesproken en er worden geen vragen van mij beantwoordt. Het klinkt alsof deze persoon met een BS- verhaal mij een contract wilt aansmeren.

29 april 2023

Oplichters

Ben gebeld door De Zekerheidsmelder met het verhaal dat ze mij bij mijn huidige contract met de energieleverancier geholpen zouden hebben, ze noemde mijn adres en huisnummer en ik vroeg ze wie nu mijn huidige energieleverancier was en toen werd het gesprek door hun abrupt verbroken. Waarschijnlijk dat E hier op geen antwoord durfden te geven.

28 april 2023

Vaag

Gebeld door 075-2001366 met zeer onduidelijk verhaal en jongen probeert mij een energiecontract aan te smeren maar zijn zelf geen leverancier. Duidelijk geval van wederverkopers op de consumenten markt van o.a. Engie en Vattenfall zonder vergunning van de ACM. Tarieven zijn via hen altijd hoger dan rechtstreeks.

28 april 2023

Opdringerig en bedrieglijk

Op di 25 apr werd ik gebeld vanaf nr. 0115 705 077. De man was beleefd en deed het voorkomen alsof ik al een klant van hen was. Maar niet alle info die hij dacht van mij te hebben was correct; ik zou een variabel tarief hebben, wat niet zo is. Hij deed een prijsvoorstel van € 148 / mnd, veel goedkoper dan mijn huidige contract. De opzegboete zou € 50 bedragen, en hun compensatie € 250, dus daar hield ik nog aan over. De offerte kwam zowel via mail als via een link in een SMS; de man wachtte totdat ik die ontving, verwachtte kennelijk dat ik onmiddellijk in zou stemmen. Maar in de schriftelijke offerte was het maandtarief € 359, en over de boete werd niet gesproken. Ik wees het aanbod per e-mail af en blokkeerde het telefoonnummer. Een dag later werd ik 's avonds tóch gebeld, vanaf nr. 075 200 1366, door een andere persoon, nauwelijks verstaanbaar vanwege veel herrie op de achtergrond. Omdat hij zich niet verstaanbaar kon maken, hing hij zelf op - en blokkeerde ik ook dat telefoonnummer. (Wel vreemd dat één bedrijf mij vanaf totaal verschillende telefoonnummers benadert, en mijn afwijzing negeert).

Ze blijven bellen, steeds met een ander nummer. Die kun je dan weer blokkeren, maar dan gaan ze je bellen vanaf een 'privé'-nummer. Dat laat wel zien met wat voor opdringerige lieden je te maken hebt!
De Algemene Voorwaarden die ze je mailen verwijzen naar HEM, Grote Bickersstraat 74-78, 1013 KS Amsterdam, 020 225 99 34, KvK 74513907

26 april 2023

Agressieve benadering

Agressieve benadering, brutaal, onbeschoft. Ze weten niet welke energie maatschappij je nu hebt en roepen maar wat over huidig verbruik. Zo proberen ze informatie los te krijgen. Geef geen telefonische toezegging of mail bevestiging. Ze schrijven zelf op zijn tijd positieve review om zaak toch nog een beetje op te krikken. Je zou negatieve sterren moeten uitdelen voor deze oplichters. Een is nog teveel.

26 april 2023

Vieze oplichters

Zojuist gebeld door een snel pratende meneer. Gaf aan dat ik dit vorig jaar ook had gedaan. Is niet waar want trap hier niet in. Gaf aan dat het puur voor verzekering was mocht Vattenfall failliet gaan. Kreeg een offerte toegestuurd waarin letterlijk staat dat je een nieuwe overeenkomst aangaat voor een jaar. Gaf ook doodleuk aan dat hun dan de afschrijvingen zouden doen. Ze blijven volhouden dat ze het namens Vattenfall doen. Bezeikte boel!! Niet aangaan. ze smeren je gewoon een nieuw contract aan. Aangegeven dat ik nog een vast contract heb voor 1,5 jaar. Zou niks uitmaken. Schandalig dat ze liegen en je iets aansmeren!! Heb aangegeven dat ik het zogenaamd eerst wilde doorlezen rustig. Gaf aan dat ik niks overeenkom maar alleen akkoord geef op zekerheidsgarantie terwijl wanneer je op akkoord klikt aan een contract van 1 jaar zit. Flikkers

25 april 2023

Wat een debiele organisatie

Wat een debiele organisatie. Mijn vader de hele dag door door hen gebeld, gaf aan niks te willen en werd steeds terug gebeld. Leek wel stalking. Uiteindelijk heb ik opgenomen en aangegeven dat we hier niet in trappen, vast contract hebben etc. Degene aan de telefoon gaf aan dat hij ons alleen maar wilde helpen en noemde mij uiteindelijk ondankbaar en zei “stank voor dank”. Volgens hem hadden we eerder zaken met hem gedaan en zouden we nu een boete krijgen. Helaas dit eerder meegemaakt dus er natuurlijk niet in getrapt. Taalgebruik was heel dreigend en lelijk naar mij toe! Oplichters!

18 april 2023

Zekerheidsmelder is een achterlijke…

Zekerheidsmelder is een achterlijke niet te vertrouwen partij. Ben er helaas ingetrapt en ze hebben mij een duur contract aangesmeerd bij de HEM.
Gelukkig ben ik nu weer vanaf, maar ga zeker aangifte tegen hen doen. Ze verdraaien de boel compleet, wat een oplichters!!

17 januari 2023

Is dit jouw bedrijf?