Agressieve benadering, brutaal, onbeschoft. Ze weten niet welke energie maatschappij je nu hebt en roepen maar wat over huidig verbruik. Zo proberen ze informatie los te krijgen. Geef geen telefonisch... Toon meer
Deze partij is een schande voor eerlijk Nederland. Wat een schaamteloze oplichters waar ik door mijn naïviteit ingetrapt ben. Ze geven geen thuis op mijn emails maar ik bel deze partij elke dag even v... Toon meer
Zijn onbeschofte oplichters die mensen op basis van onwaarheden herhaaldelijk benaderen met leugens tot dat mensen meegaan in hun verhaal en voor duizende euro's, in mijn bekend geval over 8000 euro... Toon meer
Ik was al bij zekerheidsmelder en ben onder valse voorwendselen (dat ik hetzelfde tarief zou behouden) overgestapt van DGB naar HEM. Tijdens de mondelinge overeenkomst werd duidelijk nogmaals bevestig... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Wat een tyfushonden zijn dit
Wat een tyfushonden zijn dit! Een of ander prutsverhaal dat mijn tarieven (hoewel vast contract) verhoogd gaan worden door artikel 19 🙄
Ze zouden het contract overnemen voor hetzelfde lage bedrag. Ik zei dat ik rustig even alles wilde bekijken thuis. Kwam er al vrij snel achter dat het oplichters zijn. Ik belde ze terug: nummer niet meer in gebruik (geblokkeerd). Met een ander nummer gebeld: niet geblokkeerd maar er werd ook niet opgenomen. Maw: criminele oplichters organisatie. Het is dat ik geen tijd heb om aangifte te doen maar dit kan niet anders dan strafbaar zijn.
Nooit zaken doen met Zekerheidsmelder
Nooit zaken doen wanneer je benadert wordt door Zekerheidsmelder. Bij mij probeerden ze vertrouwen te wekken door aan te geven dat ze namens mijn huidige leverancier een super scherp aanbod konden doen voor een energie per m3 en kWh.
Het bedrag wat ze mondeling noemde was onwaar omdat toen ik het jaarbedrag in het contract terugrekende kwam ik uit op het drievoudige van het mondelinge aanbod.
Zekerheidmelder zijn oplichters
Hier exact hetzelfde als onderstaande bevindingen. In 2021 heb ik via hun en contract voor 3 jaar aangegaan waar ik erg blij mee ben. Maar nu bellen ze al voor de tweede keer met een vaag verhaal dat mn maandbedrag verdriedubbeld als ik geen nieuw contract aanga. Ik ben er tegen in gegaan en ze konden me ook niet uitleggen waarop dit gebaseerd was. Uiteindelijk hingen zij boos op. Heb daarna nog voor de zekerheid met Engie de leverancier gebeld en die bevestigde het ook, mn huidige contract wat tot september 2024 gewoon ongewijzigd blijft. Mensen weer gewaarschuwd voor deze vorm van agressieve verkoop en oplichting.
Om eerlijk te zijn moet ik zeggen dat…
Om eerlijk te zijn moet ik zeggen dat Zekerheid Meldel heeft me geholpen met voordelig energie contrakt in 2021 deze contract heb nog tot 16 oktober 2024. Plotseling bellen ze weer met andere contract omdat huidige niet goed is, ik belde mijn energie leverancier en krijgt te horen dat malafide tussenpersonen proberen andere dure contracten te verkopen.
Oplichters die toneelspelen
Oplichters die goed kunnen toneelspelen. Ongetwijfeld trappen hier mensen in. BEL ME NIET! En leer een vak.
Zeer onbeschoft en onbetrouwbaar
Mevrouw beweert dat ik een contract bij hen heb, waarmee ze elk jaar mijn energiecontract over zetten naar het op dat moment goedkoopste tarief. Ze zouden mij de zekerheidsgarantie aanbieden, die elk jaar verlengd zou worden. Gaat niet tot nauwelijks in op je vragen en is zeer dwingend. Geeft tijdens het gesprek aan dat mijn vriendin haar brutale mond moet houden. Gelijk opgehangen. Zeer onbeschofte mensen.
Zekerheidsmelder crimineel
Wederom gebeld door deze boeven. Na enige discussie dreigen ze huidig vaste contract om te zetten in een duur variabel contract en gooien hoorn op de haak. (Heb nog vast contract tot medio volgend jaar). Zeer onbeschofte lui. Wanneer treedt AFM eens op tegen deze misdadigers! Pas met 0104994838
ik werd gebeld door zekerheidsmelder
ik werd gebeld door zekerheidsmelder, nogal intimiderend. er werd heel snel gesproken en over vragen heen gepraat. Ze probeerde me ervan te overtuigen, dat ze mij 3 jaar geleden ook aangesloten hadden bij een nieuwe energieleverancier, terwijl ze toen ging gokken wie dan mijn huidige leverancier was en het bedrijf zelf volgens internet pas 2 jaar en 5 maanden bestaat. Het aanbod kon ik alleen inzien, als ik eerst bevestigde dat ik het wilde, maar kon wel binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden geannuleerd worden.
Toen ik het uiteindelijk toegemaild kreeg, bleek het vol fouten te staan. Vandaag werd ik daarover gebeld, toen ik kritische vragen begon te stellen, werd er eerst geschreeuwd, dat ik niet luisterde en toen werd de lijn plotseling verbroken.
Echt niet in de haak dit! Aanbod natuurlijk geannuleerd en een ervaring rijker!
Absoluut list en bedrog intimiderende…
Absoluut list en bedrog intimiderende met leugens
Doet zich voor als jouw energieleverancier, een raadsel hoe ze aan al je gegevens komen,
Opzeggen , gelijk, en tevens melden bij diverse instanties en je eigen leverancier,
Niet , nooit doen
Onbetrouwbaar
Onduidelijk verhaal. Proberen je onder druk snel te laten tekenen. Geen zaken mee doen is mijn advies
Gebeld door Maria van Zekerheidsmelder
Gebeld door Maria en in een vreselijk snel tempo werd aangegeven dat per volgende maand mijn tarieven verhoogd zouden worden bij mijn huidige leverancier ondanks dat ik een vast contract heb. Tevens vertelde zodat zij als tussenpersoon mij verbonden hebben met mijn huidige leverancier. Toen ik wat zei over de snelheid en dat ik haar toon niet vriendelijk vond zei ze dat ze al vanaf 8:00 werkt. Maar goed zij hadden nu een goed aanbod bij een andere leverancier en ik moest snel beslissen anders zouden ze mijn plek aan een ander geven. Ik was zeer overvallen en ben akkoord gegaan met een ander contract met een opzegtermijn van 14 dagen. Daarna direct contact opgenomen mijn leverancier. Deze verzekerde mij dat verhogingen binnen een vast contract niet kunnen. Dus ik heb het nieuwe aanbod geannuleerd maar ik waarschuw iedereen blokkeer ze of verbreek het contact. Ze overvallen je en praten heel snel en onduidelijk en zijn respectloos.
Zekerheidsmelder- herroepingsrecht!
Zekerheidsmelder probeert je d.m.v. intimidatie, onder tijdsdruk zetten en leugens te laten overstappen van energie leverancier.
Tip voor mensen die zich toch hebben laten intimideren:
Je hebt herroepingsrecht!
En geef dit voorval ook vooral aan bij je huidige energie leverancier!
Zojuist gebeld door David met…
Zojuist gebeld door David met informatie over energietarieven en energie plafond. Hij sprak vrij snel en hierdoor was niet alles helemaal duidelijk.
Daarna kreeg ik een sms en een offerte via de mail. Die ik direct moest openen.
Ik zag dat mijn geschat energie verbruik duurder uit zou vallen dan wat ik nu heb. Dus gaf aan dat ik er niet beter op zou worden. Mijn tarieven staan nog even vast dus ik heb geen haast.
Toen ik aangaf even de tijd nodig te hebben om alles rustig door te nemen werd ik bestempeld als agressief. Terwijl ik juist mijzelf eerst wil verdiepen in de documenten. Omdat ik niet zeker ben van de aanbieding. Het hele gesprek duurde max 15 min.
Hierop werd de verbinding verbroken.
Vreemde manier van klanten aan trekken
Daarna reviews gelezen en blij dat ik mijn intuïtie heb gevolgd.
Zekerheidsmelder? Compleet onbetrouwbaar!
`Zekerheidsmelder` is compleet onbetrouwbaar. Leugen 1: Ze zeiden als tussenpersoon voor mijn energiecontract te hebben gezorgd. Dat is een leugen.
Er was indertijd inderdaad een soort tussenpersoonbedrijf, maar daarmee heeft mijn energiebedrijf alle samenwerking in 2022 verbroken vanwege de vele problemen die men had met die `tussenpersoon`.
2. ´Zekerheidsmelder` zei dat mijn energiebedrijf volgende maand mijn contract gaat openbreken. Dat is een leugen. Ik heb een vast contract dat nog ruim twee jaar doorloopt, zónder tussentijdse verhoging. Mijn energieleverancier heeft me dit zojuist nog bevestigd.
Conclusie: Zekerheidsmelder is onbetrouwbaar. Zekerheidsmelder liegt en bedriegt.
geen ster waard
geen ster waard! alleen naar leugens verteld. hierdoor een boete opgelopen en bijna mijn vaste energiecontract kwijtgeraakt. stumper.
Twee keer gebeld door deze mensen
Twee keer gebeld door deze mensen . Komen met een verhaal dat je energieprijzen de maand erna gaan stijgen bij je huidige leverancier, ook al heb je een vast kontract . Staat in de algemene voorwaarden zeggen hun. Zijn zeer opdringerig . Beste mensen trap hier niet in want er is niets van waar.
Opdringerig en niet transparant
Opdringerig, maar dat zijn ze allemaal want verkopen doe je door mensen proberen te overbluffen ;)
Niet transparant, maar ja dat zijn ze ook weer bijna allemaal, want schimmigheid leidt naar nieuwsgierigheid.. hahah
Waardelose partij, zeer nare verkoper
Zojuist door hun gebeld.
Al deze partijen beginnen allemaal hun belscript voor te lezen.
Deze vervelende nare opdringerige man geeft aan mij vaker gesproken te hebben. Weet u nog dat we afgesproken hebben dat………………Ik weet van niets. Daarop begint hij direct zijn stem te verheffen met u snapt het niet. U SNAPT HET ECHT NIET. Ik geef aan nou leg het maar uit dan. Daarna wordt hij boos mompelt wat en gooit de haak er op.
Waardeloze partij! Geen zaken mee doen!
#zekerheidsmelder.
Nog geen ster waard
Nog geen ster waard, onjuiste informatie, onaardige man, ongeduldig en oordelend. Toch contract aangepast maar bleef naar onderbuikgevoel houden, wat zaken nagebeld en inderdaad onjuiste info. Contract geannuleerd, kon natuurlijk nog. Wil niets meer met ze van doen hebben, nummers geblokkeerd. Hier zou iets tegen gedaan moeten worden!