Enkele weken geleden binnendeuren gekocht. En eerlijk gezegd met een bang hartje met het lezen van deze reviews. Maar toch de deuren gekocht omdat ze hier aan een voordeligere prijs waren. Wat... Toon meer

1. Doe-het-zelfzaak
  2. Deurenwinkel
  3. Keukenwinkel
  4. Verfwinkel
  5. Tegelwinkel
  6. Ramenleverancier

Bedankt voor uw interesse in Zelfbouwmarkt op Trustpilot. Wij stimuleren onze klanten om reviews te plaatsen op Google en moedigen u daarom zeker ook aan om daar onze reviews te bekijken. Wij hebben er op Google meer als 500 met een gemiddelde score van 4,3/5. Je kan ze lezen via deze link: https://t.ly/J0rWi.

3,5

Gemiddeld

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Top service zelfbouwmarkt Ninove

Super goede ervaring gehad bij zelfbouwmarkt Ninove. We kochten een deur aan, maar achteraf gezien met de verkeerde maat. We hadden de verpakking reeds geopend, maar ze namen de deur toch terug, herverpakten de deur, en kregen een nieuwe met het juiste formaat. Super vriendelijke service en zeer behulpzaam. Als het goed is, mag het ook gezegd worden. Goed bezig daar in Ninove 👌

9 april 2026

Hallo Fien,

Bedankt voor je mooie woorden!

Fijn om te horen dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad bij ons. We doen ons best om klanten zo goed mogelijk verder te helpen, dus het is fijn om te lezen dat dit ook zo ervaren wordt.

We geven je compliment zeker door aan het team 😊

Veel plezier met je nieuwe deur!
Team Zelfbouwmarkt.

Hiro beige

Wij hebben enkele jaren geleden de tegel “Hiro beige” aangekocht voor onze volledige gelijkvloerse verdieping. Aanvankelijk waren we tevreden over het uitzicht, maar na ongeveer vier jaar stellen we vast dat de tegels op verschillende plaatsen hun kleur en tekening verliezen. Dit is bijzonder teleurstellend voor een vloer die toch een duurzame investering hoort te zijn.

Wat het nog erger maakt, is de ervaring met de dienst na verkoop. In plaats van een degelijke opvolging of oplossing, werden we geconfronteerd met een gebrek aan verantwoordelijkheid en ondersteuning. Dit geeft weinig vertrouwen in het bedrijf en hun producten.

Op basis van onze ervaring kunnen we dit product en de service helaas niet aanbevelen.

23 maart 2026

Hallo,

Bedankt om je ervaring met ons te delen.

Zoals je weet is er inmiddels een plaatsbezoek uitgevoerd om de situatie ter plaatse te beoordelen. De bevindingen hiervan werden ondertussen doorgestuurd naar de leverancier, zodat zij dit verder grondig kunnen onderzoeken.

Je dossier is dus nog steeds in behandeling en wordt verder opgevolgd. Van zodra we meer duidelijkheid ontvangen, brengen we je uiteraard op de hoogte.

Maak er nog een fijne dag van.
Team Zelfbouwmarkt.

Goede producten

Goede producten, maar duurt erg lang voor producten worden geleverd. Heel vriendelijk ook, maar er worden soms foutjes gemaakt. Uiteindelijke product is heel goed.

11 december 2025

Plakband Lijmresten op ons nieuwe voordeur

Beste,

Bedankt voor jullie opvolging.

Bij de levering van onze nieuwe voordeur merkten we hardnekkige lijmresten op na het verwijderen van het plakband. We hebben zelf verschillende producten geprobeerd, maar helaas zonder blijvend resultaat. Daarom namen we opnieuw contact op in de hoop op een passende oplossing.

Ondertussen hebben we jullie antwoord ontvangen en vernomen dat er een nieuw paneel besteld is. Wij appreciëren deze service enorm en willen jullie alvast bedanken voor de genomen stappen.

We kijken uit naar de verdere afhandeling.

Met vriendelijke groeten

8 november 2025

Goede na service

Goede na service, had vanuit Genk binnendeuren besteld,er waren een paar beschadigd, nieuwe 1deur gekregen en voor een andere deur met krassen een waardebon gekregen om iets online te komen, kan deze winkel aanbevelen als webwinkel of ter plaatse te gaan want ze hebben grote mooie showroom

30 april 2024

Via webshop deuren besteld

Via webshop deuren besteld. Op dat moment bleek alles leverbaar en stond er niets op bestelling. Na een bestelling te plaatsen voor afhaling, kreeg ik niets meer te horen. Na 9dagen toch gebeld, bleek dat er deuren niet direct leverbaar waren. Als zelfstandige kan je hier niet op bouwen. De leverstatus van de webshop loopt dus ook niet gelijk met de werkelijke stock.
ANTWOORD OP REVIEW: op moment van bestelling was alles leverbaar, heb hier nadrukkelijk op gekeken.

27 januari 2025

Beste Steven,

De deuren die je aangekocht hebt via onze webshop zijn altijd op bestelling omdat je een minder courante maat gekozen hebt. Op het moment van aankoop stond dit ook duidelijk vermeld. Je hebt ook andere zaken aangekocht die wél op voorraad zijn, deze zijn meteen af te halen.
Van zodra je deuren binnen zijn ontvang je van ons nog een berichtje dat de volledige bestelling beschikbaar is.

Maak er een fijne dag van,
Team webshop

Trage communicatie en weinig bereidwilligheid om snel een probleem te verhelpen

Geen fijne ervaring. Trage communicatie en weinig bereidwilligheid om snel een probleem te verhelpen. Zeker als Nederlandse klant, zou ik je aanraden dichter bij huis te bestellen.

Op 13 december een kozijnloze deur bij Zelfbouwmarkt besteld. Nadat het bezorgmoment werd gecommuniceerd, blijkt op de dag van de bezorging de bestelling toch niet onderweg te zijn en wordt niet geleverd. Op 19 december wordt de deur alsnog geleverd; met open verpakking, ontbrekend onderdeel en beschadigd.

Dit meld ik direct per mail en telefonisch, waarna de 'casus' eerst bijna 3 werkdagen intern besproken moet worden voordat er een oplossing geboden kan worden (medewerkers van de klantenservice zijn blijkbaar niet in staat voorraad in te zien en/ of bevoegd om beslissingen te nemen).

Vanaf 6 januari zou de deur met veel moeite omgewisseld kunnen worden, waardoor onze werkzaamheden en planning in de knoop zouden komen. Gelukkig hadden we een capabele aannemer, die de het kozijn met extra tijd zonder de ontbrekende hoekverbinder van het kozijn wist te plaatsen en zou kunnen herstellen.

Ter compensatie van de beschadigde deur en de ontbrekende hoekverbinder biedt Zelfbouwmarkt een korting van 50,- aan (op de bestelling van 700,-). Helaas waren de kosten en moeite voor ons meer, maar konden we niet anders. Een afrader.

13 december 2024

Hallo Kees,

Jammer om te horen dat je een minder goede ervaring hebt gehad. We hebben alles zorgvuldig nagekeken en vastgesteld dat er helaas enkele problemen zijn opgetreden tijdens de levering van je bestelling. Dit is uiteraard niet de bedoeling, maar spijtig genoeg kan dit soms gebeuren, ondanks dat wij hier geen directe invloed op hebben.
We werken samen met verschillende transportfirma’s en evalueren voortdurend hoe we dit proces kunnen verbeteren. Helaas kunnen we soms vertragingen en schade nooit 100% uitsluiten. De transportfirma die jouw zending leverde, is een betrouwbare partner uit Nederland waar weinig tot geen problemen mee zijn. Daarnaast viel je levering samen met de eindejaarsperiode, een periode waarin veel mensen zowel bij ons als bij onze externe partners met vakantie waren.
Uit onze communicatie blijkt dat we hebben voorgesteld om de bestelling te ruilen, maar dit was voor jou niet mogelijk. Daarnaast zien we dat je akkoord bent gegaan met de voorgestelde compensatie.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen, maar helaas slagen we daar in uitzonderlijke gevallen niet volledig in.

Maak er nog een fijne dag van.
Team webshop.

Weinig klantvriendelijk

Weinig klantvriendelijk, slechte service
De bestelde goederen werden niet geleverd binnen een afgesproken termijn, wat mogelijk is maar er werd uitdrukkelijk beloofd dat het materiaal aanwezig zou zijn binnen de vooropgestelde datum. De communicatie van de medewerker was niet helder.
Bij annulering van materiaal krijg je je voorschot enkel terug in aankoopbedrag
Zeer teleurstellend qua klantvriendelijkheid vooral wat betreft het telefonisch contact waar je als klant afgewimpeld werd.

20 maart 2024

Beste,

Wat jammer om te horen dat je een mindere ervaring hebt gehad. Voor de leveringstermijn van artikelen die besteld moeten worden zijn we zelf afhankelijk van onze leverancier, het kan altijd dat er onverwachte vertragingen optreden. Dit was bij jouw bestelling het geval. Graag wil ik nogmaals onze excuses aanbieden voor dit ongemak.

Maak er een prettige dag van,

dubbel zero

dubbel zero , beschadigde toestellen, tot 3 x toe. loze beloftes. ze gaan je terugbellen, iets regelen , compenseren... er gebeurt niks ...

4 januari 2024

Beste Thierry,

Wat vervelend om te horen dat je een mindere ervaring bij ons gehad hebt.
Echter heeft onze winkelverantwoordelijke er alles aan gedaan om samen met jou een passende oplossing te vinden. Tot onze spijt is dit niet gelukt. Daarom werd het totaalbedrag terugbetaald EN heb je een waardebon gekregen voor het ongemak. Jammer genoeg is er niets extra wat we konden gedaan hebben.

Indien je wil kan je altijd opnieuw contact met ons opnemen hiervoor.

Maak er een fijne dag van,
Team Zelfbouwmarkt

Vandaag bij zelfbouwmarkt ninove clips…

Vandaag bij zelfbouwmarkt ninove clips om planchetten omhoog te hangen gekocht omdat ik er dringend nodig had wegens een tekort,kon niet meer verder doen,de vorige had ik gekocht in brico planit.
Hier identiek dezelfde,merk,aantal zomaar eventjes bijna dubbele prijs toc concurrentie.
In brico planit 14,50€,zelfs zonder de aktie di er geregeld is
In zelfbouw ninove 24,65€
Dit vind ik er echt over,en het zal dus de laatste keer zijn dat ik daar nog iets gekocht heb,hun reclame van groot geldgewin zal ik dan ook zeker niet nalaten om dit voor te vertellen.
Schandalig gewoon,voel me dus echt opgelicht.
Rap rijk werkt dus averechts bij mij.

Nadat ze via mail me gecontacteerd hebben is dit geschil opgelost met terugbetaling van het verschil.

16 november 2023

Beste Bianca,

Wat jammer om te horen dat je ervaring in onze winkel niet zo aangenaam was. We hanteren een laagste prijs garantie, maar voor sommige artikelen zijn de prijzen in de loop van de maanden gewijzigd. Je kan gerust met ons contact opnemen via info@zelfbouwmarkt.be hiervoor, de verantwoordelijke van de winkel zal je vervolgens persoonlijk contacteren.

Maak er nog een prettige dag van,
Team Zelfbouwmarkt

als je geluk hebt dat hetgeen je koopt…

als je geluk hebt dat hetgeen je koopt ook degelijk functioneert is er geen probleem. Maar owee als je iets terug brengt na 1maand waar je trouwens 2jaar garantie op hebt, dan beginnen pas de problemen. Elke uitleg van zelfbouwmarkt is goed genoeg om je wandelen te sturen en het resultaat is dat het geld wat je daar uitgeeft aan iets dat niet functioneert verloren geld is, garantie of niet, je krijgt er geen service en hun garantie van 2jaar???Dat slaat nergens op! Blijf daar weg en ga naar een zaak waar ze wel correct zijn als je iets koopt en waar ze ook klantvriendelijk zijn. 1ster is er 1 teveel die ik gaf maar dat was de minimumscore die ik kon geven, anders was het een 0

26 juni 2023

Goede en snelle service

Maar toch de deuren gekocht omdat ze hier aan een voordeligere prijs waren.

Wat begonnen is met een bang hartje, draaide uit tot een zeer goede en snelle service!
Alles in goede staat ontvangen en de chauffeur was zo vriendelijk om te helpen.

Binnendeuren staan ondertussen en wij zijn enorm tevreden!

22 april 2023

Fantastische koopjes gedaan op hun stockverkoop

We waren nieuwsgierig naar hun 4-daagse stockverkoop en gingen op 1 mei daarheen. We kochten een douchecabine, een binnendeur en een opblaasbare jaccuzzi. De prijzen waren eerlijk en echte stockverkoop prijzen. Wij zijn fan van deze interieurzaak en we zijn ook goed geholpen daar door de professionele adviseurs!! We komen zeker nog eens terug voor de rest van onze renovaties.

1 mei 2023

Invisible flat binnendeuren gekocht van…

Invisible flat binnendeuren gekocht van het merk Thys. Deuren laten plaatsen door vakman. Na enkele weken zakken de deuren naar beneden door de scharnieren die krom buigen. Contact opgenomen met Zelfbouwmarkt, daar verwijzen ze me door naar de leverancier van de deuren. Uiteindelijk gingen ze nieuwe scharnieren leveren. De geleverde scharnieren waren exact dezelfde als voordien, dus had er geen vertrouwen in. Toch heb ik deze scharnieren terug layen plaatsen door een vakman, dat me wel extra kosten heeft meegebracht, met als resultaat dat deze scharnieren ook na enkele weken krom gingen buigen. Terug contact opgenomen met Zelfbouwmarkt, maar daar konden ze me niet meer verder helpen. Volgens hun zouden de scharnieren sterk genoeg moeten zijn. Ondertussen zie ik dat deze deuren uit hun gamma genomen zijn en vervangen door andere deuren met andere scharnieren. Ik viend de service van Zelfbouwmarkt ondermaats, ze hadden de deuren kunnen terugnemen en me de nieuwe modellen kunnen geven of geld terug geven. Ze praten hun er gewoon altijd uit en de schuld op de leverancier leggen. Ik raad Zelfbouwmarkt aan niemand aan!

Edwin

12 december 2022

Meranti poorten aangekocht als zijnde…

Meranti poorten aangekocht als zijnde massieve meranti, 1 jaar later blijkt dat de poort beplakt is met meranti en komen de stukken los. oplossing gevraagd maar ze verwijzen naar hun leverancier en geven aan dat de poort mss niet behandeld is wat wel degelijk is gebeurd! Ik heb een koop-verkoop met zelfbouwmarkt en heb niets te maken met hun leverancier en wens een oplossing van hun; Tenslotte hebben zij de advertentie op de webshop gepubliceerd en werden de poorten te koop aangeboden als zijnde massief.

6 april 2023

Aluminium poort kopen bij Zelfbouwmarkt

Heb hier een Alu poort Salamanca gekocht, komt volgens hen uit Portugal maar men wil niet zeggen vanwaar, kan evengoed dus chinees zijn, blijkt van absoluut geen goede kwaliteit te zijn. Materiaal is bros.
Bij installatie van Avidsen automatisatie bleek dit redelijk snel. De klinknietmoeren er los uitgetrokken.
Poort is dus beschadigd en eigenlijk niet voor automatisatie geschikt / zij hangen een ander verhaal op natuurlijk / Dit bedrijf heeft een verder voorstel gedaan om een externe aannemer dit te komen laten herstellen, mits betaling....
Sorry, we zoeken nog steeds hulp hiervoor, als we eerlijkheidshalve zeggen dat we het in de Zelfbouwmarkt / Ex-Geel kot , gekocht hebben, wil niemand ons nog helpen. Ook dat zegt veel natuurlijk.
Wij zullen in de toekomst vermijden van hier nog iets aan te kopen. Intussen heb ik dit zelf kunnen oplossen, werkt nu dus wel, maar puur en alleen omdat ik dit niet wou opgeven. De verkoopsmensen bij Geel Kot kan ik moeilijk stenen gooien, hebben er onlangs een nieuwe brievenbus gekocht....tja.....
Intussen zijn we Maart 2025, terug problemen (nog weinig anders geweest) met de motorisatie Avidsen, 1 van de pompen, actuators is een stukje afgebroken, wij hebben dus een vervanging nodig, evt nog onder garantie, of niet, whatever. Ik heb hierover Zelfbouwmarkt gebeld en gemailed met foto's in bijlage en hem om hulp gevraagd. Ik weet nu intussen door hun retourantwoord, dat dit van hen helemaal niet moet verwacht worden, ik zal weer eens mijn plan moeten trekken, en zal dit ook doen. Er een proces over inspannen is het sop de kool niet waard noch de energie. Ik kan alleen , jammerlijk genoeg , besluiten dat we bij Zelfbouwmarkt geen euro meer zullen spenderen, gezien deze mensen wel kunnen verkopen maar geen degelijk advies noch service achteraf kunnen bieden.

22 april 2022