Ingenting blir sendt. Svarer ikke på kundeservice. Over en mnd siden jeg bestilte varer. Gir det en uke, så ringer jeg kollegaer til begge eiere og spør dem hvordan jeg får tak i svindlerne.
Lees wat reviewers zeggen
Kjapt levert, og bedre kvalitet enn forventet ifh prisen :) cuffsa tåler en del. Den ene av 3-packen var litt vel trang og ble litt vulgær, og munnen kunne vært større, men totalt sert 10/10 will shop... Toon meer
utrolig kjapp leveranse, altså fikk pakken dagen etter! kjempe god kundeservice attpåtil. en edrift en kan stole på, chat funksjon med ekte mennesker som snakker, og raskt svar.
Bedrijf heeft geantwoord
Svært bra kundeservice! Svarer kjapt og utfyllende på spørsmål. Genuint ønske om at kunden skal bli fornøyd
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Info over Zensuala.no
Geschreven door het bedrijf
Norges beste nettbutikk for premium sexleketøy.
365 Dager Åpent kjøp
Skulle du angre er du trygg hos oss. Vi gir deg hele 365 dagers Åpent Kjøp!
Gratis frakt over 800,-
Alle ordre over 800,- sendes fraktfritt til deg. Velg mellom pakke til hentested eller rett i postkassen. Ellers betaler man fra 39,- i frakt
Anonym Handel
Alltid anonymt og diskret. Ordren din vil komme til deg i en kjedelig brun pappeske med anonym avsender. Alltid.
Om Zensuala
Zensuala spesialiserer seg på produkter som er garantert trygge for kroppen, og er eneste forhandler i Norge som kun fører Ikke porøse produkter for innvortes bruk. I tillegg håndplukker vi produkter som er av riktig kvalitet i forhold til pris. Vi fører ingen produkter som ikke forsvarer prisen. Noen av våre mest populære kategorier:
Vibrator
Dildo
Penisringer
Fleshlight
Vi fører også et stort utvalg i glidemiddel, massasjeoljer, parvibratorer og andre erotiske artikler
Våre Merkevarer
Zensuala er autorisert forhandler for de fleste av våre merkevarer, og har bl. a We-Vibe, Womanizer, Tenga, Fleshlight, SVAKOM, Arcwave, PDX Elite og Satisfyer i utvalget.
Se våre merkevarer
Se våre pakketilbud
Contactgegevens
Postboks 13, 2846, BØVERBRU, Noorwegen
- kundeservice@zensuala.no
- zensuala.no
Svindel
Elendig kundeservice
Bestilte noe 14 oktober. Prøvd å ringt å sendt Mail flere ganger men får ingen svar. Elendig kundeservice å fortsatt ingen varer!
Styr unna
Lang leveringstid, over 2 uker (varen var på lager)
Ingen respons av kundeservice på hverken mail, chat eller tlf.
Alt i alt en dårlig kundeopplevelse
Ingen sending og ingen svar!
La inn ordre 6.oktober og har kun fått ordrebekreftelse, ingen sendingsbekreftelse. Idag er det 24.oktober, får aldri svar på kundeservice. Meget skuffet!
5/5 stjerner på alle måter
5/5 stjerner på alle måter, raskt, enkelt og veldig hyggelig kundeservice
Kjapt levert og helt ok kvalitet
Kjapt levert, og bedre kvalitet enn forventet ifh prisen :) cuffsa tåler en del. Den ene av 3-packen var litt vel trang og ble litt vulgær, og munnen kunne vært større, men totalt sert 10/10 will shop again.
Hullet er for lite
Rask og grei måte og handle på å dama…
Rask og grei måte og handle på å dama var fornøyd med produktet og gledet seg til å teste ut det nye leketøyet hun fikk

Antwoord van Zensuala.no
Jeg er kjempefornøyd med…
Jeg er kjempefornøyd med produktet/produktene jeg handlet /handler hos dere :-) :-).. Jeg vil også nevne dere for andre!!!

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.