Super service - kan kun give mine varmeste anbefalinger til Jette. Købte en kæde som jeg skulle bruge til et smykke jeg har fået lavet, men da kæden kom var endestykkerne desværre for store til a... Toon meer

Havde forgæves ledt efter netop denne kjole i et helt år, og pludselig finder jeg den hos Ziga - her både i min str og til en trediedel af prisen. Super fantastisk - mange tak, samt for hurtig leverin... Toon meer

Var inde og "rode" på hjemmesiden, og fandt de støvler, jeg altid har drømt om, men som jeg kun troede fandtes i mit eget hoved. Kort sagt PEKFEKTE. Men ofte oplever man jo desværre, når man køber... Toon meer

Super god pris og hurtig levering Jeg bestilte to gaver i hver sin farve, og bad om indpakning, som var gratis. De ankom i to forskellige farve indpakning som matchede indholdet, hvilket bare var su... Toon meer

1. Damesmodewinkel
  2. Handwerk
  3. Sieradenontwerper

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Kunsthåndværk. Gaveartikler og fristende finurligheder.

• Adelgade 51, 8400, Ebeltoft, Denemarken

• ziga.dk

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Fine ting

Fine ting, super service og hurtig levering

3 december 2021

Tak for de 5 stjerner:-)

Fede sko

Fede sko, Hurtig og problemfri levering. Alt er godt!

3 december 2021

Antwoord van Ziga

Tak for din fine anmeldelse!

Er fuldt tilfreds

Er fuldt tilfreds. Købte et læder halsbånd, som passer perfekt til mit vedhæng plus et andet halssmykke, som også er fint. Begge dele blev leveret hurtigt.

2 december 2021

Antwoord van Ziga

Tak for det, vi er glade for tilfredse kunder:-)

Super service og hurtig betjening.

Super service og hurtig betjening.
Jeg modtog en ekstra lille overraskelse sammen med pakken.
Kan kun anbefales 😊

7 november 2021

Antwoord van Ziga

Tak for din fine anmeldelse:-)
Det betyder meget for os!
Mvh Jette, Ziga

OMG. Levering

OMG. Levering af 2 kæder. Hver meget fint emballeret.
Bli'r det bedre dur det ikke!!
Yderst tilfreds.

1 november 2021

Tusind tak!! :-)

Varen lå nærmest smidt i papkassen …

Varen lå nærmest smidt i papkassen sammen med forskellige typer gammelt papir. Havde bedt om gave-indpakning, - det var bestemt ikke udført.
Selve leveringen og tidsfrister forløb uden problemer.

3 oktober 2021

Hej Lasse
Jeg beklager, vi havde overset gaveindpakningen! Det gør vi ellers meget ud af, så det var ærgerligt, at vi havde overset det.
Vi genbruger rent papir og papkasser til vores webshop for at undgå ressourcespild og skåne miljøet.
Jeg er glad for, at du i øvrigt var tilfreds med handelen. Mvh Jette Bøcher, Ziga

Prisen på hjemmesiden stemte ikke…

Prisen på hjemmesiden stemte ikke overens med prisen jeg mødte i butikken i Ebeltoft. Den var lige steget fik jeg at vide i butikken. Jeg fremviste den pris der var opgivet på hjemmesiden, og skulle betale den pris øreringene lige var steget til.

27 september 2021

Hej Trine
Ej hvor ærgerligt! Jeg har netop sat prisen på øreringene 10 kr op, fordi de længe har været alt for billige i forhold til markedspriserne, og jeg har endnu ikke fået ændret prisen på webshoppen. Vores kunders oplevelse betyder utrolig meget for os, og vi burde have handlet anderledes. Det beklager jeg!!
Mvh Jette Bøcher, Ziga