Mega god service!
Alt lavet til UG, kommer helt sikkert tilbage og kan klart anbefale Thomas som skærsliber.
Slibning af knive m.m til private såvel som professionelle, for eksempel restauranter og køkkener, hvor skarpe knive er en forudsætning for godt arbejde. ZinkZharp lægger vægt på kvalitet, stabilitet og god dialog med de kunder, jeg samarbejder med.
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Mega god service!
Trods at jeg er fra djævleøen, så frekventerer jeg Skive-området en del gange om året, og da jeg skulle op og lave Skive Festival, var det en oplagt mulighed for at få mine knive slebet. Jeg har igennem mange år brugt H.W.Larsen i kødbyen, men der er gået lidt rigelig "kvantitet" i deres sliberi. Thomas tager sig tiden til at slibe ordentligt i hånden og meget grundigt. Alle mine knive, inkl. Min lille Japanske står helt skarpe. Jeg kan absolut anbefale Thomas og ZinkZharp!
Super sød og mine knive har aldrig været så skarpe. De skære igennem alt som var det blødt smør. Jeg er super glad for mine knive.
Jeg har brugt Zinkzharp adskillige gange. Jeg har afleveret alt muligt sjovt lige fra mine personlige knive til trækkniven fra værkstedet. Fælles for dem alle er, at de er kommet tilbage superskarpe. Derudover er den personlige rådgivning uovertruffen. Thomas har fuldstændig styr på, hvad han snakker om, når det kommer til knive og stål, og jeg har brugt ham flere gange mht. rådgivning.
Jeg kørte gerne 30 km for at få mine knive slebet hos ZinkZharp i Skive – og det var hele turen værd.
Jeg blev mødt med en venlig og imødekommende service, hyggelig samtale og professionel vejledning om vedligeholdelse af knivene. Slibearbejdet er udført i topklasse, og knivene er nu imponerende skarpe.
Det er tydeligt, at der bliver lagt både faglig stolthed og omhu i arbejdet. Jeg kan varmt anbefale ZinkZharp til alle, der ønsker skarpe knive og en god kundeoplevelse. Jeg kommer helt sikkert igen!
Jeg havde en håndfuld køkken knive, som trængte gevaldigt til en slibning. Jeg kontaktede zinkzharp og fik dem slebet.. de er blevet så skarpe, at jeg næsten er bange for dem nu! Jeg anbefaler zinkzharp!👍
Suverænt godt arbejde , kommer helt sikkert igen ..
God service, gode priser, en fantastisk skærsliber
Super service og knive der nu bare kan skære til perfektion 👍
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.