Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg returnerede snorkeskinnen for at blive refunderet og har aldrig hørt tilbage på mine henvendelser siden. Ud over tid og besvær har det fejlkøb så også kostet mig returporto.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har bestilt og betalt en pakke med 3 skinner den 26 august 2024. Fikk epost med ordrenummer, men ingen pakke. Har ringt dem flere ganger men de tar ikke telefon, Har sendt flere epost via de... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Holder ikke deres løfter, som de reklamere med

Havde returnere en vare som man kunne prøve i 60 dage og hvis man ikke var tilfreds får man pengene tilbage... tja det gør man så bare ikke. Modtog aldrig pengene og kan kun råde andre til at handle andre steder.

21 maart 2023

Antwoord van Znore

Hej Lancer, tak for din anmeldelse. Vi kan ikke finde dig i systemet. Send gerne en mail til support@znore.dk med din ordrebekræftelse. Så får du selvfølgelig dine penge tilbage som vi lover :)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Meget svær at komme i kontakt med!

Har bestilt en vare, jeg har ingen ordrebekræftelse fået. Pengene er trukket på kontoen, men varen er ikke afsendt selvom de lover 1-2 dages levering på deres hjemmeside. Der er ingen svar på tilsendte mails.

Virkelig dårlig service 👎🏻👎🏻

Og nej min ordrebekræftelse er ikke i Spam.

Nu har jeg så 11 dage efter bestilling modtaget min pakke, selvom der står 1-2 dages levering på hjemmesiden......og varen var på bestillingstidspunktet ikke udsolgt ifølge hjemmesiden.

I mellemtiden har jeg haft mailkorrespokdance med firmaet.
*ordren er annulleret
*beløbet er refunderet og modtaget på min konto
Men alligevel har jeg nu modtaget min bestilling???

Så nu afventer jeg en returlabel fra firmaet.

Det virker ikke som om der er styr på noget som helst i det firma 👎🏻👎🏻

4 mei 2023

Antwoord van Znore

Hej Tina - det kan tænkes din ordrebekræftelse måske havnede i dit spam-filter. Du har fået det fulde beløb retur som vi også har drøftet på mail. Vi håber naturligvis at du derfor vil opdatere din anmeldese.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har sendt retur men ikke modtaget…

Har sendt retur men ikke modtaget pengene retur som lovet. Ejer besvarer ikke telefon eller mails.
Har kontaktet en journalist, for synes ikke flere skal snydes. Det er tydeligvis ikke første gang firmaet snyder med hensyn til penge retur.

15 maart 2023

Antwoord van Znore

Hej Ida, tak for din anmeldelse. Vi kan ikke finde dig i systemet. Send gerne en mail til support@znore.dk med din ordrebekræftelse. Så får du selvfølgelig dine penge tilbage som vi lover :)

Reelt firma

Har redigeret min første anmeldelse da jeg har modtaget mine penge retur, så folk kan se det faktisk er et ærligt firma. Der gik godt nok lidt tid, men hovedsagen er at firmaet holder hvad de lover. Snorkeskinnen kunne desværre ikke hjælpe mit søvnapnø men var et forsøg værd. Men kender et par stykker der har fået “kureret” deres snorken med skinnen.

14 februari 2023

Pengene kommer ikke retur

Pakken blev leveret hurtigt, men desværre havde produktet ikke den ønskede effekt. Derfor har jeg den returneret produktet (3 stk. bideskinner), men jeg har intet hørt fra dem og heller ikke fået mine penge retur.

21 juni 2022
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Solid dobbelt-bideskinne

Af en eller anden grund begyndte jeg at skære tænder for et par år siden, og det var så alvorligt, at der blev slebet en millimeter af mine hjørnetænder, før jeg opdagede, at der var noget galt. Jeg prøvede med en dyr bideskinne af den slags, tandlæger laver specielt til en, og den gnavede jeg i stykker på 1-1½ måned. På samme måde med de billigere bideskinner man selv skal forme, ved at dyppe dem i kogende vand. Nu har jeg prøvet en dobbelt snoreskinner, som faktist er rigtig solid. Jeg har brugt den i en måned, og jeg gætter på, den vil kunne holde 4-5 måneder. Jeg tror, den er så solid, fordi den "fjedrer," når man bider sammen om den, hvilket tager det værste pres. Jeg skulle dog klippe nogle kanter af bideskinnen, før den passede ordentlig i munden. Alt i alt er den værd at prøve, hvis man skærer kraftigt tænder.

8 juni 2021
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Der skete en fejl under bestillingen

Der skete en fejl under bestillingen. Skylden er min og ikke Znore's. De var så venlige at refundere mit køb og alt blev bragt i orden.

God behandling og hurtigt svar 👍🏼

Vh Sebastian

28 mei 2021

Ikke værd at købe

Nu jeg jeg både købe snorkebånd, og 4 bideskinner.
Båndet falder hurtigt af, så det er intet værd. Bideskinnerne falder også ud af munden, og min bedre halvdel siger at jeg snorker selvom jeg har den i munden (dog knap så højt)

Alt i alt... er det ikke noget at bruge penge på.

4 april 2021

Hej Pia,

Tak for din anmeldelse. Ærgerligt at du ikke har fået produkterne til at fungere ordenligt. Husk at vi tilbyder alle kunder deres penge tilbage hvis de ikke er tilfredse.

Svindel og humbug

Det er nu snart en måned siden, at jeg bestilte snorkeskinnen hos Znore, og jeg har stadig ikke modtaget noget, til trods for at pengene er trukket, og at jeg har prøvet at henvende mig til dem flere gange. Intet svar og ingen skinne.

Hold jer væk fra dette svindelforetagende og spar jeres penge.

21 februari 2021

Antwoord van Znore

Hej Lars, beklager forløbet. Vi kan se du har modtaget pakken og håber alt er i orden. Ellers bare skriv til os på support@znore.dk

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har forsøgt at kontakte firmaet via…

Jeg har forsøgt at kontakte firmaet via mail, da jeg gerne vil høre hvordan jeg kan få mine penge tilbage, da jeg ingen effekt har oplevet med produktet. De skriver endvidere, at de bestræber sig på at svare indenfor 48 timer... Her 2 mails, og 2 uger senere er der stadig ingen svar... Kan ikke anbefale produktet på nogen måder, og da slet ikke deres kundeservice, eller mangel på samme🤬

1 juli 2020

Antwoord van Znore

Hej Danny - beklager det sene svar. Vi har først lige nu fået adgang til at kunne besvare henvendelser. Du er velkommen til at sende produktet retur og få dine penge tilbage selvom perioden på de 60 dage er ovre.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

ingen Levering

Ville rigtig gerne anmelde produktet, men det kræver, at jeg har prøvet det først. Det har været “på vej i 2 uger nu, uden håb om at modtage det foreløbigt.
Elendigt

22 juli 2019
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ikke specielt godt produkt

Nja. Køb forløb okay, men produktet er ikke særlig brugbart. Det er som om, der ikke rigtig er materiale nok at bide over, til at kæben holdes på plads. Købte et par meget billigere Adidas dobbelt tandbeskyttere i stedet, der er LANGT bedre og tillader bedre vejrtrækning.

13 december 2018

Znore anbefaling

Har nu brugt Znore i 12 mdr., fremragende produkt (siger min kone ;-). Lidt tilvænding så mærker du ikke Znore. Købte første gang 3 stk. og har faktisk foræret en til min værelseskammerat på skiferien, så jeg også var frisk på pisten. Når så Nixons.dk samtidig yder god service kan jeg varmt anbefale Znore fra Nixons.dk

24 mei 2016
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.