Levering zoals beloofd, vooraf per mail handleiding, helemaal prima.min puntje is de levering door DHL. In het verleden al diverse malen problemen gehad met deze club, verkeerd leveren of de tijden... Toon meer
4 sterren ipv 5 om een paar verschillende redenen Goed - levertijd en levering - retourproces, snel en makkelijk - geld is snel teruggestort Wat kan beter - product an sich was ik niet blij... Toon meer
Goede service ze denken met je mee en als er iets is lossen ze het op
Prima bedrijf koop er zeker meer

Antwoord van Zoomble EU
Product niet conform verwachtingen maar goede retour service.

4 sterren ipv 5 om een paar verschillende redenen
Goed
- levertijd en levering
- retourproces, snel en makkelijk
- geld is snel teruggestort
Wat kan beter
- product an sich was ik niet blij mee, onscherp en leek al een keer retour te zijn gestuurd
- chatbot kon mij niet goed vertellen wat de verschillen waren van 2 soortgelijke producten

Antwoord van Zoomble EU
Goed product voor een relatief lage prijs.

Antwoord van Zoomble EU
Blij met de monoculair! Ligt goed in hand en makkelijk scherp te stellen. Goeie prijs en snelle levering

Antwoord van Zoomble EU
Snelle levering & zeer correcte afhandeling van omruiling!
Er was een kleine productiefout aan de verrekijker, waardoor we dadelijk het probleem gemeld hebben. Dezelfde dag mail terug ontvangen over retourproces.
We mochten het artikel direct terug sturen, en vanaf we het retourbewijs gemaild hadden hebben ze ons al een nieuw artikel opgestuurd (ze hebben dus niet gewacht tot het retour artikel bij hen was!). De nieuwe verrekijker kwam dan ook daags later wederom aan. Perfecte afhandeling van een omruiling door productiefout!

Antwoord van Zoomble EU
het was een prachtige tas en de kijker was wel heel mooi BERTUS.

Antwoord van Zoomble EU
Snelle levering, product is precies zoals beschreven. Met een beetje oefenen kun je goede foto's nemen, video's worden niet zo mooi als je sterk inzoomt, dan heb je waarschijnlijk een statief nodig om het stil te houden.
Verder heel blij mee.

Antwoord van Zoomble EU
Goods For Life levert met DHL. DHL haalt regelmatig stuntjes uit met mij. Ik heb al zes incidenten met DHL. Ik heb een zending geweigerd en deze is retour gestuurd naar Goods For Life, maar dit bedrijfje probeert zich voor te doen als enorm bedrijf met een 'Fullfillment afdeling' terwijl het een bedrijfje is op een thuisadres in Purmerend. Tot nu toe heb ik mijn geld niet terug ontvangen, ondanks meerdere verzoeken. Ze hebben wel 'alle begrip', maar terug betalen, ho maar.

Antwoord van Zoomble EU
Uitstekende producten voor een redelijke prijs. En ontzettend snel geleverd. Heb twee scopes en statieven gekocht om samen met mijn zoon van 11 vogels te spotten. Producten zijn echt solide gemaakt en heel eenvoudig in gebruik, ook voor mijn zoon. Ben oprecht onder de indruk van de kwaliteit die je krijgt voor deze prijs.

Antwoord van Zoomble EU
Deze kleine verrekijker is echt een uitkomst voor mijn reizen. Hij is licht, makkelijk mee te nemen en het beeld is super helder. Heel tevreden!

Antwoord van Zoomble EU
De gekochte verrekijker voldeed niet aan mijn verwachtingen.
Evengoed 5 sterren vanwege de geleverde service. Levering en afhandeling van retour waren top!

Antwoord van Zoomble EU
Retour uitstekend geregeld binnen 3 dagen, product was prima prijs/kwaliteit, maar voldeed niet aan mijn eisen, kon ook niet voor die prijs. Zelfs geen retourkosten

Mooi product. Goed wat prijs kwaliteit verhouding betreft. Snel geleverd

Antwoord van Zoomble EU
Microscoop was niet meer leverbaar en netjes het geld weer op rekening teruggeboekt.

Goede verrekijker , snelle levering. Service ook prima. Duidelijke Handleiding

een goede prijs/kwaliteit verhouding voor de 12x42 kijker