Imponerende de ikke er gået konkurs endnu. Meget kedeligt sted til prisen og næsten ingen mennesker - Wonder why. ;-)
Lees wat reviewers zeggen
Umulige at komme igennem til pr tlf og svarer heller ikke på emails Vi havde nogle spørgsmål inden vores planlagte tur til Zoopark, men pga den manglende kundeservice har vi nu ændret vores des... Toon meer
Vi havde Virkelig en skøn tur... dyrene var søde og opsøgende for lidt nus og godter som vi havde købt ved indgangen...( dyrefodder) dyrene havde fået større områder at være på end da vi var der for 1... Toon meer
Dejligt at se dyrene har god plads. Jeg var positiv overrasket over parken. En meget hyggelig zoo park som helt klart er turen værd. Meget flink personale også.
Vi var i dag i ZOOPARK for første gang…
Vi var i dag i ZOOPARK for første gang i mange år. Vi havde vores søn på 2 år med og sikke en skøn formiddag vi havde! Det kan godt være der ikke er så mange dyr, men til gengæld kan man komme tæt på de fleste og fodre dem, hvilket var er stort hit for både os og vores søn. Det var en skøn legeplads, som er sjov for både store og små. Personalet vi mødte både i indgangen og parken, var så søde og imødekommende. Der var masser af pladser til at sidde og spise, så næste gang medbringer vi helt sikkert en madpakke - for vi endte faktisk med at bytte vores billet til et årskort. Tusinde tak for en dejlig dag til ZOOPARK ❤️
Gaaaaaab kedeligt det var klart bedre…
Gaaaaaab kedeligt det var klart bedre for 5 - 6 år siden , der var der trods alt sjæl og en rød tråd i parken 😴
Stille og roligt sted
Stille og roligt sted at besøge, hvis man ikke lige har en forventning om at møde cirkusdyr, der slår kolbøtter og hopper på trampolin.
Fint sted. Lige til at smutte forbi, inden den lange køretur hjem. Min søn var glad og havde hygget sig.
Øv øv øv..
Øv øv øv... At bruge penge og tid på et sted der står for alt andet end dyrevelfærd og naturbevarelse. Som nedgraver døde dyr for ikke at skulle betale sig fra at de bliver afhentet. Desværre fik jeg først kendskab til dette efter at jeg og familien brugte penge på at komme ind, for at se en halvtimes losseplads, og lidt bondegårdsdyr. Som jeg plejer at se under lagt bedre forhold. Tænk at jeg har bakket op om dette sted :(
Desværre kan man ikke give 0 stjerner…
Desværre kan man ikke give 0 stjerner eller minus. Personalet ville ikke hjælpe eller komme og se da en ged sad fast med sit horn i hegnet. Vi bad tale med ejeren, personalet kom tilbage og sagde han ikke havde tid nu. Vi måtte selv hjælpe den fri. Dertil betalte vi mange penge for at se lidt dyr vi kan se på en besøgsgaard så meget billigere. Stedet er rodet og ligner en losseplads og børnene gad ikke engang bruge mere end fem minutter på legepladsen. Øv for et sted. Kommer aldrig der igen
Spild af alt for mange penge :(
Virkelig skuffende. Vi var rundt på en halv time, og betalte godt nok mange penge for at se lidt besøgsgårdsdyr. Ikke særligt venligt personale, og bare en ikke særlig god oplevelse for mig og børnene. Men så har man jo prøvet det, og spilder ikke tid og penge der igen :(
i får kun 5 stjerner,fordi man ikke kan…
i får kun 5 stjerner,fordi man ikke kan gi flere,ellers ville jeg gerne gi 10,jeg vil blæse på de uheldige sager der tidligere har været,for det er tydeligt at se at dyrene har det godt og personalet er engageret og ved utroligt meget om dyrene og i brænder virkeligt for det.har lige været her for 2. gang,blev lige til lukketid.havde ikke lyst til at ta hjem,ville bare slå telt op mellem slambert og elvis.jeg kommer igen snart
Kedeligt får en ny …
Kedeligt får en ny betydning😴😴😴Virkeligt øv for vores børn, som syntes at en tur i Bilka bagefter var sjovere
Super dejligt at se dyrene så tæt på og i så naturrige omgivelser💖
Super dejligt at se dyrene så tæt på og i så naturrige omgivelser, meget søde, imødekommende og engageret medarbejdere💖
Så vanvittig kedeligt
Har været der for nogen år siden som var rigtigt positivt , men hold da op hvor er det blevet sjæleløst og ligegyldigt.
Det ærgerligt det er blevet så falde færdigt og dyrene ser samtidig ikke ud til at have det godt 😔
Ikke pengene værd!
Vi var der idag... Jeg havde sådan glædet mig men blev virkelig skuffet over så ringe et sted.
Parkeringspladsen lignede nåede der lå op af en losseplads. Ingen dyr rigtigt at se og ingen rød tråd igennem parken. Vi var der i ca. 20 min så tog vi hjem. Vi så ca. 5 forskellige dyr. Bla. Geder og får som man finder på den alm bondegård. Æv en kedelig oplevelse. Stakkels dyr.
Håber de lukker parken eller formår at udnytte det skønne natursted noget bedre. Ikke pengene værd hvis i spørg os. :-/
dårlig oplevelse
virkelig skuffende oplevelse i zoopark. havde glædet mig til en god dag med min nevø men der var stort set ingen dyr at se på og turen varede ikke engang en time. ingen smil fra pigen i forretningen og måtte videre til mc.donalds før at min nevø var glad. havde givet 0 stjerner hvis det var muligt.
zoopark navnet lyder bedre end det er
man bliver hurtigt skuffet hvis man tror der er mange dyr det er der ikke og efter 30-45 min har man været det hele igennem incl lege pladsen til børn
ved de fleste af de dyr der er mangler der skilte der fortæller lidt om dyrene
dette sted
Total useriøs kundeservice
Umulige at komme igennem til pr tlf og svarer heller ikke på emails
Vi havde nogle spørgsmål inden vores planlagte tur til Zoopark, men pga den manglende kundeservice har vi nu ændret vores destination til et andet sted.
Hvis der findes tlf nr og email så vær så venlig at besvar kunders henvendelser ellers så fjern fra hjemmesiden.
Lees meer over geverifieerde reviews.