2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Precies wat de meeste schrijven!

Precies wat de meeste schrijven!
Mij hebben ze ook belazerd 18euro voor een meisjes panty met hartjes, ze sturen dat DHL gisteren zou bezorgen, niks is bezorgd talloze emails gestuurd en echt géén 1 reactie! Heb via insta een bedrijf met het zelfde naam een bericht gestuurd met screenshots van de bestelling & de mails gestuurd en ze zei dat ik niet de eerste was en wenst ze me succes! ONGELOOFLIJK.

16 december 2025

Zeer slecht retourbeleid

Hele leuke jurkjes, een mooie outfit voor mijn dochtertje gevonden. Maar toen begon de ellende rondom retourbeleid. Had ik de reviews maar gelezen.. Ik wacht nog steeds op een oplossing en krijg geen reacties op mails of contactformulier.

14 oktober 2025

Jurk retour gestuurd conform het retourbeleid

Jurk retour gestuurd conform het retourbeleid. DHL geeft aan dat het pakket is bezorgd. Vervolgens blijft het stil, hoor er niets meer van. Vervolgens dien ik een klacht in, waarop ik een mail krijg zonder naam en telefoonnummer van Zoya kinderen. Ze geven aan dat het pakket waarschijnlijk is aangekomen in een extern magazijn die het door moet sturen naar het HK. Zodra zij het pakket hebben ontvangen op het HK, wordt ik direct per email op de hoogte gebracht. Te absurd voor woorden, zo'n slecht retourbeleid heb ik nog nooit meegemaakt. Mijn advies: koop niets bij Zoya kinderen zolang hun retourbeleid niet is aangepast.

14 januari 2025

Grootste oplichters!!!!!!

Grootste oplichters!!!!!!! 2 jurken geretourneerd, hele onbeschofte mail terug gekregen. Dat ik het niet kon retourneren, uiteindelijk na paar mails met uitleg, zijn ze akkoord gegaan, dat ze mijn geld zouden terug geven. Sinds 23 september zijn ze van de aardbodem verdwenen, K heb mijn geld nooit terug gekregen. En ik ga hier achteraan. Klacht indienen.

23 september 2024

Slecht retourbeleid

Leuke jurkjes dat wel, maar ontzettend slecht retour beleid. Onbeschoft hoe ze reageren op mails, totaal niet klantvriendelijk. Raad niemand aan hier iets te kopen!

20 juni 2024

We hebben eerder kerstkleding gekocht…

We hebben eerder kerstkleding gekocht voor onze dochter van 6 jaar en nu communiejurkje. Op tijd geleverd na 10 dagen. Ziet er heel mooi en fijn uit. Staat onze dochter mooi. Ik herken me niet in die hele negatieve reviews.... Ik denk dat de meeste dan de retourvoorwaarden niet goed gelezen hebben. Natuurlijk is het zuur als product tegenvalt en je moet retourneren dat de kosten stuk hoger zijn ivm retour China. Maar goed dat is denk ik part of the deal. Als het wel mooi is en goed past zoals bij onze dochter zijn we blij met lage aanschafkosten. Je moet beetje geluk hebben maar ook goed zelf inlezen en precies de goede maat doorgeven. Wij zijn in ieder geval heel blij met de aankoop en onze dochter helemaal.

Ronald en Henni, Eindhoven

28 mei 2024

Bestelling geplaats voor een bruiloft.

Bestelling geplaats voor een bruiloft.
3x 2 dezelfde jurkjes voor de bruidskinderen. kwamen netjes binnen en zag er goed uit. 2 jurken hebben we gehouden en de andere 4 dus teruggestuurd..
eerst kreeg ik helemaal geen bericht en ben ik er dus achteraan gegaan.. daarna kreeg ik de helft van de geretourneerde jurkjes terug.. na veel mailen, en contact via facebook te zoeken krijg ik mail terug dat er maar 2 jurkjes in het pakket zetten wat absoluut niet waar is.. 100 euro dus weggegooid.. oplichters!!

5 juni 2023

Ik had een bestelling geplaatst van 3…

Ik had een bestelling geplaatst van 3 jurkjes en betaald voor verzending en retour. Ik kreeg geen ordernummer of bevestiging van de bestelling. Nadat ik contact zocht, kreeg ik een bericht dat er geen bestelling was op mijn naam. Toen ik een kopie van mijn afschrift stuurde en bleef aangegeven dat ik geen ordernummer had gekregen maar wel had betaald, kreeg ik eindelijk een berichtje dat er een bestelling was gevonden. Het pakketje bleef uit en weer nam ik contact op. Of ik mijn ordernummer door wilde geven. Nogmaals aangegeven dat ik die nooit had gehad. Uiteindelijk na 2 weken (en veel contact waar niet op wordt gereageerd) 3 jurkjes ontvangen. 2 wilde ik retourneren. Ondanks dat ik er al voor had betaald, geen sticker voor retourneren of andere gegens hoe ik moest retourneren. Meerdere malen contact gezocht, geen reactie gekregen. Op eigen kosten maar geretourneerd (binnen 2 weken) en weer geen reactie. Op mijn vraag of zij het pakketje ontvangen hadden, geen reactie. Ik vroeg om mijn geld, geen reactie. Ik had een printscreen gemaakt (dat het pakket wel degelijk was ontvangen door hun) en deze naar hun verzonden. Wederom geen reactie. Toen ik zei dat ik mijn rechtsbijstand erop zou zetten, kreeg ik een bericht dat het pakket ontvangen was. Uiteindelijk een heel boze mail gestuurd dat ik vond dat het een vorm van oplichting was en de vraag hoe zij met zichzelf konden leven om mensen niet het geld terug te geven waar zij gewoon recht op hebben. Ik heb 4 weken (of langer) moeten wachten op mijn geld. Wat ik gelukkig wel heb terug gekregen. Want ik las ook dat mensen konden fluiten naar hun geld. Kortom, totaal geen goede communicatie. Ik zeg oplichting en bestel zeker niet bij Zoya kinderen.

3 december 2022

Dubbel bedrag afgeschreven maar geen reactie

Helaas jurkjes besteld en bij de bestelling is er 2x een bedrag van € 154,- afgeschreven. Na retouren maar 1x het bedrag terug gestort gekregen. Ze reageren bijna niet op de mail en als ze al reageren heel kortaf dat ze het geld niet 2x hebben ontvangen (wat volgens mijn bank absoluut wel het geval is). Ik heb meermaals gevraagd of we hierover kunnen bellen. Maar ook hier reageren ze niet op. Kortom, opgelicht voor € 154,-...

19 september 2022

Ik kocht 3 jurkjes voor me dochter voor…

Ik kocht 3 jurkjes voor me dochter voor een bruiloft om te passen zodat er weer 2 retour konden. Nu hebben ze de dag van de aankoop een bedrag afgeschreven van 81,50 en 2 dagen later weer hetzelfde bedrag! In totaal dus 160,- voor 3 jurkjes waarvan ik er nog 2 retour wil sturen..
Ik heb meerdere mailtjes gestuurd contact via Facebook en Instagram gezocht, maar niks meer gehoord. 160,- lichter! Asociaal!

16 mei 2022
Toon reviews in alle talen. (13 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken