Zperfume Reviews 196

TrustScore 4 uit 5

4,2

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Köpte 2 parfymer - En bättre och en sämre. Imaginative Voyage - LV Klon var den sämre hade väldigt mycket alkohol i öppningen. Skulle vara LV klon, den blir aningens bättre senare men inte alls trevl... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Riktigt imponerad! Underbara dofter, bra hållbarhet och trevligt bemötande. Rekommenderas varmt , Allt är toppen, men jag saknar lite erbjudanden. Många andra parfymföretag har kampanjer som "köp två... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tycker att Zperfume har en underbar service och tillverkar otroligt goda parfymer! Jag som person är ganska petig i dofter och tycker att dom gör dom bästa kopior på original parfymer. Mycket billigt... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Parfumerie
  2. Cosmetica en parfums leverancier
  3. Geuren- en aromaleverancier

Geschreven door het bedrijf

Vårt företag är stolt över att vara en inspirationskälla från kända märkesparfymer. Vi hämtar inspiration från de mest eftertraktade dofterna på marknaden och skapar unika parfymer som fångar deras karaktär och stil. En annan viktig aspekt av vår verksamhet är vår tillverkning som sker i Sverige. Sverige är känt för sin höga standard och kompromisslösa kvalitet inom olika branscher, och vår parfymtillverkning är inget undantag. Genom att tillverka våra parfymer i Sverige kan vi säkerställa att varje flaska är skapad med precision och omsorg. Vi har fullständig kontroll över tillverkningsprocessen och kan garantera att varje produkt som lämnar vår anläggning är av högsta möjliga standard.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord

Våga chansa!

Jag gjorde en chansning som gick hem, är helt nöjd!😘🇸🇪

13 november 2025

Tack snälla Margareta!
Så roligt att din chansning gick hem – och att du är helt nöjd! Det betyder mycket för oss.

Mangler stadig min varer

Mangler stadig min varer
Har fået af vide jeg skal kontakte post nord
Igen hjælp fra jer

31 oktober 2025

Hej Rasmus,
Tak for din anmeldelse. Vi har sendt din ordre fra vores lager den 31. oktober, samme dag som du lagde bestillingen. Vi har forstået, at du endnu ikke har modtaget din pakke, og derfor anbefalede vi dig at kontakte PostNord, så de kan spore præcis, hvor pakken befinder sig.
Desværre har vi ingen kontrol over PostNords håndtering, men selvfølgelig hjælper vi dig videre, så snart du har fået svar fra dem.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Doften är inte i närheten av det…

Doften är inte i närheten av det original den påstås efterlikna.

27 oktober 2025

Antwoord van Zperfume

Tack för att du skriver till oss. Vi förstår att dofter kan kännas olika för alla. Tobacco Vale Dream är en av våra mest populära och hållbara unisexdofter. Många kunder gillar den, men vi vet att smaken kan vara olika.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I bought the vanilla coconut perfume

I bought the vanilla coconut perfume! It smells absolutely amazing! Definitely recommend buying perfumes from Zperfume

20 oktober 2025

Thank you so much, Line!
We’re thrilled to hear you love the Vanilla Coconut perfume it truly is a favourite!
Your recommendation means a lot to us.

Warm regards,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min favoritparfym genom alla tider

Min favoritparfym genom alla tider. Doftar bättre än originalet. Otroligt god!!!! Jag fick parfymen på en dag. Beställde den inför en resa. Tack bästa Z för att ni gör ett superbra jobb. Rekommenderas varmt.

22 oktober 2025

Tusen tack!
Vi blir verkligen rörda av dina ord. Att höra att vår parfym blivit din favorit genom alla tider — och till och med bättre än originalet — betyder enormt mycket för oss.
Så roligt att leveransen kom snabbt och hann fram inför din resa!

Tack för att du uppskattar vårt arbete och rekommenderar oss så varmt. Du är alltid välkommen tillbaka!

Black opium parfym

Det luktade nästan som black opium.
Min väninna blev jätte glad och hon tyckte det luktade gott.

7 oktober 2025

Tack så mycket, Carina!
Vad härligt att höra att doften uppskattades och att din väninna blev så glad. Det betyder mycket för oss att ni båda gillade den!

Bra😊

Bra👍 jeg anbefaler

5 oktober 2025

Tusen takk, Jassem!
Så hyggelig å høre at du er fornøyd og at du anbefaler oss — det setter vi stor pris på! 😊

Vennlig hilsen,

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Varene var ikke som forventet dåjlig…

Varene var ikke som forventet dåjlig dufte 😒

1 oktober 2025

Hei Avin,
Tusen takk for at du deler tilbakemeldingen din.
Det er veldig leit å høre at varene ikke var som forventet og at du ikke likte duften. Slik skal det selvfølgelig ikke være.

Vi ønsker gjerne å hjelpe deg videre og finne en god løsning. Ta gjerne kontakt med oss på info@zperfume.se, så ordner vi det for deg.

Vennlig hilsen,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bäst inget krångel bara bra

Bäst inget krångel bara bra, snabb lev gott bemötande 10/10 helt enkelt.

16 september 2025

Stort tack, Anders!
Så härligt att höra att allt gick smidigt och att både leverans och bemötande fick 10/10 av dig. Det uppskattar vi verkligen!

Grymt bra dofter

Snabb leverans, mycket bra service. Väldigt bra parfymer som håller riktigt bra kvalité.

25 augustus 2025

Stort tack, Sandra!
Så roligt att höra att du gillar våra dofter och uppskattar både servicen och den snabba leveransen. Fantastiskt kul att du tycker kvaliteten håller riktigt hög nivå!

Toppenbra!

22 augustus 2025

Tack så mycket, Cecilia!
Fantastiskt kul att höra att allt var toppenbra – det uppskattar vi verkligen!

Mycket prisvärda produkter

Mycket prisvärda produkter, bättre än originalet och dessutom mer prisvärt!!

15 augustus 2025

Stort tack, Gabriel!
Så roligt att höra att du tycker våra produkter är prisvärda och till och med bättre än originalet. Det uppskattar vi verkligen!

High quality product!

Great service, quality products, good price.

14 augustus 2025

Antwoord van Zperfume

Thank you so much, Farhan!
We’re really glad to hear you enjoyed the quality of our products, the service, and the price. Your feedback means a lot to us!

Warm regards,

Älskar

Älskar, jätteprisvärda dupes som håller riktigt bra och som ligger nära och ibland bättre än originalet.

14 augustus 2025

Tusen tack, Daniyal!
Så fantastiskt roligt att höra att du älskar våra prisvärda dupes och att du tycker de håller så bra kvalitet – till och med bättre än originalet ibland. Det betyder verkligen mycket för oss!

Dofter exakt som originalet

Dofter exakt som originalet, håller länge

12 augustus 2025

Tack så mycket, Nassir!
Så roligt att höra att du tycker doften är exakt som originalet och att den håller länge. Det uppskattar vi verkligen!

Bra service

Bra service. Trevlig personal. Mycket hjälpsamma, hjälpte mig att hitta bästa doften. Jag får mycket uppmärksamhet bland kollegor och bekanta när jag har parfymen på mig. Rekommenderar starkt. 10/10

2 augustus 2025

Stort tack, Bashkim!
Det gör oss verkligen glada att höra att du uppskattade servicen och att vår personal kunde hjälpa dig hitta den perfekta doften.
Fantastiskt kul att du får så mycket uppmärksamhet när du bär parfymen – det är precis så det ska vara! 🙌✨
Tack för din starka rekommendation och för ditt förtroende. 10/10 från dig betyder mycket för oss!

Mycket bra service

Mycket bra service, snabb leverans och parfymer som efterliknar originalet och en doft som håller länge. Jag tyckte inte om den ena parfymen jag beställde och fick dagen efter leverans av min nya parfym. Jag kunde enkelt och smidigt returnera parfymen som inte föll mig i smaken. Har testat andra dupes och tycker Zents parfymer doftar bäst.

11 augustus 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det värsta personal i kista gallaroan

Det värsta personal i kista gallaroan . Det var min andra köp . Det var helt annan perfym från den provlukten som jag luktade på . När jag återvände hos de och förklarade att perfymen inte stämmer med lappen då prsonem var helt kal och visade inte ens intresse att lyssna.han bara svarade att det går inte att byta . De tror att deras kunder är lallare. Eller skojare .Verkligen besvikelse och kommer aldrig köpa härifrån igen . De är trevliga tills man har inte betalt , efter betalningen blir man osynlig .
Jätte dålig bemötande och servis .

17 juli 2025

Antwoord van Zperfume

Vi förstår att situationen har väckt frustration, och det är verkligen tråkigt att det blev så här.

Vi vill förtydliga att du själv valde parfymen i butiken – den gavs inte felaktigt av personalen. Efter att du använt produkten berättade du att din fru inte tyckte om doften, och ville då byta. Vår personal förklarade att vi tyvärr inte kan byta en använd parfym, eftersom vi inte kan sälja en öppnad produkt vidare till en annan kund.

Vi beklagar också att händelsen utvecklade sig som den gjorde i butiken och i gallerian. Vi ser allvarligt på attityd och beteende som påverkar både vår personal och andra kunder negativt.

Vi hoppas på förståelse, och att framtida kontakt sker i en god ton. Respektfullt bemötande är viktigt för oss – både från vår sida och från våra kunder.

Zperfume

Antwoord van Zperfume

Stort tack för din fina recension och för att du tagit dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi är jätteglada att höra att du är nöjd med våra parfymer! Dina ord betyder mycket för oss och inspirerar oss att fortsätta leverera produkter av högsta kvalitet.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.