RÖD FLAGGA!!!
Svarar varken på telefonen, mail eller messenger. Gick inte att använda deras presentkort. Har nu försökt nå dem I över 3 år utan framgång. BLUFFFÖRETAG!
Schyssta och trevliga när vi fick byta presentkorten till sportbilsåkning istället.ungarna har nu ännu med adhd. tack för det.
Jättetrevlig kundtjänst där de hjälpte mig och boka. Fick även en förlängning av mitt presentkort.
Stört skön personal när bröderna körde Lamborghini!! Jag är fortfarande favvo brorsan
Jag fick ett presentkort på min födelsedag så jag har försökt och få tag på någon ansvarig under mer än ett års period men man kommer aldrig fram jag har mejlat flera gånger men det hjälpte inte heller de svarar varken på telefon eller mejl det är en bedrägeri firma
Supertrevligt kundbemötande på bokningen i telefon. Har lyckats bokat min julklapp för 1 och halvtimme massage. Ska bli så skönt återkommer med omdöme.
Gillar att man kan få presentkorten så snabbt på e-post när man är ute i sista minuten. Bra och lättsam kundtjänst som svarar bra på alla frågor. Kan starkt rekommendera detta företag. 👍
Förstår inte riktigt dessa negativa omdömen om zuperbox här. Fick presentkort från jobbet i julklapp föra året och har inget negativt om zuperbox. Bra och snabba puckar med deras support. Har precis bokat in ett sommar äventyr.
Köpte presentkort till att köra Lamborghini 20km, då jag såg att man även kunde köra i Danmark, där vi bor. La ut över 900kr på presentkortet. När vi så ska in och boka upplevelsen, finns de danska städerna inte med bland valmöjligheterna. Kontaktar kundtjänsten som svarar att de inte haft några samarbetspartners i Danmark sedan 2014. Jag säger då att de borde ta bort Danmark från hemsidan i så fall, då det först är efter att man köpt som man kan se att DK inte finns med ändå. Det får jag inget svar på och de danska städerna står fortfarande med när man går in för att se vad de har för presentkort. Riktigt dåligt. Slutade med att jag fick sälja presentkortet i andrahand för hälften av vad jag själv betalt, då vi inte har möjlighet att köra 5h för att komma till närmsta svenska stad som man kunde köra i. Riktigt riktigt dåligt och falsk marknadsföring.
HANDLA INTE HÄR!!
Jag beställde en upplevelse för min böstabkomöis 30 års. Jag fick ingenting på mail eller hemskickat som bevis, då jag ville ge detta i present. Jag var alltså tvungen att köpa en ny present.
När jag väl ringer dit så säger som varje gång att det är många som ringer och jag blir bortkopplad. Efter flera dagar så svarar Fredrik ifrån deras kundtjänst. Och säger att jag kan få göra återköp, när jag säger att jag vill ha någon form utav kompensation så blir personen väldigt otrevlig och nonchalant. Och till slut sluta svara.
Detta verkar vara nåt slags bluffbolag
Vi köpte en upplevelsepresent via zuperbox och beställde ett presentkort. Vi fick aldrig presentkortet och när vi efter några veckor försökte få tag på dem var det helt omöjligt. Vi har provat att ringa fler gånger om dagen i några veckor och även mailat, inget svar. Känns som ett bluff-företag, köp inget härifrån!
Lees meer over geverifieerde reviews.