Wacht al ruim een week op onze bestelde jacuzzi. Geen reactie op mail en telefoonnummer niet bereikbaar. Slechte verkoop of vermoeden van iets anders. Op marktplaats adverteren ze ineens niet meer. B... Toon meer
Ook 2 weken geleden een lazy spa besteld. Continu maar aan het lijntje gehouden dat DHL druk was, geen track and tracé ontvangen na meerde malen verzoek. Vandaag zou hij bezorgd worden. Blijkbaar... Toon meer
Tijdens de hittegolf een spa besteld waar we zeker 13 dagen op hebben gewacht. Vandaag is die binnengekomen dus dat is wel een opluchting. Voortaan mogen jullie wat sneller leveren!
Afgelopen week mijn Layz spa ontvangen, het duurde wel iets langer dan aangegeven door de hittegolf. Voorderest is alles top verlopen, prijs ook heel mooi!
Website offline en geld weg
Website offline en geld weg, probeer al maanden contact te krijgen.
Opgelicht....huilende kinderen
Besteld maar nooit iets geleverd. Nooit geen contact meer kunnen krijgen. Site is uit de lucht. Goed opgezette oplichting. Wat wel vreemd is dat alles zo goed herleidbaar is. Lijkt allemaal verweven in elkaar. Naam bij betaling leidt naar een andere webshop en het mailadres verwijst weer naar een bedrijf in A'dam wat in januari is opgericht.
Een regelrechte ramp
Een regelrechte ramp. Betaling gelukt via Creditcard maar niet verstuurd en achteraf van hen te horen gekregen via whatsapp (niet per mail) dat ze gestopt zijn.
Fraude
Bestelling gedaan op 27.06.2024 bij Zwemtopia.
Heb voor mijn bestelling de reviews gelezen, dit waren er niet veel, maar wel goed. Dus vertrouwde het op dat moment ook.
Het viel me meteen op dat ik geen bevestiging mail van mijn bestelling kreeg of ordernummer.
Ook de dagen daarna geen track and trace of mail ontvangen.
Tot op heden nog steeds niks ontvangen.
Geprobeerd te mailen, maar kreeg het mailtje terug dat het niet afgeleverd kan worden.
Toen contact gehad via de app, en een levering belooft.
Ook deze op de afgesproken datum niet ontvangen.
Nu een app ontvangen dat ze zijn gehackt, en de website offline gehaald is.
Heel raar allemaal!
Ook 2 weken geleden een lazy spa…
Ook 2 weken geleden een lazy spa besteld.
Vandaag zou hij bezorgd worden.
Blijkbaar hebben ze iedereen 2 weken laten wachten en nu alles offline gehaald.
OPLICHTERS !!!!
OPLICHTING / FRAUDE !! ZWEMTOPIA.NL
OPLICHTING / FRAUDE !!! Na een opblaasbare jacuzzi te bestellen bij ZWEMTOPIA.NL nooit iets ontvangen en geen DHL track & trace codes, ook nadat mij een levering was beloofd. De website Zwemtopia is na mijn berichten aan hen, na herroeping van mijn overeenkomst en het overwegen van juridische stappen, opeens offline. Vreemd genoeg is hun rekening nr. hetzelfde als NOLA AMSTERDAM en deide website geen mogelijkheid tot bellen of een fysieke winkel. Het email adres van Zwemtopia momirizakelijk - at - outlook.com leidt je weer naar Momiri Amsterdam opgericht in januari 2024. Oplichting, fraude maar nu in ieder geval offline. En dat blijft wat mij betreft zo totdat ik mijn geld terug heb. Juridische stappen worden gezet.
Ik kan niet contact nemen en ik krijgt…
Ik kan niet contact nemen en ik krijgt geen pakket met mijn bestelling.
Wacht al 2 weken op mijn jacuzzi.
Wacht al 2 weken op mijn jacuzzi.
Telefoon en email reageren ze niet op.
Appje gestuurt en kreeg eindelijk bericht.
Vrijdag 19 juli wordt die geleverd
Ik geloof er niets van!!
Ook ik heb vrijdag 12 juli bericht via whatsapp gehad, dat we ons geld zouden terugkrijgen. Ik wacht af!
Niet doen
Poeh ik had al zo'n onderbuik gevoel. Echter de aangeboden jacuzzie paste precies op het beoogde plekje. Prijs was goed. Info@zwemtopia bounched dus die postbak word niet meer gelezen. Jammer dat er toch nog steeds dit soort sites zijn. Niet meer bestellen Geld kwijt dus. Feit dat ze van marktplaats af zijn zegt ook al genoeg.
Update....site is niet meer bereikbaar
Mdhompes...eigenlijk met die info is hij makkelijk te traceren. In Amsterdam.
Geen communicatie, betaald maar niks ontvangen.
Toegankelijke prijzen op de site, maar dan moet je bestelling wel geleverd worden. Geld overgemaakt en wacht nog steeds op bestelling. Geen reacties op emails en geen track & trace codes. Waardeloos!
Ik heb niks ontvangen en ook helemaal…
Ik heb niks ontvangen en ook helemaal niks meer gehoord
Nog steeds niets
30 juni een jacuzzi besteld nog steeds niets. Moeilijk contact te krijgen. Nu via de app contact gehad en ze zeggen dat het vrijdag geleverd word, maar geen track en tracé mail gekregen dus vraag me af of de jacuzzi echt komt. Artikel is uiteraard niet geleverd!
Nergens geen reactie meer op en geld terug uiteraard ook niet. Ook ik ga stappen ondernemen als ze het geld niet terug storten!!
Nog steeds niets geleverd
Ook hier dezelfde ervaring als inmiddels al meermaals beschreven. Al meer dan een week geleden een bad besteld en na de bestelbevestiging niets meer gebeurd.
Geen reactie op mail, wel één keer een reactie via WhatsApp dat ze het bij DHL zouden navragen. Echter heb ik überhaupt geen mail gehad dat ze iets verzonden hebben, dus Ik vermoed niet dat dit probleem bij DHL ligt.
Slechte zaakvoering of misschien zelfs wel oplichters.... Ik wacht het af maar vooralsnog 1 ster
Gezien ik mijn bestelling nog steeds…
Gezien ik mijn bestelling nog steeds niet binnen heb, 1.5 week geleden besteld.
En er zelf achter aan kan, met 2 niet werkende email adressen. Uiteindelijk een appje gestuurd, pakket moet as vrijdag binnen komen.
Pakket nooit gekomen en geld niet terug gekregen. Via de watchapp geven ze geen gehoor meer!
Geen levering tot nu toe
Bericht via Whatsapp ontvangen, volgende week vrijdag via DHL levering. 12-07: bericht dat website offline is gehaald en hun trustpilot account is gehacked. Bieden excuses aan en binnen wettelijke termijn van 30 dagen worden we gerefund. Ik wacht af.
Heb al meerdere malen geprobeerd…
Heb al meerdere malen geprobeerd contact te krijgen maar helaas... we wachten nu al bijna 2 weken op de jacuzzi ben benieuwd of die nog komt....
Nu 2 dgn later een WhatsApp gestuurd en bericht gehad dat de jacuzzi vrijdag komt we wachten af 🤞🤞
Helaas bericht dat het niet geleverd wordt en we binnen 30 dgn ons geld terugkrijgen... ben er bang voor dat dat niet meer gebeurt!
Het is inmiddels 8 juli maar het…
Het is inmiddels 8 juli maar het Artikel nog steeds niet ontvangen en op mijn gestuurde e-mail nog geen reactie ontvangen. Ik zou graag m’n geld retour ontvangen of alsnog t artikel. En nu is de website uit de lucht dus ik zal wel zijn opgelicht.
Tijdens de hittegolf een spa besteld…
Tijdens de hittegolf een spa besteld waar we zeker 13 dagen op hebben gewacht.
Vandaag is die binnengekomen dus dat is wel een opluchting.
Voortaan mogen jullie wat sneller leveren!
Ik weet nog niks over de bestelling en…
Ik weet nog niks over de bestelling en ook nog niks ontvangen