Review over Fietsenwinkel Barendrecht

Deskundig en uitstekende service Fietswinkel Barendrecht,

Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor de uitstekende service die wij hebben ervaren bij jullie winkel. Onlangs hebben wij twee prachtige Flyerfietsen bij jullie aangeschaft, en vanaf het allereerste moment tot aan de aflevering was alles perfect geregeld.

Wat ons in eerste instantie naar jullie winkel heeft getrokken, zijn de informatieve filmpjes op YouTube. Deze video's geven op een heldere en informatieve manier inzicht in nieuwe fietsen en allerlei handige gadgets voor fietsers. Het gaf ons het vertrouwen om eens een kijkje te nemen in jullie winkel, en daar hebben we zeker geen spijt van gehad.

Milad, geweldige adviseur die ons heeft geholpen, verdient een speciale vermelding. Zijn deskundigheid, meedenkend vermogen en focus op het vinden van oplossingen voor de klant maken hem echt onderscheidend. Hij nam de tijd om naar onze wensen te luisteren en heeft ons uitstekend geadviseerd bij het kiezen van de juiste fietsen.

Wat jullie winkel echt tot een topzaak maakt, is de manier waarop de klant centraal staat. De service is van hoog niveau, en jullie streven duidelijk naar tevredenheid bij de klanten. Van het begin tot het eind voelden wij ons goed begeleid en geholpen.

Kortom, wij zijn ontzettend blij met onze aankoop en de ervaring bij Fietswinkel Barendrecht. Jullie hebben een team van professionals die weten hoe ze de klant een geweldige ervaring moeten bieden. Bedankt voor de uitstekende service en de prachtige fietsen!
Wij gaan er veel plezier aan beleven dankzij jullie.

21 november 2023