Kijk uit voor deze oplichters
Wat er mis ging..? Nou eigenlijk alles.. op advies van hun een heel duur Russisch human hair haarwerk aangeschaft, (400,= voor 2 banen) het zou het beste van het beste zijn... wel werd geadviseerd het haar niet met hitte te behandelen of te verven.. (die snapte ik nog wel, omdat misschien de kwaliteit van het haar minder zou worden. Ik draag al 7 jaar echt haar van een ander bedrijf, en kon dat gewoon verven en verhitten, ik gebruik al jaren milde producten speciaal voor extensions (geen parabene, sulfaten of siliconen, puur natuur producten en mild. Na 1 maand was het dure, haarwerk van So Cap Den Ilp gort droog, klitten, knopen, en zo droog dat het prikte op de huid. Ik kreeg te horen dat het mijn schuld was want ik had hun producten moeten gebruiken. Zij hebben het haar in de salon behandeld met hun producten, en kreeg een totaal ander haarwerk mee, ik denk wel 3 tinten lichter als wat ik bij hun achter liet, en het haar was nog droger. Ik heb het haar laten testen, daar kwam uit dat het haar niet 100% echt was en dat het vol chemische bende zat... Geld terug kon ik wel vergeten, en de eigenaresse heeft me de zaak uitgegooid. Ik ben genoodzaakt nu een advocaat in te schakelen. Kijk uit voor deze oplichters... een bedrijf vol wolven in schaapskleding!
Owh ja, veels te laat gekeken hier op trust pilot, had ik het maar eerder gedaan, 99% geeft 1 ster en die ene die 5 sterren geeft, is haar eigen partner, I rest my case... Owh ja, ze verwijderen en blokken je op sociale media als je een klacht neerzet