Ruim 4 maanden geleden extentions gekocht. Bij ontvangst bleken ze kapot te zijn. Een deel van de clipjes lieten direct los en de plukken haar vielen op de grond. Contact opgenomen en product op eigen... Toon meer
Hele slechte kwaliteit matten gekocht. Klacht ingediend via meerdere kanalen, die werd niet opgepakt als in géén reactie. Het haar viel toen ik t uit de verpakking haalde en even wilde doorkammen al... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Hairextensions, hair extensions, hairweave, tape extensions van 100% human hair. Original Socap heeft microring extensions, hair weave, weft.
Den Ilp 8, 1127 PA, Den Ilp, Nederland
- www.originalsocap.nl
Slechtste salon ooit
Ik heb alopecia androgenetica en ben zeker 80% van mijn haar verloren. Ik zag op TikTok het Mesh Integration System voorbij komen, maar vond het alleen in Engeland. Mijn blijdschap was enorm toen ik ontdekte dat SoCap dit ook doet. Dat ik vanuit Den Haag moest komen had ik er voor over.
Op 6 augustus had ik een intake. Daarin hebben we alles doorgenomen: mijn wensen en onzekerheden, de plaatsing van het haar en de mogelijkheden. Op basis daarvan maakte ik via de website een afspraak voor 22 september en deed ik direct een aanbetaling van meer dan €500.
Bij aankomst bleek de eigenaresse niet voorbereid en was het juiste haar niet beschikbaar. De behandeling kon niet doorgaan. Er kon niet eens een "sorry" van af. alleen een "ah, en je had je er zo op verheugd" met een halve glimlach op haar strakgetrokken gezicht.
Ondanks de afspraak dat nieuw haar besteld zou worden en er binnen twee weken contact zou komen, heb ik daarna nooit meer iets gehoord. Geen telefoontje, geen reactie op mijn mail waarin ik mijn geld terug vroeg, geen excuus. Voor een bedrijf dat werkt met mensen die onzeker zijn over hun haar en uiterlijk, vind ik dit BIZAR.
Prijzen voor de installaties zijn belachelijk hoog, en ik lees dat jullie ook nog haar van slechte kwaliteit gebruiken. Jullie moeten je schamen.
Geluk bij een ongeluk: ik kwam bij Beauty en Haargeheimen terecht. Man man, wat een contrast! Deze meiden weten echt wat ze doen en de kwaliteit van het haar is fantastisch.Als je alopecia hebt en denkt dat SoCap je enige keuze is: dat is het niet. Laat je niet zo behandelen en betaal geen belachelijke bedragen.
Hele goede kwaliteit extensions
Hele goede kwaliteit extensions! Ik ben zeer tevreden. Ik ben al 25 jaar kapster, maar zelden zo’n goeie kwaliteit wefts gevonden. De dames zijn ook nooit te beroerd om even te helpen zoeken naar de juiste color match.
Zeer zeer slecht!!!
Na wax extensions van een andere groothandel te hebben gehad van top kwaliteit, wou ik toch liever microring extensions ivm het snelle groeien van mijn haar. Bij deze firma besteld en wat een slechte kwaliteit en service. Na 1x wassen en 1 week pas de haren in te hebben al dit afschuwelijke resultaat. Er wordt verzorgd met speciale shampoo voor extensions etc en heb dit nooit met de andere gehad. Die bleven echt uit zien en dit haar ziet nep uit. Klacht ingediend maar deze firma beroept zich al na een week op, had je onze shampoo maar moete gebruiken. Te schandalig voor woorden, nog nooit zo'n slechte service meegemaakt. Mijn
Kapster zet al 15 jaar extensions en heeft deze slechte kwaliteit nog nooit gezien en zijn na een week al uit mijn haren gehaald. Hier wordt door haar ook nooit meer besteld
Ik wacht meer dan 8 weken… geen reactie
Ik wacht inmiddels al meer dan 8 weken op mijn bestelling. De communicatie hierover ervaar ik als zeer slecht: ik krijg 1x te horen dat jullie niet weten waar mijn bestelling is en wanneer het komt. Dit vind ik onacceptabel.
Meerdere malen gemaild, en geen reactie meer... Waardeloos bedrijf wat niet meer reageert. Zoveel geld betaald voor niks!
Slechte kwaliteit
Ik heb hier een aantal maanden geleden een hair weave besteld. In eerste opzicht leek het prima. Maar na 2 x wassen werd het zo droog en was het een grote klit wat me iedere keer na het wassen een uur kostte om het uit te kammen. Het word verkocht als 100% human hair maar ik denk eerlijk gezegd niet dat het dat is. Hier zit echt synthetisch tussen. Koop hier dus niet je weaves en extensions.
Perfect resultaat! Aanrader!!
Op aanraden van mijn moeder die hier al jaren komt, ben ik hier terecht gekomen. Haar 'journey' begon zelf al bij de eerste kappers van NL die extensions zette tot aan jaren later het hele land door gegaan om een goede kapsalon te vinden voor extensions. Het was het allemaal net niet. Inmiddels al jaren vaste klant bij SoCap en geen kapsalon die dit overtreft!
Ik begrijp nu waarom, ik ben zo ontzettend tevreden met mijn ervaring bij deze kapper! De nanoringen zijn met zoveel precisie en zorg gezet, dat het resultaat mijn verwachtingen overtrof. Het haar voelt natuurlijk, zit perfect, en ik krijg voortdurend complimenten! 🥰 De kapster nam de tijd om alles uit te leggen en gaf handige tips voor onderhoud. De sfeer in de salon was gezellig en professioneel. Ik kom hier zeker terug en raad het iedereen aan die op zoek is naar kwaliteit en service! Dankjewel Sylivia!!
Heel tevreden 😍
Sinds september 2023 kom ik bij Sylvia en heb daar een hairweft laten plaatsen van Russian hair. Ben super tevreden. Kwaliteit is top, en je wordt altijd geadviseerd en ze nemen de tijd voor je. Leuke en aardige medewerkers ook. Geen moment spijt van gehad om hier mijn haar te laten doen. Laat je niet beïnvloeden door
negatieve reacties, voordat je er zelf geweest bent. Tot gauw weer🤗
Ik heb tap extension laten zetten bij…
Ik heb tap extension laten zetten bij originalsocap salon. Er zijn er al 14 uitgevallen de tap is heel slecht plakt niet goed. Heb er bijna 500 euro voor na anderhalve week zijn er zoveel los gegaan.
Wat een slechte mensen kunnen er toch zijn…
Wat een slechte mensen kunnen er toch bestaan.
Na (dacht ik) goede informatie over het 100% real hair dat ze zouden verkopen.
Kreeg ik netjes in plastic verpakt setje mee wat er op het eerst oog prima uitzag.
Na enkele keren wassen begon het te prikken in mijn nek (leek wel prikkeldraad), terug gegaan, maar het zou allemaal aan mij liggen, verkeerde producten zeiden ze.
Nou ben ik geen pro, maar als je echt 100% real hair koopt moet je dat na mijn idee met elk product kunnen wassen, wat ik al minstens 12 jaar doe met het haar van mijn vorige afnemers, en nooit problemen.
Ik besloot op hun aanraden hun haarwerken te proberen omdat ze daar nogal trots over waren.
Wat een teleurstelling.
Het haar verkleurde van kleur, leek totaal niet meer op de kleur die ik had gekocht en gort gort droog dat het gewoon prikte.
Na een hele nare discussie van Sylvia Bruens zelf, die zich even van een hele andere kant liet zien, werd mij per direct de uitgang gewezen, en kon ik naar mijn 600 euro fluiten.
Let op!!! in hun aankoop bon onderaan in kleine licht gedrukte letters staat dat je alleen garantie krijgt als je ook de producten bij hun afneemt.
Daarmee dekken ze zichzelf in tegen juridische stappen.
Slecht slecht slecht!!!!!!
SOCAP Original is al 20 jaar een…
SOCAP Original is al 20 jaar een vertrouwd kwaliteitsmerk Hairextensions uit Italië. Echte aanrader.
Geen product ontvangen, en weg geld
Ik had bij Originalsocap.nl een bestelling gedaan. Na een week heb ik gevraagd waar het bleef. Ze gaven aan dat het de volgende dag is geleverd op een heel ander nummer, een paar minuten bij mijn huis vandaan. Ik heb contact opgenomen met die mensen, maar die hebben niets ontvangen. Ik kan nu contact opnemen wat ik wil, geen reactie meer van Orignalsocap. Ze zeggen ook geen ander product op te kunnen opsturen, omdat ze het niet op voorraad zouden hebben. Koop hier niet! Ze maken niet waar wat ze zeggen op de site en je kan fluiten naar je geld
Ik ben uiterst ontevreden over de…
Ik ben uiterst ontevreden over de service. Tijdens de behandeling heb ik pijn ervaren en mijn hoofdhuid is beschadigd geraakt. Helaas bood het personeel geen oplossing voor dit probleem. De kwaliteit van het haar is zeer slecht; ik heb vaker extensions gehad, maar nog nooit zo'n slechte kwaliteit gezien. Absoluut geen aanrader!
Aanrader!
Zeer blij met mijn bestelling! Vlotte levering en extensions (keratine socap) van goeie kwaliteit! Een positieve review is zeker terecht!
Bestel al 10 jaar socap wax exstenions…
Bestel al 10 jaar socap wax exstenions , gisteren de levering gehad en de plukjes zijn echt vreselijk dun! Volgens hun normaal. Heb mijn oude plukjes er bij naast gelegt die zijn velle malen dikker.
Ik bestel hier niet weer!! Ze komen ook niet tot een oplossing of een klein pakketje exstenions om het wat op te vullen slechte service!!!
Klantenservice om te janken
Leveren niet binnen de afgesproken levertijd. Klantenservice stopt gewoon met reageren. Ondertussen een maand verder en nog geen idee wanneer het geleverd gaat worden. Meerdere keren zelf contact op genomen en ze reageren nergens meer op.
Kijk uit voor deze oplichters
Wat er mis ging..? Nou eigenlijk alles.. op advies van hun een heel duur Russisch human hair haarwerk aangeschaft, (400,= voor 2 banen) het zou het beste van het beste zijn... wel werd geadviseerd het haar niet met hitte te behandelen of te verven.. (die snapte ik nog wel, omdat misschien de kwaliteit van het haar minder zou worden. Ik draag al 7 jaar echt haar van een ander bedrijf, en kon dat gewoon verven en verhitten, ik gebruik al jaren milde producten speciaal voor extensions (geen parabene, sulfaten of siliconen, puur natuur producten en mild. Na 1 maand was het dure, haarwerk van So Cap Den Ilp gort droog, klitten, knopen, en zo droog dat het prikte op de huid. Ik kreeg te horen dat het mijn schuld was want ik had hun producten moeten gebruiken. Zij hebben het haar in de salon behandeld met hun producten, en kreeg een totaal ander haarwerk mee, ik denk wel 3 tinten lichter als wat ik bij hun achter liet, en het haar was nog droger. Ik heb het haar laten testen, daar kwam uit dat het haar niet 100% echt was en dat het vol chemische bende zat... Geld terug kon ik wel vergeten, en de eigenaresse heeft me de zaak uitgegooid. Ik ben genoodzaakt nu een advocaat in te schakelen. Kijk uit voor deze oplichters... een bedrijf vol wolven in schaapskleding!
Owh ja, veels te laat gekeken hier op trust pilot, had ik het maar eerder gedaan, 99% geeft 1 ster en die ene die 5 sterren geeft, is haar eigen partner, I rest my case... Owh ja, ze verwijderen en blokken je op sociale media als je een klacht neerzet
Riskeer je gezondheid niet
Let op ik heb de ergste ervaring van mijn leven gehad hier 6 maanden geleden door in de salon original socap te zetten. Ze knippen de waxjes niet af waardoor er gigantische stukken lijm slecht afgewerkt je hoofdhuid tot ontstekingen aan toe irriteren en als je langs komt word je wijs gemaakt hoe normaal het is en dat je wel een hormonale wisseling zal hebben. Andere salons die zeer ervaren zijn stonden versteld van wat deze mensen aan mijn hoofd hebben gehangen.
Let op: positieve reacties op alle platforms komt van haar man om niet af te schrikken, maar blijf aub ver weg. Veel plekken waar je beter terecht kan.
Had hairwave besteld
Had hairwave besteld , duurde en duurde . Toen belde ze dat ze de kleur niet had . Had as besteld , kreeg toen mega Krul hairwave in t geelblond . Laten zien aan klant . Alleen de ijzertjes losgehaald . Haar moeder was plots overleden dus kon t niet in echt laten zien . Na 3 weken retour gestuurd met de reden . Kon ze niks mee wegens hygiëne . 7,50 retour ook kwijt . Als ik nog een x retour betaalde zou ze ze trug sturen 🤨. Service in dit geval apezak . Ze wou alleen een slag dit was gewoon mega krulletjes 🥺zo gelaten . Ze mocht ze houden ! afz jcm buijs volendam
Slechte kwaliteit haar extensions
Slechte kwaliteit haar extensions! Nooit meer troep! Binnen een week al een grote pluizenbol terwijl ik niet eens een hitte apparaat te pas heb gebracht! Duur en heeeel slecht!
Bestelling geplaatst
Bestelling geplaatst , en niets ontvangen!!! Reageren niet of nauwelijks op mail en inmiddels ben ik op fb door hun geblokkeerd!!! Bestel hier niets … is mijn advies!!! OPLICHTERS