Review over Mushblend

Onbetrouwbaar bedrijf en schandalige klantenservice

Mijn ervaring met dit bedrijf is ronduit schandalig. Na het plaatsen van mijn bestelling (#MB2765) op 30 september, werd het pakket niet geleverd zoals beloofd. Op de website stond duidelijk “morgen in huis” en “verzekerde levering via DHL,” wat een complete leugen bleek te zijn. Na weken wachten en contact zoeken, bleek dat het pakket naar een fout adres was gestuurd, door een fout aan hun kant.

In plaats van verantwoordelijkheid te nemen, kreeg ik het absurde advies om zelf maar langs te gaan bij het verkeerde adres om mijn pakket op te halen. Dit is niet alleen onprofessioneel, maar ook totaal onacceptabel. Uiteindelijk werd het pakket pas verstuurd na aandringen en dreiging met juridische stappen.

Maar zelfs toen het pakket aankwam, was de bestelling niet compleet! Ik had twee zakken Mushblend Miracle Focus besteld, maar slechts één ontvangen. Ondanks meerdere pogingen om dit probleem op te lossen, bleef het bedrijf stil en werd ik genegeerd. Het getuigt van pure minachting voor de klant om zo met problemen om te gaan.

Dit bedrijf biedt niet alleen een onbetrouwbare service, maar probeert ook weg te komen met onvolledige leveringen en slechte communicatie. Ik raad iedereen sterk af om hier iets te kopen. Er zijn genoeg betrouwbare bedrijven die hun klanten wél serieus nemen.

18 oktober 2024