Eerder was ik erg tevreden over Mushblend; lekkere smaak en prima levering. Tegenwoordig lijkt het een zooitje te zijn daar, zonder aanleiding of ter kennisgeving word een bestelling geannuleerd. Ma... Toon meer

Wat ik chill vind aan Mushblend is dat de smaak goed en niet te overheersen is waardoor deze lekker is in zowel de koffie, warme melk, èn smoothies! Ik dacht meteen te merken dat ik meer focus en e... Toon meer

Ik was al een tijdje opzoek naar een goede vervanging voor mijn dagelijkse koffie verslaving aan het scherm. Musblend een keer getest, smaak is lekker en je merkt de effecten echt goed. En het... Toon meer

1. Natuurvoedingswinkel

Mushblend brengt de wereld van natuurlijk voeding en productiviteit samen. Boost jouw focus, energie level en gemoedstoestand door middel van het magische natuurlijke paddenstoelen mengsel van Mushblend. Vrij van caffeine, bevaut natuurlijke ingrediënten en bovenal een 100% verbetering van jouw productiviteit.

2,6

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Inmiddels ruim 2 weken geleden een…

Inmiddels ruim 2 weken geleden een bestelling gedaan en tot op heden niets ontvangen, ik zie meer mensen die in afwachting zijn van hun bestelling dus ik vermoed dat Mushblend in gebreke blijft. Ik heb besteld naar aanleiding van een opruimactie omdat ze gaan overstappen op een nieuw receptuur dus de oude producten zouden op voorraad moeten zijn.

3 februari 2026

Slechte klantenservice, het bedrijf reageert niet op mails!

Eerder was ik erg tevreden over Mushblend: goede smaak en altijd een prima levering. Helaas is dat nu anders. Ik wacht inmiddels al bijna twee weken op mijn bestelling, zonder enige update of reactie van mij meerdere mails die ik gestuurd heb.
Het gebrek aan communicatie is erg teleurstellend. Voor mij is dit de laatste keer dat ik hier bestel; ik stap over naar een ander merk!

29 januari 2026

Company now UK-based, no response, no delivery

Eerder was ik erg tevreden over Mushblend; lekkere smaak en prima levering.
Tegenwoordig lijkt het een zooitje te zijn daar, zonder aanleiding of ter kennisgeving word een bestelling geannuleerd. Mailtjes worden niet beantwoord en inmiddels wacht ik al meer dan 3 weken op óf en reactie, óf mijn bestelling.
Laatste keer dat ik hier bestel iig, over naar Clearly.

23 januari 2026

Meer rust meer focus

Sinds ik Mushblend gebruik start ik mijn dag met meer energie, focus én innerlijke rust. Het helpt mij zowel mentaal als fysiek in balans te blijven – precies wat voor mij belangrijk is. Ik blijf dit product met plezier gebruiken!

18 augustus 2025

Ik merkte er weinig van

Product: 1 ster - Klantenservice: 5 sterren... Ik heb dit product gezien in een podcast en dacht, laten we eens proberen. In de ochtend genomen. Smaakt naar een mix tussen chocomel en koffie. Niet heel verkwikkend, maar ik had hoop. Hele dag voor de rest niets bijzonders gemerkt. Totdat ik ging slapen. Mijn hoofd draaide compleet rond. Na 5x overgeven proefde ik de smaak van het poeder van die ochtend en daarna was het voorbij.

Geen idee wat deze paddenstoelen voor effect op mij hadden, maar het zakje ging direct de prullenbak ik en ik kreeg mijn geld 1 dag later terug.

1 november 2024

Veel te zoet

Ik wou dit merk eens uitproberen, voor mij persoonlijk veel te zoet en merk ook geen verschil in energie.
Ik heb nu een ander merk gevonden zonder zoetstof dat véél lekkerder is en van deze krijg ik wel meer energie.

2 december 2024

Niet bijzonder dit spulletje

Niet bijzonder dit spulletje, wel lekker. Maar helaas, er zit ook cacao in en daar ben ik allergisch voor, ik had 2 zakken besteld, heb het niet zien staan in de ingrediëntenlijst. Dus de 2 zakken weggegeven aan iemand die het ook wel lekker vindt smaken maar het ook niet bijzonder vindt qua merkbare werking. Dus best wel pittig aan de prijs dan. Ik ga dus maar verder kijken of ik een paddestoelenmix kan vinden zonder toevoegingen.

20 december 2024

Top product!

Ik wil graag een review schrijven. Ik heb het pakket gekocht met daarin het product zelf, een opbergbus met maatschep en een thermosfles. Dit pakket is gewoon erg mooi! Ik ben er erg blij mee en heb geen spijt van deze aankoop! Ik drink dit liever dan gewone chocolademelk. Ik zie dit als een kerstcadeau voor mezelf! Ik heb een Senseo opschuim apparaat waar ik soya melk in opschuim met een afgestreken maatlepel mushblend dan schuim ik dat op en giet ik het met de rest van de soyamelk in een glas. Dit drink ik s,morgens. Heerlijk! Ik zou dit product een volgende keer weer kopen! Echt een aanrader!

19 december 2024

Ik heb het idee dat er vooral cacao in…

Ik heb het idee dat er vooral cacao in zit en heel weinig paddenstoelen, ik proef het amper. Het lijkt alsof ik cacao-water drink met zoetstof in. Veel te zoet. Ik heb graag de bittere smaak van koffie, dit lijkt in niets op koffie... Ik gebruik het dus niet om te drinken maar voeg het toe aan gebak omwille van de te zoete smaak en het gewoon cacao smaak heeft. Dure cacao vervanger dus.
Als je om een factuur vraagt krijg je die ook niet trouwens...

7 december 2024

Bill Gates crimineel logo

Bill Gates crimineel logo! De kikker op de verpakking!
Rain forest alliance!
I’m heb dat niet gezien en 2 verpakkingen besteld.
Mushblend mag dat terug hebben!😡😡😡

2 december 2024

Heerlijke smaak!

wauw! echt een super lekkere smaak en het helpt mij enorm goed om in de avond te kunnen focussen op mijn werk! You did a great job Mushblend!!

27 november 2024

De nieuwe smaak is nog beter!

De nieuwe smaak is nog beter! Bij de eerste was het erg wennen, maar deze nieuwe, heerlijk! Het geeft zo’n enorme boost voor een contante focus en energie, geweldig!

18 november 2024

Bill Gates kikkerlogo!

Op de site staat nergens het Bill Gates kikkerlogo. Bij bestelling blijkt deze GMO-kikker wél op de verpakking te staan.
Ik wil hier niks (bewust) van consumeren. Voel me belazerd.
Nu mag ik op eigen kosten de verpakking terugsturen, voordat ik mijn geld terug krijg.
Waardeloos.

4 november 2024

Onbetrouwbaar bedrijf en schandalige klantenservice

Mijn ervaring met dit bedrijf is ronduit schandalig. Na het plaatsen van mijn bestelling (#MB2765) op 30 september, werd het pakket niet geleverd zoals beloofd. Op de website stond duidelijk “morgen in huis” en “verzekerde levering via DHL,” wat een complete leugen bleek te zijn. Na weken wachten en contact zoeken, bleek dat het pakket naar een fout adres was gestuurd, door een fout aan hun kant.

In plaats van verantwoordelijkheid te nemen, kreeg ik het absurde advies om zelf maar langs te gaan bij het verkeerde adres om mijn pakket op te halen. Dit is niet alleen onprofessioneel, maar ook totaal onacceptabel. Uiteindelijk werd het pakket pas verstuurd na aandringen en dreiging met juridische stappen.

Maar zelfs toen het pakket aankwam, was de bestelling niet compleet! Ik had twee zakken Mushblend Miracle Focus besteld, maar slechts één ontvangen. Ondanks meerdere pogingen om dit probleem op te lossen, bleef het bedrijf stil en werd ik genegeerd. Het getuigt van pure minachting voor de klant om zo met problemen om te gaan.

Dit bedrijf biedt niet alleen een onbetrouwbare service, maar probeert ook weg te komen met onvolledige leveringen en slechte communicatie. Ik raad iedereen sterk af om hier iets te kopen. Er zijn genoeg betrouwbare bedrijven die hun klanten wél serieus nemen.

18 oktober 2024