Slechte service praxis tilburg
Voor een product telefonisch overleg gehad met een medewerkster van praxis tilburg.
Zij adviseerde mij het product online te kopen omdat ze het niet in de winkel hadden. Ik mocht het in de winkel retourneren als het niet goed was dus bestelde ik. Het duurde al lang voordat het kwam en kreeg ook geen bericht dat het kwam.
Op maandag werd het bezorgd en het was helaas niet goed dus meteen terug naar de winkel met het product netjes in de doos. Daar gaven ze aan dat ik een faktuur moest hebben. Die had ik niet ontvangen in de mail en in de doos zat niks dus moest ik zelf de klantenservice bellen want de winkel deeds niks. De medewerker van de klantenservice, en dan definieer ik ook meteen alle medewerkers die ik gesproken heb, spreken allemaal geen fatsoenlijk Nederlands en zijn hierdoor slecht te verstaan. Heb niks tegen buitenlanders maar moet ze wel begrijpen zeker bij een klantenservice! De medewerkster van de klantenservice gaf aan dat ze het bedrijf waar het product vandaan kwam een mail ging sturen voor de faktuur. Meteen oplossen kon ze het niet ook niet toen ik aangaf er een kwartier voor gereden te hebben en invalide was en amper in de winkel kon blijven staan. Er werd me ook geen stoel aangeboden in de winkel. Ik moest gewoon wachten op de mail! Ondertussen gaf de medewerkster van de winkel mij te kennen überhaupt niks voor mij te kunnen doen want zelfs met faktuur kreeg ik m'n geld niet terug aangezien dit product uit het buitenland kwam
Ze zei dat de medewerkster aan de telefoon een nieuwe was en mij verkeerd had voorgelicht en daar kon ik het mee doen en dus weer 15 minuten naar huis rijden! Weer de klantenservice gebeld en weer iemand die niet te verstaan was! Zowel telefonisch als via email zeggen ze geen u en kunnen ze ook niet goed in het nederlands mailen. Niet doorverbinden naar een manager niks!
Heb het pakket dus retour moeten sturen naar Duitsland en dit moest in Tilburg en niet in het dorp waar ik woon dus allemaal erg omslachtig en klantonvriendelijk. Nu dus lang wachten voordat het retour is, dan gaan ze het verwerken en dan je geld terug. Zeer slechte service omdat was aangegeven dat het terug mocht naar de winkel maar geen enkele medewerker wil hierna luisteren en ze houden zich allemaal vast aan hun regels en mail! Nooit meer iets online kopen hier!
Als je personeel laat werken wat geen Nederlands praat en schrijft en geen fatsoensnorm heeft hoe ze iemand aan moeten spreken zegt dit heel veel over het bedrijf! Een fout maken kan iedereen maar los het dan gewoon netjes op! Bij bol.com werken ze ook met buitenlandse partners en hier heb je nooit gedoe mee! Die lossen het bij de klantenservice netjes voor je op en je hoeft het nooit naar het buitenland te sturen en altijd naar een punt in je eigen woonplaats wegbrengen om te retourneren. Dat is service. Goed te verstaan ook!
Praxis, verander je service!