Review over Brenger

Brengen is onbetrouwbaar

De gekochte bank zou tussen 1400 en 1800 uur worden bezorgd. Om 1730 had ik nog steeds niets gehoord.
Vervolgens werd het uitgezocht en bleek de bezorger de bank te hebben opgehaald, maar niet voor 24 uur te kunnen bezorgen.
Uiteindelijk werd de bank omstreeks 2200 uur bezorgd. En toen was de bezorger nog niet klaar met zijn honden. Hij moest nog twee leveringen doen. Het mag duidelijk zijn dat Brenger haar bezorgers overlaadt met een grote hoeveelheid bezorgopdrachten die nooit binnen in redelijke en menselijke tijd kunnen worden afgewikkeld.

29 september 2025

Antwoord van Brenger

Beste wgb4700,

Onze excuses dat de levering later dan gepland is uitgevoerd. We begrijpen dat het erg vervelend is geweest dat je bank pas in de avond is geleverd in plaats van binnen het aangegeven tijdvak.

Wel willen we graag toelichten dat het niet zo is dat wij koeriers overladen met transporten. Wij werken met zelfstandige koeriers die zelf verantwoordelijk zijn en de keuze maken welke transporten zij uitvoeren. In dit geval heeft de koerier te veel opdrachten aangenomen, wat helaas heeft geleid tot de vertraging. Dit zullen wij met de desbetreffende koerier bespreken.

Als tegemoetkoming voor het ongemak bieden wij je graag 15% korting aan op je eerstvolgende transport via Brenger. Mail hiervoor naar info@brenger.nl.

Nogmaals onze excuses voor de overlast, en dank dat je de moeite hebt genomen dit met ons te delen.

Team Brenger