Købte nogle sko såler og et sygepleur. Uret virker ikke jeg ringer og "klager" det har de vist ikke prøvet før at uret ikke virker men uden problemer får jeg straks sendt et nyt som virker. Der er altid gode service. Jeg er som altid godt tilfreds med sygeplejebutikken Man får gode vejledninger og råd når man har brug for det En af mine favorit butikker
9 maart 2026
Review zonder uitnodiging
Antwoord van Sygeplejebutikken.dk
Hej Anette,
Tusind tak for din meget fine og udførlige anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os, at du tager dig tid til at dele din oplevelse. Vi er virkelig glade for at høre, at du som altid er godt tilfreds med at handle hos Sygeplejebutikken.dk, og at du oplever os som en af dine favoritbutikker – det er vi meget stolte af.
Selvom det selvfølgelig er ærgerligt, at uret ikke virkede, da du modtog det, er vi rigtig glade for at høre, at du oplevede, at det blev løst hurtigt og uden problemer. For os er det vigtigt, at hvis noget mod forventning ikke fungerer, så finder vi hurtigt en god løsning, så du som kunde står tilbage med en god oplevelse.
Det er også dejligt at høre, at du oplever vores vejledning og rådgivning som hjælpsom. Vi gør os umage for at kunne give gode råd og den rette vejledning, så man føler sig tryg ved sit køb og får produkter, der passer til ens behov i hverdagen.
Din feedback betyder meget for hele teamet, og vi sætter stor pris på din loyalitet og dine pæne ord om vores service. Du er altid meget velkommen hos os.
Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. Vi glæder os til at betjene dig igen.