sygeplejebutikken.dk er et godt sted at handle. Ordren blev behandlet hurtigt, priserne fine i forhold til andre sites. Blev leveret til hjemadresse af DAO, der dog stadig IKKE har formået til hjemad... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg fandt sygeplejebutikken via facebook. Fandt et par lækre Rieker støvler til mig selv og en ny medicin doseringsæske til min mand. Han har Lewy Body Demens og har indimellem svært ved sortering/do... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Rigtig god oplevelse at handle her. Jeg fik bestilt et par sko et nummer for små, men fulgte bare anvisningen, på den fine folder der var med, og bestilte herefter et par i nummeret større. De kom all... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi er en webshop som dagligt sender varer ud til sundhedspersonalet. Vi bytter med et smil og giver gerne pengene retur for varer, som ikke har været i brug.
Contactgegevens
Hodsagervej 35, 7451, SUNDS, Denemarken
- info@sygeplejebutikken.dk
- www.sygeplejebutikken.dk
Heeft 94% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Så mange spændende produkter og til…
Så mange spændende produkter og til rimelige priser. Hurtig levering.

Antwoord van Sygeplejebutikken.dk
Altid god service også ved retur eller…
Altid god service også ved retur eller ombytning

Antwoord van Sygeplejebutikken.dk
Hurtigt levering men ikke så hurtigt…
Hurtigt levering men ikke så hurtigt når man returnerer

Antwoord van Sygeplejebutikken.dk
Hurtig levering fra dag til!
Hurtig levering fra dag til dag!
Venlig hilsen følger med i forsendelsen😀
Produktet svarer bestemt til forventningen.

Hurtig og fin levering
Hurtig og fin levering. Størrelser svarede til forventning udefra str. guide👍
Vh Linda

Antwoord van Sygeplejebutikken.dk
Nem bestilling og hurtig levering👍👌

Rigtigt god service
Jeg er meget godt tilfreds med at handle med jer hurtigt og godt

Antwoord van Sygeplejebutikken.dk
I har en fantastisk god service
I har en fantastisk god service, man kan ringe til jer og det fungerer bare tak for det ²

Yderst tilfreds
Jeg er altid yderst tilfreds med de ting jeg har købt ❤️

Antwoord van Sygeplejebutikken.dk
Varerne kom allerede næste dag og var…
Varerne kom allerede næste dag og var som beskrevet 👍

Antwoord van Sygeplejebutikken.dk
Super hurtig levering og alt som…
Super hurtig levering og alt som beskrevet:)

Antwoord van Sygeplejebutikken.dk
Super fin service og mega hurtig service

Antwoord van Sygeplejebutikken.dk
Utrolig hurtig levering 👍 rigtig godt…
Utrolig hurtig levering 👍 rigtig godt produkt👍

Antwoord van Sygeplejebutikken.dk
Købte nogle sko såler og et sygepleur
Købte nogle sko såler og et sygepleur. Uret virker ikke jeg ringer og "klager" det har de vist ikke prøvet før at uret ikke virker men uden problemer får jeg straks sendt et nyt som virker. Der er altid gode service. Jeg er som altid godt tilfreds med sygeplejebutikken
Man får gode vejledninger og råd når man har brug for det
En af mine favorit butikker

Skoene passede perfekt
Skoene passede perfekt. Lynhurtig levering 📦

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.