Lees wat reviewers zeggen
En bedre aktør for firma oppføring skal du lete lenge etter. Trenger du rørlegger? Søk på 1881.no Det samme hvis du leter etter telefonnummer. Ingen over, ingen ved siden. 1881 er best
Personvern og mobiloperatør Talkmore som ikke spør kundene før de legger ut full adresse osv på 1881. Når jeg ringer 1881 ber de meg kontakte Talkmore. Gdpr står ikke i stil med EU direktivets standpu... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
fikk god hjelp av Mikael
Kjeltringpakk
Kjeltringpakk! Trekker penger av konto uten at jeg har tillatt dem å gjøre det. Dette er bare svindel!
Jeg også har vært lurt...
Jeg også har vært lurt.... Betalte 6700 kr for et år reklame som ikke fungert.... Forstår ikke hvordan de klarer seg å forsette med dette til andre mange....
De skylder oss penger !!!! b
doxxes people's names and phone numbers
Illegal
This doxxed my mum, people out there have this info that shouldn't have it.
Svindel, svindel og mer svindel
Ble oppringt av disse en stund tilbake. Da fortalte de meg at oppføringen vår på 1881 måtte fornyes, og at jeg (siden jeg var ny daglig leder) måtte bekrefte at vi ville beholde standardabbonomentet vi hadde fra før av. Jeg gikk rett på, og signerte "videreføring" av standardavtalen. Viser seg i ettertid at vi ikke har hatt avtale med 1881 tidligere, og at videreføringen av abbonomentet (som selger forsikret meg om at var kostnadsfri) faktisk kostet ganske mye penger. Fikk ordnet opp i det ganske kjapt, heldigvis. Styr unna. Ingen trenger abbonoment hos 1881!
Bedrifter bør lese vilkårene nøye – krevende å komme seg ut
Min erfaring med Digitale Medier 1881 AS er at avtalevilkårene er svært lite kundevennlige, spesielt når det gjelder automatisk fornyelse og oppsigelsesfrister.
Avtalen ble i praksis videreført automatisk fordi oppsigelsesfristen var oversittet, til tross for at oppsigelse ble forsøkt. Resultatet var at virksomheten ble bundet for en ny periode som ikke var ønsket.
Prosessen i etterkant var preget av en rigid og formalistisk håndtering, med lite rom for dialog eller fleksibilitet. Det krevde flere e‑poster for å få klarhet i sluttdato og konsekvenser, og betaling måtte gjennomføres for å unngå inkasso.
Mitt råd til andre bedrifter er å lese vilkårene svært nøye, være ute i svært god tid med oppsigelse, og vurdere nøye om dette er en leverandør man ønsker å binde seg til. Basert på min erfaring ville jeg valgt en annen løsning.
Promised a refund on recorded call but never paid
1881 is a predatory trap. Simply downloading the app triggered a hidden 49 NOK monthly Strex charge without any SMS or "Purchase" confirmation. I have a 17-minute voice recording from Dec 22nd where their agent admitted fault and promised a 196 NOK refund to my bank account. It has been 6 weeks and I have received nothing. They broke their verbal contract and the staff even laughed at my frustration. Truly dishonest business. Avoid!
Det er umulig å få avsluttet avtalen
Det er umulig å få avsluttet avtalen, selv med seks måneders skriftlig varsel.
Det tar månedsvis å få svar fra kundeservice over mail.
Tull, tøys, helt forferdelig, skammelig oppførsel
Bare tull, tøys, lur og bedrageri alt sammen, min første samtale inkluderte "ingen bindingstid" så ble det til en gratis måned for "teste". Problemet er jo at uten å informere meg ble det da satt en bindingstid på 2 år, og det var ikke slik at dette kom frem i kontrakten, når jeg skrev under sto det ingen bindings tid og måned til måned betaling men det kan jeg ikke bevise fordi jeg ble tilsendt en ny kontrakt med annen informasjon. angivelig. De er norske mafian og bare setter deg opp for å falle. vi får heller ikke den gratis måneden vi ble lovet. men heller ble kontrakten utsatt til januar.
dette er bare scam, STYR UNNA
Styr langt unna
Styr langt unna, vi forsøkte i 4 år å bruke dem, men syntes vår opplevelse av kunderespons via dem var lav, så siste år begynte vi å måle og spørre hvor kunder kom fra. Dette stemte overhodet ikke med virkeligheten i forhold til de tall de oppga. Vi så også at den eneste plassen de fikk inn søk fra var via Google, og der var vår egen bedriftsside på google høyere på listen enn deres, og den ga mer respons uten den samme kostnaden. I tillegg er de meget nøye på å ikke gjøre det enkelt å komme ut av avtalen, så for å bare slippe dem betalte jeg for et år til, mens jeg nå var meget tydelig på at det IKKE skulle fornyes, men neida jeg må fortsatt sende inn en mail før neste forfall med oppsigelse. STYR UNNA, IKKE VERDT pengene eller bryet.
Anbefaler ingen 1881 som nye bedriftseiere.
Er du ny bedriftseier og disse kara ringer deg? Legg på umiddelbart!! 2 sekunder etter vi mottok org.nr ringer det en kar fra 1881, han stiller masse spm om bedriften min, uten å være tydelig på at han ønsker å selge meg noe som helst. Jeg er uerfaren og skjønner ikke at jeg er i ferd med å binde meg til en avtale i 2 år, uten å ville ha denne avtalen.
De er utydelige, bruker skitne triks og vet godt hvordan de skal lure deg i fella.
Google ringer meg en uke senere, men av disse folka får jeg en mye bedre klarhet i hvorfor han ringer og hva han selger, i tillegg spør han om jeg ønsker å kjøpe av de.
Så det finnes absolutt en bra og en skikkelig dårlig måte å drive telefonsalg på.
Uetiske metoder for salg til bedrifter.
Uetiske metoder for salg til bedrifter.
Å betale for annonse på 1881.dette er…
Å betale for annonse på 1881.dette er en stor svindel .først gang har jeg snakket skal annonser bare et år og vill ikke automatisk betaling for neste år .sa han at det er i orden du skal kun betale på et år og det kommer ikke noe automatisk betalingen for neste år .siden har jeg si opp 2 måneder før og nå de ringt det må ha 3 månder før oppsigelsen. huske alle som skal annonser på 1881 .dette er en stor svindel ,svindel svindel 😡😡
kan rekomendere Fredrik Rudi!
kan rekomendere Fredrik Rudi!
Null respekt
Sendt mail mange ganger og til slutt ringte jeg for å få de til å slette min kontaktinfo. Som skulle ha vært gjort.
For dette så fakturerer de meg med 138,60kr pluss mva.
For at du har stjålet mitt navn mot min vilje og lagt kontakt info ut .
Maken til frekkhet .
Å betale for annonse på 1881.no er så…
Å betale for annonse på 1881.no er så nært svindel man kan komme uten at det er det. Ikke får man mer salg, ikke fungerer det i en SEO-strategi for bedriften selv om 1881 sier at det gjør, og etter at det har gått tre-fire måneder etter at du burde si opp avtalen, så kommer det ny faktura, fordi du, som jeg, var så idiotisk å akseptere betingelser om automatisk fornyelse, som må sies opp 3 måneder før avtalens utløp. Det er dette som er deres hoveddelen i deres forretningsstrategi! Så jeg kaller det SVINDEL, SVINDEL, SVINDEL!
Hold dere unna
Hold dere unna. De bare fornyer abonnementet for ett nytt år hvis du ikke sier opp innen 3 mnd. før nytt år. Nytter ikke å få forståelse for att man ikke ønsker tjenesten. Søppel
Styr unna!
Styr unna! Selger lurte meg til å akseptere tilbudet... Han sa at alle nye bedrifter absolutt MÅ bruke disse tjenester siden det er krav fra staten. Det var dyrt lekse...
Styr unna
Styr unna! Jeg betalte for ett år, men ettersom jeg oppdaget at de ikke utførte den jobben de hadde lovt ba jeg om en bekreftelse på at jeg ikke ønsket å binde meg for mer enn det året jeg hadde betalt for. Likevel får jeg nå en ny faktura for ett nytt år. Det var ingenting som var til å misforstå i min mail til firmaet, men det overser de totalt. Helt utrolig at de kan holde på slik år etter år.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.